İddia bagımlılıgı var esımın ne yaptıysak kurtulamıyor kendısıde oynamak ıstemıyor ama başaramıyor nasıl bır yol ızlemelıyız Yeşilay’ı aradım doktordan randevu alın dedı 182 arıyorum oyle bır hızmet veren doktor yok dıyor
Kumar bağımlılığının tedavisi baya zor. bu da bir nevi kumar.
terapi alması ile yarayabilir, psikologa gidin bence bi de
Asırı bağımlı uyusturucu bagımlısı gıbı para yoksa krize gırıyor
Amatem den alacaksnz sanırım canım randevu bağımlılık tedavi merkezi yaa
Nereyı arıcam canm hıc bılmıyorum 182 den mı alınıyor
Para vermeyeceksiniz eline,parası olmazsa oynayamaz. Ama ilk ce en büyük çözüm tuşlu telefon.
Para vermeyınce deliye dönüyor uyusturucu bagımlısı gıbı heryere saldırıyor tuşlu telefonda verdık gıdıp yerınde oynuyordu bu sefer hıc eve gelmıyordu
-17 yaşında mı da deliye dönüyor Fazla şımarmış
oynasin limit koysun ekndine . zevkine oynayacaksa oynasin. benim esim bekarken oynarmis aslada haram diye o parayi kazandiklarini yemezmis. benimkide ap ayri bir saftirirk😂😂😂 bikere. onbin tl tutturmus ozamanlar asgari ucretin 12 13 katindan fazlaymis . sigara almis karton karton. tim mahallenin genclerine dagitmis enayi.😂 simdi oyna yine tuttur ben catir catir yerim diyorum arada:)
Çok bagımlı asırı derecede elıne 100 mılyar gecsede hepsını veriyor ınsaatta calişiyor maasi yüksek aldığını verıyor
idda oynayacagina borsada yatirim yaosin ozaman . en azindan hem daha cik kar eder. hemde daha kontrollu zarar eder. ama sanirims eninkinin amaci kumar olarak oynamak. hani parami arttirayip dusuncesiyle degil kaynetsede kazansada zevk alarak yapio kumar gibi. borsaya girse hisse senedi alsa satsa en azindan yatirim yapar parasi degerlenir
Eşimin kuzeni de öyle bağımlı malesef aylık 60 bin maaş alıyor hepsi iddaa ya kumara gidiyor eşide iki küçük çocukla mücadele ediyor allah kimseye göstermesin kimse o batağa girmesin
Hemen boşa yenimle bir dakika bile durmuyor duzelmiyorlar kardeşim 50 yasinda gelse oynayacak
Edemezsin canım asla edemezsin o İddaa öyle bir pis Bulaşıcı hastalık ki edemiyorsun Gün geçtikçe hep senden gidiyor
İmanını gözden geçirilmeli önce. Bi Allah'a yaklaşmayı densin. sonra limit koysun kendine. Borsaya yönlendirin. Hisse senedi alıp satsın o da kumara yakın bir şey belki tatmin eder azıcık. Bir müddet azalttığını görünce artık tamamen bırakmayı denesin
Abim.. geçen ay 600 bin TL kaybetmiş ve herkes babamın kapısını çaldı ödesin diye. Cok zor bacım herkesi huzursuz ediyor bu kumar
1,471,474 soru
24,099,519 cevap
332,326 kullanıcı