Selam kızlar bu konu çok fazla canımı sıkmaya başladı artık görmezden gelemiyorum eşim bazı uygunsuz sitelere giriyor tabii bunun telefonundan falan temizliyor ama ebeveyn uygulamaları oluyor ya oradan bakıyorum nerede ne kadar vakit geçirdiğini chrome'da yandex'te yarım saat bir saat vakit geçirmiş olarak buluyorum yani bunu tek bir açıklaması olabilir hani geçmiş falan da sildiğine göre aklıma uygunsuz sitelere girdiği geliyor sorduğunda hiçbir şey söylemiyor daha önce de bu yüzden tartışmaya yaşamıştık ergenlikten gelen bir alışkanlık diyor madem böyle hani diyorum psikoloğa randevumu alsam hani ilişkimizde hiçbir sorun yok Allah'a şükür 3 yıldır evlilik bir aldatma vesaire bilmem mesajlaşma hiçbir şeyini görmedim ama tek sorunumuz bu yani neden yani neden yani buna bir açıklama bulamıyorum psikoloğa götürsem iyi gelir mi bildiğim kadarıyla sapkın bir ruhu falan da yok hani bunun sebebi ne olabilir yani sadece günlerdir buna mantıklı bir açıklama arıyorum ve bulamıyorum içten ice soğumaya başlıyorum inanın ki nasıl tepki vereceğimi nasıl davranacağımı şaşırır aileyim bilmiyorum ya yani böyle emdiği sütü burnundan getiriyorum gıkı çıkmıyor ama neden böyle bir şey yapıyor bu adam inanın artık o kadar psikolojim bozuldu ki ya kendimden bile soğudum resmen nasıl düzeltebilirim yani insan gibi karşıma diyorum artık eşi de geçtim bir arkadaş gibi yeri geliyor konuşuyorum hani diyorum neden bu şekilde yapıyorsun bu şekilde yapman ilişkimiz de zarar veriyor artık sakinliğimi de koruyup konuşabiliyorum yani kabullenmiyor tabii ki ondan sonra böyle kabulleniyormuş gibi özür diliyor utanıyor sanırım ya madem utanıyorsun niye böyle yapıyorsun yani hiçbir soruma cevap bulamıyorum sadece karşımda rencide oluşunu izliyorum yani o kadar yani bunu da izlemek istemiyorum
Her izlediğinde telefonu kır bakalım bir daha izliyecekmi,
O aşamaları da yaşadık canim
Adi ustunde alışkanlık olmuş
Yani sürekli böyle devam edecek mi
Sen ustune gittikçe daha kotu olur.
Bi sure sonra zaten bikip birakir diye düşünüyorum.
Ebeveyn uygulaması derken ben de elimden şüpheleniyorum. Onu nasıl ayarlayabilirim.
Eşimin telefonun kendi uygulamasi canım sende bak belki vardır hangi uygulamada ne kadar süre geçirmiş hangi saat arasında girmiş uygulamaya kaç kez girmiş hepsi çıkıyor telefon ayarlar kısmından bak
Teşekkür ederim canım. Uyurken bakıcam
Canım tespitin doğru. Eşinin ya hormonlarla ilgili sorunu var ya da psikolojik sorunları var. Bastırılmış duygular çok. Muhakkak destek almalı. Utandırmak, vurup kırmak hiçbir fayda etmez. Tedavi olmalı güzel güzel.
Evet ama randevu alsam da gidecek mi bilmiyorum
İstersen psikolog ile önce sen görüş. Nasıl ikna edeceğini anlatır sana belki
1,475,233 soru
24,151,288 cevap
334,928 kullanıcı