0 oy
223 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

İddia bagımlılıgı var esımın ne yaptıysak kurtulamıyor kendısıde oynamak ıstemıyor ama başaramıyor nasıl bır yol ızlemelıyız Yeşilay’ı aradım doktordan randevu alın dedı 182 arıyorum oyle bır hızmet veren doktor yok dıyor 

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,830 puan) tarafından

Kumar bağımlılığının tedavisi baya zor. bu da bir nevi kumar. 

terapi alması ile yarayabilir, psikologa gidin bence bi de

önce (1 puan) tarafından

Asırı bağımlı uyusturucu bagımlısı gıbı para yoksa krize gırıyor

-Reklam-
0 oy
önce (374 puan) tarafından

Amatem den alacaksnz sanırım canım randevu bağımlılık tedavi merkezi yaa

önce (1 puan) tarafından

Nereyı arıcam canm hıc bılmıyorum 182 den mı alınıyor

0 oy
önce (5,750 puan) tarafından

Para vermeyeceksiniz eline,parası olmazsa oynayamaz. Ama ilk ce en büyük çözüm tuşlu telefon. 

önce (1 puan) tarafından

Para vermeyınce deliye dönüyor uyusturucu bagımlısı gıbı heryere saldırıyor tuşlu telefonda verdık gıdıp yerınde oynuyordu bu sefer hıc eve gelmıyordu

önce (15,683 puan) tarafından

-17 yaşında mı da deliye dönüyor Fazla şımarmış 

0 oy
önce (381 puan) tarafından

oynasin limit koysun ekndine . zevkine oynayacaksa oynasin. benim esim bekarken oynarmis aslada haram diye o parayi kazandiklarini yemezmis. benimkide ap ayri bir saftirirk😂😂😂 bikere. onbin tl tutturmus ozamanlar  asgari ucretin 12 13 katindan fazlaymis . sigara almis karton karton. tim mahallenin genclerine dagitmis enayi.😂 simdi oyna yine tuttur ben catir catir yerim diyorum arada:)

önce (1 puan) tarafından

Çok bagımlı asırı derecede elıne 100 mılyar gecsede hepsını veriyor ınsaatta calişiyor maasi yüksek aldığını verıyor

önce (381 puan) tarafından

idda oynayacagina borsada yatirim yaosin ozaman . en azindan hem daha cik kar eder. hemde daha kontrollu zarar eder.  ama sanirims eninkinin amaci kumar olarak oynamak. hani parami arttirayip dusuncesiyle degil kaynetsede kazansada zevk alarak yapio kumar gibi. borsaya girse hisse senedi alsa satsa en azindan yatirim yapar parasi degerlenir 

0 oy
önce (744 puan) tarafından

Eşimin kuzeni de öyle bağımlı malesef aylık 60 bin maaş alıyor hepsi iddaa ya kumara gidiyor eşide iki küçük çocukla mücadele ediyor allah kimseye göstermesin kimse o batağa girmesin

0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Hemen boşa yenimle bir dakika bile durmuyor duzelmiyorlar kardeşim 50 yasinda gelse oynayacak

0 oy
önce (1,674 puan) tarafından

Edemezsin canım asla edemezsin o İddaa öyle bir pis Bulaşıcı hastalık ki edemiyorsun Gün geçtikçe hep senden gidiyor

0 oy
önce (1,942 puan) tarafından

İmanını gözden geçirilmeli önce. Bi Allah'a yaklaşmayı densin. sonra limit koysun kendine. Borsaya yönlendirin. Hisse senedi alıp satsın o da kumara yakın bir şey belki tatmin eder azıcık. Bir müddet azalttığını görünce artık tamamen bırakmayı denesin

0 oy
önce (4,267 puan) tarafından

Abim.. geçen ay 600 bin TL kaybetmiş ve herkes babamın kapısını çaldı ödesin diye. Cok zor bacım herkesi huzursuz ediyor bu kumar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 384 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 482 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 863 göst.

Kategoriler