+1 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Kızım saolsun sabah sabah biberon yere atıp kırdı :) arkamı dönmeye gelmiyor ya mama sandalyesine basıp uzanmayı öğrenmiş şok oldum görünce :) 

8 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Plastik Alican.    
-Reklam-
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Plastik kırılmayan.

Cam aldım kırıldı bide hep atardı plastik aldım büyüyene kadar kullandı temizliyordum günlük sorun olmuyordu

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Plâstik canim bende cok cam kullandım bi kere kizim 6 7 aylıktı çarşıya indiydim köşede duruyum su içsin dedim tam iciyodu elinin tersiyle bi itti çarşının ortasında kırıldı heryer cam oldu:D rezillik ya 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bende kolay kolay biberon kırmam. İlk kızma aldığım cam biberonu ikinci kızıma da kullandım. Sadece lastiğini değiştirdim. Mikrop olmasın diye. Ama kolay kolay bişi kıran insan değilim. 4 aydan sonra da bebeğe suyunu falan biberonla değil de bardaktan içmeye alıştırım. Öyle içmesi hoşuma gidiyor. Daha da kırılmamış 7 sene geçmişti ama baktım iyice kötü olmus üstündeki renkleri falan solmuş.. Şimdi bende alcam doğacak olana ama biberon markası bakıyorum. Philips avent almayı düşünüyorum ama cam mı alsam plastik mi bilmedim.. İki kızdan sonra bir erkek doğacak daha mı yaramaz olur ki acaba diyorum

. Çevremde görüyorum da erkek bebekler baya fena oluyorlar. 
(771 puan) tarafından
Bence plastik al canim. Bende aventinkini aldim plastik
0 oy
(771 puan) tarafından
Plastik al canim.Aventin biberonlari cok iyi oluyor.fiyati biraz yüksek ama cok kullanışlı.Ablam baya memnun kalmisti ondan
0 oy
(2,594 puan) tarafından

aventin plastiğini kullanıyoruz 10 15 kere balkondan aşağı atmıştır hala sağlam :ermm:

0 oy
(65 puan) tarafından
Tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Tomme tippe antikolik setini kullanıyorum canm plastik . 2 3 ayda bır bıberon ucunu degıstırıyorum her kullanmdan snra temızleyıcı ıle temızleyıp kaynar suyla temızlıyorm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 382 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 329 göst.
6 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,751 cevap

336,687 kullanıcı

...