En son cuma günü taktım çıkardığımı hiç hatırlamıyorum çıkarsam da takı kutuma koyarim bugün de takmak için takı kutusunu açtım 5 tas orda alyans yok arıyorum tarıyorum bulamıyorum parmağımdan düşmez tam oluyordu kafayı yiycem bakmadığım yer kalmadı 😭😭😭😭😭
Buldum kızlar buldum ☺️☺️☺️☺️☺️ çok alakasız bir yerden çıktı ama
He iyi sevindim canım genelde buluyorum böyle şeylerde ise yarıyor
Şeytan aldı götürdüyu söyledim onu söyledim neler neler söylemedim ki deli gibi evin icinde 🤣🤣
Nerede buldum canım merak ettim
Ebeveyn banyosunda kullanilmayan kovanin altında üstünde de su vardı kovayla dolu çocuk koydu desem kaldiramaz ben bile kaldırmıyorum gebelikten dolayı aylarca arasam bulamam orda kaynanam kışın gelir bende kalır kışın kaldırırım o kovayı
Haaa oluyor ya öyle canım şaşıp kalıyorum bazen
Geçmiş olsun ben de kızıma hamileyken düşurmüştüm alyansımi yani ne olduğunu anlamadım düştüğünü düşünüyorum içinde tarih ve isim olduğu için tabii ki çok özeldi benim için tek taşım düsse üzülmezdim ama olan oldu İnşallah çıkar bir yerden seninki
Aslında çok enteresan bir şekilde tek taşım daha boldu yüzüğüm tam oluyordu ama alyansın düşmüş tek taşım hala parmağındaydı ben de şaşırdım ama mala gelsin cana gelmesin ne diyeyim ki gitti
Cumadan sonra köyede gittim kaynanaya orda bir iş yapmadım yapsam da çıkarmam parmagimdan da ona sorsam yanlış anlar diye soramiyorum da bizi hırsız ediyor der. Bu yüzük kaybolması İnan ki nazardan evliliğin güzelse hayatında herşey yolundaysa oluyor genelde benim tek taşım ve kupem kaybolurdu genelde hep manasız alakasız yerlerden bulurdum sonra
Allah Allah hiç bilmiyordum şuan da takmıyorum mesela sadece dışarı çıkınca o zaman takıyorum
Bende öyle sadece dışarı çıkarken takarım aksesuar niyetine takmam hiç bişey rahatsız eder
İnşallah bulursun canım
Kirli sepetine baktın mı
Uyuduğun yastıgın oralara
Kirli sepetine bakmadim yazdan beri oturma odasında uyuyoruz yastık kalkıyor yatak odasına
Buldun mu
Buldum canım çok şükür
Kocam da geçen hafta kaybetmişti arabada bulamadık. İnşallah bulursun canım bir yerlere düşmüştür belki temizlik yaparken
Temizliği bugün yaptım cuma gününden sonra naptım hiç hatırlamıyorum
İnan rahat bi 3 ay olmusdur alyans cekmeceydi....imam evi gelen giden cok oluyor..hayır kapı kapalı oluyor ısrarla o yatak odasında ne arar lar hic anlamıyorum...bulamadım nolduysa...esim üzüldüm diye yeni alalım tamam ama cıkarma dedi...cekmce ye koyma dedi...velhasıl kuyumcu ya giddimde 20 bin old.ogrendim alyansımın 3 gr.dı...gucumuz yetmedi en azından bi alyans olsun...dedi 10 binliralık aldık.... bu postu gorunce icim cızladı....🌍🍁
Maddi degrinden çok manevi değeri fazla olunca insan üzülüyor 🥹
İlk yüzük ve iki bebek olunca...maddiyat da onemli..
Ben satmayacagim için benim için maddi değeri hiç önemli değil ama manevi değeri çok fazla 😭
Alyansını cok guc durum olmadan kimse satmak istemez eminim....benim anlatmak istediğim ederide iyiydi...calındı....herkes icin alyans bir his anlatır...kimi güven kimi Sevgi...
Birimi aldı acaba ya
Makinayada bak alt kısımda metallerin çıktığı kısmı bi kontrol et o zaman
Kocama dedim şimdi onuda aç bak diye bakmaya gitti
Haber ver valla merak ettim
Veririm bulursam canım ❤️
Buldum aşkom 🌸 ay nasıl sevindim
Mutlaka göz önündedir, ama aradığın için bulamıyorsundur.
Bende öyle düşünüyorum çünkü sağa sola atmam evede kimse gelmedi biri aldı desem
Ay bulursun inşallah canım bende kızımın küpesini kaybetmiştim panik halinde ilkten bulamadım baska bişey ararken buldum hiç takmamıstuda babam doğum günü hediyesi olarak aldı çıkarıp duruyodu bende baska küpe taktım onları değiştircem diye kaldırmsım sacma sapan bi yere tesadüfen buldum sende bulursun inşallah
Benim 5 tastan tuzum gülmedi bi türlü 10 kere tası düştü 3 ay önce yaptırdım yine düştü satıcam en sonunda alyansımıda tektaşlı alyansla değiştirmiştim
Benimde evlenme teklifi aldığım günün ertesi günu tek tasimin kocaman taşı düştü ama baya buyuktu taşı bulamadık başka taktılar oda onun kadar büyük değil
4 sene daha sabredicem borcum bitiyo 4 sene sonra istediğimi alcam inşallah
Allah kolaylık versin canım borç zor
Amin canım inşallah Aynen cok zor cok şükür 4 senemiz kaldı
Namaz kılarken düşün insanın aklına nerde kaybettiği geliyor
Sabah evden çıkarken taktım ama çıkardığımi hiç hatırlamıyorum o kadar düşünüyorum ediyorum ama yok
Yanlış anlama ama başka sebeplerden eşin almış olabilir mi ?
Asla öyle bişey yapmaz maddi sıkıntılarımız yok olsada altın olarak başka bozulacak şeyler var yuzugume tenezzül etmez bile
Ayy çok üzücü birşey eşimle bende alyansa çok önem veririz hani illa parmakta duracak asla çıkmayacak diye değil o bizim için güzel bir anı ve herzaman saklanmasını istiyoruz çok üzüldüm inşallah bulursun. Bende çeyreğimi kaybettim 1 hafta oldu bulamıyorum bakmadığım yer kalmadı ama yok birde o çeyreğide kayınvalidem verdi daha 1 hafta önce vefat etti kzıım için vermiş küpe alın diye hnai bizde alıp yaparız ama bizim için onunda bir anısı vardı kadın ölmeden 2 3 gün önce kayboldu o sırada evde de biri yoktu kayınvalidem de hastanedeydi zaten hani diyeyim ki vazgeçti aldı havalandı uçtu resmen evden diyoruz nasipte yokmuş demekki
Ablamda kaynanasınin verdiğini çeyreği kaybetmişti ama o kaynanam gönülsüz verdi bizede yar olmadı falan demişti senin kaynana vefat etmiş mekanı cennet olsun
Yok bize gönüllü verdi çünkü kız çocuklarını çok seviyor illa küpe alın takın demişti bende görümcem de doğum yaptı onada verecekti eline para geçince ona veremeden gitti ya ikimizede nasip olmadı diye düşündüm ☺️
Allah razı olsun canım
Bulunur belki canım
Bende küpelerimi kaybettim
Ağlaya ağlaya bi kaldım
Babamgilin hediyesiydi
2 haftadır yok eşime dedim umrunda bile olmadı:((
Bende daha önce hem eşimin düğünde aldığı küpeyi hemde dedemin vefat etmeden önce aldığı küpeleri kaybettim çok şükür buldum da o kadar çok ağladım ki dedemden hatıra diye
Bende iki haftadır çok üzgünüm ve ağlıyorum inşallah buluruz
Bende kaybetmiştim 1 yıl sonra çok alakasız bı yerden çıktı, inşallah seninkide çıkar.
İnşallah canım sağol ❤️❤️
Sen birsey yaparken çıkarmış olabilirsin mutfakta falan
Mutfakta koyabilecegim her yere baktım
Geçmiş olsun canım bulabildin mi
Yok canım yattım uyumuşum biraz ama takıldı kafama ya uyutmuyor
Geçmiş olsun canım elektrikli süpürgenin içine de baktin mı
Baktım canım yok
Nerde buldun kız hade gözün aydın 😁
Ebeveyn banyosunda kaynanamin aldığı kova vardı bize gelince ona su doldurup banyo yapar ters çevirdim duruyordu üstünde de 10 kilo su vardı kovayla sular gider diye hazırda tutuyordum sık sık gidiyor bu aralar da sular yine gitmiş sabah el yüz yıkayalım diye suyu indirdi eşim kovayi da kızım kaldırdı altında ben şok oraya nasıl gitti çünkü hiç kaldırmam o kovayı kaynanam gelince alır büyük banyoya koyarım sadece duş alır diye
İnşAllah bulursun. Bi keresinde ben elimi yıkarken havlu askısına geçirmişdim. Ara ara 3gün sonra buldum.
Benzerini abimin nişanlısı yeni yaşadı. Bulamadık onu ama henuz
Dene bı canım inşAllah bulursun
Şeytan aldı götürdüyu de şöyle dediler ama kız dalga geçiyorlar sandiydim ise yarar mı bu
Çok seyimi buldum ilk birinciyi yaparak canım
Annemde geçen anahtar kaybetmiş asla koymadigim yerde çıktı dedi ama okuyarak dene
Benimde kupem hiç koymam dediğim yerlerden çıktı kaç kere inanırım
1,472,081 soru
24,106,873 cevap
332,748 kullanıcı