+1 oy
241 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,045 puan) tarafından

sabah sabah nasıl moralim bozuldu bana kalacak olursa tek çözüm Allahın adaleti madem islam ülkesiyiz hakkıyla yapılacaksa şeriat gelsin isterim. 4 yaşında ki çocuk hatta bebeğe bunu nasıl yaparlar anlamıyorum. gerçi iki yaşında ki ni görmüştük. Allah'ım nasıl bir dünya nasıl bir ortam. küçücük bebelerimize ne gözle bakılıyor. 

aslında evet çok pis nefisli şehveti başka yerinden akan iğrenç insanlar var ama farkında mısınız teşhircilik almış başını gidiyor. büyüklere birşey yapamayanlar maalesef bebelerimize el uzatıyor 😞 t.ecavüz ahlaksızlıktır kime olursa olsun ama inanın hanımlar sabah sabah içim yandı..... 

image

9 Cevaplar

+2 oy
önce (3,328 puan) tarafından

Teshircilik neye göre kadına bakmak isteyen kapalı acik fark etmiyor sunuluyor erkek evladı yetiştiren annelere bağlı bu olaylar kültürün nasılsa sende öyle davranırsın.. 

Bu erkeklerden turkiyede yok dünyadaki var yurtdisinda oyle kadınlara cinsel figür olarak bakmıyorlar ama burda Koz şort giyse vay efendim tututu kakka oluyor niye erkek servete gelcek diye beyni olmadığı için aklı oraya çalışıyor..

Şeriat güzel birsey degilki isteyen bireylerine var olan ülkelerde yaşama şansı var..

Toplum bilinci lazım aile yetiştirme bunlar şart biz sene 600 de yaşamıyoruz artık o zamanını şartları ile sanki şartlar farklı 

önce (1,045 puan) tarafından

şimdi kime neyin sevap neyin günah olduğunu anlatmaya lüzum yok herkesin elinde telefonu var her yerden fetvaya bakılıyor artık ama kesinlikle açıklığında bir sınırı olması gerektiğini savunuyorum yani açıklığa karşı değilim herkesin kendi tercihi dediğim gibi hepimiz aslolanın ne olduğunu biliyoruz uygulayıp uygulamamakta özgürüz lakin evet pis nefisli şehveti başka yerlerinden akan gerçekten iğrenç insanlar var. bunların cezaları şuan doğru sisteme göre olsaydı keşke. şeriata göre bu adamın cezası ne olurdu biliyoruz.. peki şimdi ki sisteme göre... 

Valla bacim gecen alışveriş merkezine gittim ben uzun elbise giymiş kapalı kadin dar pantolon uzerine güya tanık  nasil olcak bu iş bilmiyorum artık kapalılarda açıktan farkı yok inan bazen biz daha kapaliyiz

ahhha ahhh ablacım inan  aşırı haklısın bilinçsizlikten muhafaza eylesin rabbim evlatlarımızı korusun inşallah her koşulda bilinçli olurlar

atlasıda öpüyorum 💞🤗selametle

Öperim canım biraz rahatsızlık iyilesiyoruz😊

-Reklam-
+1 oy
önce (470 puan) tarafından

Abi 4 yaşındaki çocuk sokakta oynamaz oynayamaz . Etraf şer bela dolu Allah belasini versin bunlarin ama ihmal de var sokak artık güvenli değil bırak sokağı site içinde otuyorum güvenlikli ben tek başına asla bir yere bırakmam babası annem babaannesi gozetirken bile gözüm çocuğumun üstünde başka birinin bakmasına bile guvenip cocugumu gözlerimden ayırmam çok acı.

kesinlikle haklısın kesinlikle bende bırakamam devir o deviri geçeli çoook oldu. ama nasıl bir bebeğe şehvet duyulur şimdi de bunu hapiste besleyecekler. eşim cezaevinde aşçı anlatıyo ne yemekler çıkıyor bunları beslemek bize düştü yine 😒

Merak etme böylelerini genelde cezaevinde aynı şekilde gebertiyorlar ellerine sağlık  hücreye girmediği sürece bu da bir yolunu bulur işte dünya bu kadar iğrenç bir yere döndü ama çocuk babaya dahi emanet edilmez bunları korumak bizim görevimiz hiçbir çocuğu annesi gibi koruyamaz kimse maalesef bazı anneler kendi rahatına bakmak için çocuğu bırakıyor mesela bunun annesi neredeydi 4 yaşındaki bir çocuk annesinin gözetimi olmadan tek başına nasıl durabilir kapının önü dahi olsa kızım mesela yüzme biliyor 3,5 yaşında çok sevdiğim komşularım da var sen bebeğini al eve çık biz bakarız gözetiriz diyorlar bensiz Durmaz deyip geçiştiriyorum ya çocuğumun başına bir şey gelse bunun hesabını bana kimse veremez Allah korusun bir an panikle bogulsaa falan yani ben başka birine güvenip çocuğumun canını nasıl emanet edebilirim aklım fikrim almıyor gerçekten 

maalesef canım cezaevinde böylelerini aynı hücreye koyuyorlar ve bu hücreye damat hücresi deniyormuş 😒 

Ama bak gerçekten Kesinlikle haklısın hiçbir Anne evladını bir dakika bile bırakmamalı bırakamamalı daha doğrusu Yani mesele İnsanın eşine güvenip güvenmemesi değil Ben de Elhamdülillah eşime çok güveniyorum hatta benden daha dikkatli davranıyor kızıma yeri geldiğinde ama bırakıp bir yere gidemem gözümün önünde olacak o kızım

Benim demek istediğim şey de o erkekler bize göre daha düz mantık düşünüyor  

+1 oy
önce (834 puan) tarafından

Ben asıl Suna takıldım pislik heryerde bunu kabul ediyorum ve yaşıyoruz insanlara güvenim sıfır bunuda çok iyi biliyorum 

Aşil mesele çocuğu yollayan anne çocuğundan önemli işin nedir senin Allah askina nedir ya bak şimdi ömür boyu vicdan azabından kurtulma yazık hayatı kaydı gitti masumun herkes  anne baba olamıyor bizim burda bir kaç kadın var parka salıyor kendisi evv temizliyor ya neden ya neden ev mi önemli çocuk mu biri alsa gitse 

aynen burda da bırakıyorlar inan şok oluyorum birde sabahtan akşama kadar küçük çocuklarda var valla kızım çok hareketli çok dağıtıyor zaten şimdi yaşı küçük ama yine de bırakamam napayım böyle temizliği

önce (4,325 puan) tarafından

Bizim mahallede de çok bırakıyorlar. Hele ikiz erkek çocuklar var 7-8 yaşlarında onlara 2 yaşlarında bir de çocuk emanet ediyorlar yeğenleriymiş. Büyük olanlar koşuyor oraya buraya küçük olan da peşlerinde yada tek başına parkta. Küfür öğretiyorlar el hareketi öğretiyorlar resmen rezillik . İnsanın çocuğunun hiç mi kıymeti olmaz. Bir kesim sadece üremek için evleniyor. Sonra da ülke niye bu halde. Balık baştan kokar. 

evet ilk terbiye çok önemli oda anne babadan geçiyor ne yazık ki.. 

+1 oy
önce (952 puan) tarafından

Allah'ım bunun gibilerin bin türlü belasını versin inşallah bunlar yüzünden işte yaşı gelmiş kızımı anaokuluna hatta okula göndermekte tereddüt ediyorum sürekli kafamda birşeyler kuruyorum piskiyatristim bile kızını cam fanus ta büyütme dedi ama bu ibneler gibileri oldukça annelerin rahatlaması zor adi köpekler 

amin amin.... 

çok zor oldu çocuk büyütmek. Artık kız ya da erkek çocuğu fark etmiyor hepsi aynı erkeğe de nefsi düşüyor kız çocuğuna da anlamadım nasıl bir çağ nasıl bir zaman.... 

önce (952 puan) tarafından
+1

Lanet bir zamanda yani daha doğrusu ahir zamanda yaşıyoruz kardeşim hepimizin çocuklarıni Allah muhafaza eylesin inşallah

+1 oy
önce (5,753 puan) tarafından

Epeydir haber okumuyorum tövbeliyim, içeriği okumadım ama girizgahtaki İslam ülkesiyiz ifadene üzüldüm. Bu kadar iyi niyetli olmana üzüldüm :(

İslam ülkesi değiliz efendim. Kimlikte yazan ama kimsenin kullanmadığı göbek adımız gibi bir şey İslam bu ülkede. 

İslam ülkesinde yalan olmaz. Hırsızlık olmaz. Yolsuzluk olmaz. Arsızlık olmaz. 

Uyuşturucu olmaz. Alkol olmaz. Şu an kapalı hanımlar bile maşallah şampanya patlata patlata bir hal oldular. 

İslam ülkesinde sonradan görmelik olmaz. 

İslam ülkesinde istismar olmaz, kadına hayvana çocuğa değil zarar vermek göz ucuyla bile bakılıp rahatsız edilmez.

İslam ülkesinde yöneticiler, milleti temsil edenler kıyamete kadar yetecek parayı birkaç senede kazanmaz.

İslam ülkesinde kara para aklanmaz.

İslam ülkesinde İsrail'le kayıtsız yollardan ticaret yapılmaz. Zehir zıkkım olsun oraya satılan bir damla su bile.

İslam ülkesinde tayt üzerine baş örtüsü takılmaz. 

İslam ülkesinde kalıcı ojeyle namaz kılma fotoğrafı çekilmez, namazın fotoğrafı çekilmez her şeyden önce.

İslam ülkesinde insan öldürmek olmaz, değil öldürmek kavga etmek hakaret etmek bile olmaz. 

İslam ülkesinde şatafat olmaz, %80'i çöpe gidecek ziyafet sofraları olmaz.

Liste çok uzar. İçim de çok dolu bu konuda. Maalesef kayıtlarda İslam ülkesi gibi görünsek de uygulamada hiçbir yere mensup olmayan çok sesli bir ülkeyiz. İslam ülkesi değiliz. Laik bir ülke değiliz. Doğulu değiliz, Batılı değiliz. Şeriat da yok, demokrasi de yok. Boooolca kural ihlali ve istismar olan bir ülkeyiz. Belki küçümsediğimiz, beğenmediğimiz küçük küçük Müslüman Afrika ülkelerinde bile İslamiyet daha rahat nefes alıyor. 

Her şeye rağmen, yerdeki karıncayı hala gözeten insanlar da yok mu, var. Çok şükür. Burada bile parmakla sayılı olsa bile hakikaten Müslüman gibi yaşamaya, yaşatmaya çalışan hanımlar var. Ancak 80 milyonluk ülkede 1 milyon kadar ancadır hakkıyla yaşayan...

tüm gerçekleri tokat gibi ne güzel vurdunuz yüzüme öyle gerçekten ne doğru ki.. 

herkes artık neredeyse bir tutam saçını kapatmak için bez doluyor dış kıyafet islamda ayrı olmalı. geçen camiye gittim namaz kılmak için kapalılar kendilerine etek alıyorlar mantıklı mı sence Allah'ın huzuruna çıkamayacak üstleri ile n geziyorlar namazda iken etek şartmış sanki sadece. 

rabbim şuurlu hidayet versin hepimize.  

Bekarken medresede bir hocam derdi ki çok üzülürdüm gençler gelmezdi anneler gelirdi hocam da bu yüzden dedi ki Önemli olan anneler Demek ki bir anne bir evlat demek bir evlat ileride anne ya da baba demek onların yetiştirdiği çocuklar tekrar anne baba bu şekilde bir döngü oluşur diye düşünüyorum demişti Yani bir evlat aslında Bir vatan bir dünya demek biz ne kadar bilmiş olursak ne kadar düzgün yetiştirmeye çalışırsa Allah'ın izniyle içleri temiz olan tekrardan eski özlerine döner diye düşünüyorum siz Rabb'im layığıyla çocuklarımızı yetiştirebilmeyi nasip etsin

önce (147 puan) tarafından

O kadar doğru yazmışsınız ki acı ama gerçekler 

+1 oy
önce (8,739 puan) tarafından

Kediye köpeğe damacanaya araba egzoz borusuna hallenen gördük bu sözde erkekler yüzünden erkek çocuğu dogurmaktan korktum hep şimdi hamileyim erkek nasıl ahlaklı yetiştiricem diye korkar oldum o derece erkeklerden nefret ediyorum çok pis nefisliler. Pskolojimizi bozdular. Allah hayırlı edepli evlatlar nasip etsin hepimize. 

Tek çözüm böylelerini öldüreceksin bunlar akillanmaz kendi öz kızına tecavüz edenler var elin kızına bebeğine acır mı iğrenç mahluklar! 

Allah adalet nasip etsin. ahhh keşke bunların ölümünü görsek keşkee halkın içinde adilce bir idam.. 

+1 oy
önce (4,325 puan) tarafından

Bunun islamla yada laiklikle alakası yok. Bu tamamen cezasızlık ve adaletsizlikle ilgili. Eğer öyleyse olsaydı İslam ülkesi olmayan yerlerde suç alır başını giderdi. Ülkenin sistemi çöktü bitti artık. Eğer köklü bir değişim yani reform yapılmazsa durum çok daha kötü olacak. 

kesinlikle adalet ile alakalı adil bir sistem yok ne yazık ki 

+1 oy
önce (290 puan) tarafından

Herkes anne için birsey demiş evet 4 yaşındaki çocuğuna göz kulak olmalı orası ayrı bir konu.

Amaaaaa 24 tane ayrı suçu olan bir yaratık neden sokakta!!!!!sadece bu şerefsizi hadım etmek değil aynı zamanda 24 ayrı suçtan bu caniyi sokağa salan hakimi savcısını da hadim etmek lazımm!!!onlar bu ülkenin adaletini sağlamak için varlar ne demek 24 ayrı suçu olan kişinin disarda olması.

Ve ayrıca bu şahsın ailesi içinde bir yaptırım olması gerekiyo toplumdan dislanmalari belli zeka almaları lazım 

zaten ülkede adalet olsa gerçek adalet ama bunları konuşmazdık

0 oy
önce (24,468 puan) tarafından

Böylelerini halkın önüne atacaklar o pis iğrenç şeyini kesip köpeklere atıcaklar yemin ederim içim soğumaz köpek soyları doyumsuz pislikler 

ahhhh keşke. ayet-i kerîmede de geçiyor ya kısasta hayat vardır diye... yazdığının bi kısmı yapılsa bari

önce (24,468 puan) tarafından

Kkeşke gerçekten başka türlü düzelmez bu ülke

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 893 göst.
+1 oy
6 cevap 272 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.
+2 oy
10 cevap 287 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu