+1 oy
105 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,290 puan) tarafından

Merhaba kızlar günaydın 

Kızım kreşe gidiyor aldığım suluklar koku yapıyor veya kırılmış oluyor . Böyle bir suluk almayı düşümüyorum kullanıp memnun olan varmı ?

image

5 Cevaplar

+1 oy
önce (163,417 puan) tarafından

image

1 yıl kullandım koku ve akıtma yapmadı şimdi tekrar sipariş ettim hemde 7 tane arkadaşlarımızda aldik
önce (163,417 puan) tarafından

Kuponla cokda uyguna geldi bana

önce (6,290 puan) tarafından

Teşekkür ederim sevda ❤️bakıcam

-Reklam-
0 oy
önce (24,501 puan) tarafından

Suluk almaktan bıktık ya vallahi

Sorma vallahi bende bıkmış durumdayım artk sürekli kokuyor suluk içi çelik olanı bile aldm o bile koku yaptı çocuk su içmek istemiyor kokuyı diye . İstanbuldayız inanılmaz sıcak olan günler oluyor yani çocuk su içmeyincede maff oluyır 

0 oy
önce (960 puan) tarafından

Bende bunun yeşili var çelik koku yapmaz dedim ama kokuyor yine de , hergün boşaltıp temizliyorum , 1 günde kokmuyor tabi ama 2 gün durursa mesela açtığımda değişik koku oluyor onun dışında memnunum

Her suluk kokar ya sonuçta kapalı kalıyor

Kuzum öğlen dolduruyorm 11 gbi akşam 5 te eve geliyor ilk işim suluğu yıkamak oluyır ama inanılmaz kokuyo 

Her gün yıkıyorsanız kokmaz o zaman bu, oğlum evde kreşe falan gitmiyor bazen su kalıyor içinde unutuyorum o zaman kokuyor 

0 oy
önce (5,753 puan) tarafından

Ben Laken marka çelik suluk almıştım memnunum. Koku ister istemez her sulukta olur. yalnız çelik suluk alırken dikkat edin ağır metal olmasın içinde. Çin malı suluklarda genelde ağır metal oluyor içeriğinde.

Teşekkür ederim dikkat edeceğim . Sizce stanley marka alsam daha uzun süre kullanırmı anaokul 1. Sınıf gbi 

Bence pahalı bişey almayın o kadar illaki düşüyor eziliyor boyası kalkıyor ya da çocuk sıkılıyor 

0 oy
önce (9,636 puan) tarafından

Geçen yılda bunu kullandık yine bundan aldım canım 

image

Esroşum bunun fotograf makinesi gbi olanı var bizde oda kokuyor anlamadım gtti derin hiç su içmiyor okulda . Marketten 0.5 lik pet şişe aldım bugün onunla yolladım çocuğu inanki😔

önce (9,636 puan) tarafından

Valla bilmiyorum aşkım ya gelir gelmez yıkıyorum ben koku sıkıntısı yaşamadım bununla çelik olanlara bak bide istersen 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 321 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,612 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 144 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.