+2 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (21,236 puan) tarafından

En son cuma günü taktım çıkardığımı hiç hatırlamıyorum çıkarsam da takı kutuma koyarim bugün de takmak için takı kutusunu açtım 5 tas orda alyans yok arıyorum tarıyorum bulamıyorum parmağımdan düşmez tam oluyordu kafayı yiycem bakmadığım yer kalmadı 😭😭😭😭😭

19 Cevaplar

+1 oy
(21,236 puan) tarafından

En İyi Cevap

Buldum kızlar buldum ☺️☺️☺️☺️☺️ çok alakasız bir yerden çıktı ama 

(11,258 puan) tarafından

He iyi sevindim canım genelde buluyorum böyle şeylerde ise yarıyor 

(21,236 puan) tarafından

Şeytan aldı götürdüyu söyledim onu söyledim neler neler söylemedim ki deli gibi evin icinde 🤣🤣

(11,258 puan) tarafından

Nerede buldum canım merak ettim 

(21,236 puan) tarafından

Ebeveyn banyosunda kullanilmayan kovanin altında üstünde de su vardı kovayla dolu çocuk koydu desem kaldiramaz ben bile kaldırmıyorum gebelikten dolayı aylarca arasam bulamam orda kaynanam kışın gelir bende kalır kışın kaldırırım o kovayı 

(11,258 puan) tarafından

Haaa oluyor ya öyle canım şaşıp kalıyorum bazen 

-Reklam-
+3 oy
(492 puan) tarafından

Geçmiş olsun ben de kızıma hamileyken düşurmüştüm alyansımi yani ne olduğunu anlamadım düştüğünü düşünüyorum içinde tarih ve isim olduğu için tabii ki çok özeldi benim için tek taşım düsse üzülmezdim ama olan oldu İnşallah çıkar bir yerden seninki

(492 puan) tarafından

Aslında çok enteresan bir şekilde tek taşım daha boldu yüzüğüm tam oluyordu ama alyansın düşmüş tek taşım hala parmağındaydı ben de şaşırdım ama mala gelsin cana gelmesin ne diyeyim ki gitti

(21,236 puan) tarafından

Cumadan sonra köyede gittim kaynanaya orda bir iş yapmadım yapsam da çıkarmam parmagimdan da ona sorsam yanlış anlar diye soramiyorum da bizi hırsız ediyor der. Bu yüzük kaybolması İnan ki nazardan evliliğin güzelse hayatında herşey yolundaysa oluyor genelde benim tek taşım ve kupem kaybolurdu genelde hep manasız alakasız yerlerden bulurdum sonra 

(492 puan) tarafından

Allah Allah hiç bilmiyordum şuan da takmıyorum mesela sadece dışarı çıkınca o zaman takıyorum 

(21,236 puan) tarafından

Bende öyle sadece dışarı çıkarken takarım aksesuar niyetine takmam hiç bişey rahatsız eder 

(492 puan) tarafından
+1

İnşallah bulursun canım 

+3 oy
(3,049 puan) tarafından

Kirli sepetine baktın mı 

Uyuduğun yastıgın oralara

(21,236 puan) tarafından

Kirli sepetine bakmadim yazdan beri oturma odasında uyuyoruz yastık kalkıyor yatak odasına 

(3,049 puan) tarafından

Buldun mu

(21,236 puan) tarafından

Buldum canım çok şükür 

+3 oy
(4,285 puan) tarafından

Kocam da geçen hafta kaybetmişti arabada bulamadık. İnşallah bulursun canım bir yerlere düşmüştür belki temizlik yaparken

(21,236 puan) tarafından

Temizliği bugün yaptım cuma gününden sonra naptım hiç hatırlamıyorum 

+3 oy
(2,785 puan) tarafından

İnan rahat bi 3 ay olmusdur alyans  cekmeceydi....imam evi gelen giden cok oluyor..hayır kapı kapalı oluyor ısrarla o yatak odasında  ne arar lar hic anlamıyorum...bulamadım nolduysa...esim üzüldüm  diye yeni alalım tamam ama cıkarma dedi...cekmce ye koyma dedi...velhasıl kuyumcu ya giddimde 20 bin old.ogrendim alyansımın 3 gr.dı...gucumuz yetmedi en azından bi alyans olsun...dedi 10 binliralık aldık.... bu postu gorunce icim cızladı....🌍🍁

(21,236 puan) tarafından

Maddi degrinden çok manevi değeri fazla olunca insan üzülüyor 🥹

(2,785 puan) tarafından

İlk  yüzük ve iki bebek olunca...maddiyat  da onemli..

(21,236 puan) tarafından

Ben satmayacagim için benim için maddi değeri hiç önemli değil ama manevi değeri çok fazla 😭

(2,785 puan) tarafından

Alyansını cok guc durum olmadan kimse satmak istemez eminim....benim anlatmak istediğim ederide iyiydi...calındı....herkes icin alyans  bir his anlatır...kimi güven  kimi Sevgi...

+2 oy
(25,688 puan) tarafından

Birimi aldı acaba ya 

(25,688 puan) tarafından

Makinayada bak alt kısımda metallerin çıktığı kısmı bi kontrol et o zaman

(21,236 puan) tarafından

Kocama dedim şimdi onuda aç bak diye bakmaya gitti 

(25,688 puan) tarafından

Haber ver valla merak ettim 

(21,236 puan) tarafından

Veririm bulursam canım ❤️ 

(21,236 puan) tarafından

Buldum aşkom 🌸 ay nasıl sevindim 

+2 oy
(3,547 puan) tarafından

Mutlaka göz önündedir, ama aradığın için bulamıyorsundur. 

(21,236 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum çünkü sağa sola atmam evede kimse gelmedi biri aldı desem 

+2 oy
(2,141 puan) tarafından

Ay bulursun inşallah canım bende kızımın küpesini kaybetmiştim panik halinde ilkten bulamadım baska bişey  ararken buldum hiç takmamıstuda babam doğum günü hediyesi olarak aldı çıkarıp duruyodu bende baska küpe taktım onları değiştircem diye  kaldırmsım sacma sapan bi yere tesadüfen buldum sende bulursun inşallah 

(2,141 puan) tarafından

Benim 5 tastan tuzum gülmedi bi türlü 10 kere tası düştü 3 ay önce yaptırdım yine düştü satıcam en sonunda alyansımıda tektaşlı alyansla değiştirmiştim  

(21,236 puan) tarafından

Benimde evlenme teklifi aldığım günün ertesi günu tek tasimin kocaman taşı düştü ama baya buyuktu taşı bulamadık başka taktılar oda onun kadar büyük değil 

(2,141 puan) tarafından

4 sene daha sabredicem borcum bitiyo 4 sene sonra istediğimi alcam inşallah 

(21,236 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım borç zor 

(2,141 puan) tarafından

Amin canım inşallah Aynen cok zor cok şükür 4 senemiz kaldı

+2 oy
(981 puan) tarafından

Namaz kılarken düşün insanın aklına nerde  kaybettiği geliyor 

(21,236 puan) tarafından

Sabah evden çıkarken taktım ama çıkardığımi hiç hatırlamıyorum o kadar düşünüyorum ediyorum ama yok 

+2 oy
(3,402 puan) tarafından

Yanlış anlama ama başka sebeplerden eşin almış olabilir mi ? 

(21,236 puan) tarafından

Asla öyle bişey yapmaz maddi sıkıntılarımız yok olsada altın olarak başka bozulacak şeyler var yuzugume tenezzül etmez bile 

+2 oy
(2,872 puan) tarafından

Ayy çok üzücü birşey eşimle bende alyansa çok önem veririz hani illa parmakta duracak asla çıkmayacak diye değil o bizim için güzel bir anı ve herzaman saklanmasını istiyoruz çok üzüldüm inşallah bulursun. Bende çeyreğimi kaybettim 1 hafta oldu bulamıyorum bakmadığım yer kalmadı ama yok birde o çeyreğide kayınvalidem verdi daha 1 hafta önce vefat etti kzıım için vermiş küpe alın diye hnai bizde alıp yaparız ama bizim için onunda bir anısı vardı kadın ölmeden 2 3 gün önce kayboldu o sırada evde de biri yoktu kayınvalidem de hastanedeydi zaten hani diyeyim ki vazgeçti aldı havalandı uçtu resmen evden diyoruz nasipte yokmuş demekki

(21,236 puan) tarafından

Ablamda kaynanasınin verdiğini çeyreği kaybetmişti ama o kaynanam gönülsüz verdi bizede yar olmadı falan demişti senin kaynana vefat etmiş mekanı cennet olsun 

(2,872 puan) tarafından

Yok bize gönüllü verdi çünkü kız çocuklarını çok seviyor illa küpe alın takın demişti bende görümcem de doğum yaptı onada verecekti eline para geçince ona veremeden gitti ya ikimizede nasip olmadı diye düşündüm ☺️

Allah razı olsun canım 

(21,236 puan) tarafından

Bulunur belki canım 

+2 oy
(5,392 puan) tarafından

Bende küpelerimi kaybettim 

Ağlaya ağlaya bi kaldım 

Babamgilin hediyesiydi 

2 haftadır yok eşime dedim umrunda bile olmadı:((

(21,236 puan) tarafından

Bende daha önce hem eşimin düğünde aldığı küpeyi hemde dedemin vefat etmeden önce aldığı küpeleri kaybettim çok şükür buldum da o kadar çok ağladım ki dedemden hatıra diye 

(5,392 puan) tarafından

Bende iki haftadır çok üzgünüm ve ağlıyorum inşallah buluruz 

+2 oy
(375 puan) tarafından

Bende kaybetmiştim 1 yıl sonra çok alakasız bı yerden çıktı, inşallah seninkide çıkar.

(21,236 puan) tarafından

İnşallah canım sağol ❤️❤️

+2 oy
(3,452 puan) tarafından

Sen birsey yaparken çıkarmış olabilirsin mutfakta falan

(21,236 puan) tarafından

Mutfakta koyabilecegim her yere baktım 

+2 oy
(1,092 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bulabildin mi

(21,236 puan) tarafından

Yok canım yattım uyumuşum biraz ama takıldı kafama ya uyutmuyor 

+2 oy
(5,404 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım elektrikli süpürgenin içine de baktin mı 

(21,236 puan) tarafından

Baktım canım yok 

+2 oy
(1,362 puan) tarafından

Nerde buldun kız hade gözün aydın 😁

(21,236 puan) tarafından

Ebeveyn banyosunda kaynanamin aldığı kova vardı bize gelince ona su doldurup banyo yapar ters çevirdim duruyordu üstünde de 10 kilo su vardı kovayla sular gider diye hazırda tutuyordum sık sık gidiyor bu aralar da sular yine gitmiş sabah el yüz yıkayalım diye suyu indirdi eşim kovayi da kızım kaldırdı altında ben şok oraya nasıl gitti çünkü hiç kaldırmam o kovayı kaynanam gelince alır büyük banyoya koyarım sadece duş alır diye

+1 oy
(3,786 puan) tarafından

İnşAllah bulursun. Bi keresinde ben elimi yıkarken havlu askısına geçirmişdim. Ara ara 3gün sonra buldum. 

Benzerini abimin nişanlısı yeni yaşadı. Bulamadık onu ama henuz

+1 oy
(11,258 puan) tarafından

Dene bı canım inşAllah bulursun 

image

(21,236 puan) tarafından

Şeytan aldı götürdüyu de şöyle dediler ama kız dalga geçiyorlar sandiydim ise yarar mı bu

(11,258 puan) tarafından

Çok seyimi buldum ilk birinciyi yaparak canım 

Annemde geçen anahtar kaybetmiş asla koymadigim yerde çıktı dedi ama okuyarak dene 

(21,236 puan) tarafından

Benimde kupem hiç koymam dediğim yerlerden çıktı kaç kere inanırım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yagmur0099 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 541 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 912 göst.
13 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,097 soru

24,106,992 cevap

332,755 kullanıcı

...