Cok fazla nazar var üzerimizde hissediyorum.
Teyzemin arkadaşı kurşun döküyormuş.
Denicem bende…
Nazar duası var canım onu oku
Hangisini sirkeli sumu
Bi kavanoza yarısına kadar sirke koy ardından su doldur ve 2 yemek kaşığıda kaya tuzu koy dua oku dualar sübhaneke fatiha ayetel kürsi ihlas nas felak okuyup Allahım nazardan kem gözden görünen görünmeyen herşeyden sana sığındım yapılan tüm kötülükleeri bozdum de üfle ben bide youtubedan rukye açıyorum dinliyorum oo suyun yanjnda baya dua okuyo
Yok askim yakma isini nasi yapiyosun?
Eski bi ceZvede bir yemek kaşığı kahve bi tatlı kaşığı çörek otunu yak dumanı çıkmaya başlayınca gezdir evde mükemmel etkisi oluyor
Denicem askim saol
İnşallah iyi gelir ♥️
Ben çok döktürürdüm ama babaannem yoğun bakımda yatıyor
Ama insanı gerçekten çok rahatlatıyor bana mental olarak kendimi çok iyi hissettiriyor
Bana da iyi gelir insallah
İnşallah aman dikkat edin yanmayın
Sana Bir video atacağım onu yap 12. Dakiya sar bak anlatıyor orada kurşun olayı bana şirk gibi geliyor dini bir dayanagi yok bence şamanlar yapıyor diye biliyorum
Felak nas oku bol bol abdesti birine okut hatta birazdan namaz sonrası okuyayım sana ben
Allah razi olsun kuzum ya nolur oku bana ya allah ne duan varda kabul etsin
https://youtu.be/C_SElzZ9byo?si=WVS_YawY2k7vPUfc
Defne yaprağı da yakilabilir üzerlik de yakılır diye biliyorum
Üzerlik sadece burda var saniyordum ben :) kaynanamdam duydum sadece. Bir de bir belgeselde izledim adam ineklerine yakıyordu :)
Antalya'da yok canım antepde köşe mahalle bakllarinda bile üzerlik kurşun falan satıyorlar çok şaşırdım
Ben de Antalya da doğdum büyüdüm. Konya'ya gelin geldim burda kaynanamdan gördüm. Antalya da hiç duymamıştım
AA memleketimiz birmis bende antebe gelin gittim 4 sene geri taşındım bir yıl olacak
Ben de geri taşınmayı çok isterim ama eşim hayatta gelmez. Sen çok şanslıymişsin :)
kurşun döktürmek hurafedir ve dinen de doğru değildir.
nureddin yıldız cahillik olarak adlandırır bu olayı
fiziki olarak olaya bakarsak kurşun zararlı ışınları absorbe eden bir metal olduğundan ortama pozitif enerji verir.
Nureddin kim kiz ?
sevdiğim bir adam değil ama din adamıdır
Benim cok sevdigim bir alimdir, gençlere güzel ögütler verdigi için şuanda sohbetlerini cımbızlayıp linçliyorlar, faydalı alim istemiyor milletimiz
olabilir ben sevmiyorum. cımbızla çekilmiş laflarını değil bütün laflarını dinliyorum, kesin yargıya varmak için.
Babaannem biz küçükken kurşun dökerdi millet hep gelirdi bize 😁 dedemde kurandan nazar duaları yazar uzerimize muska yapardi.
Kurşun saman adeti
Üzerlik otu diye birşey var. Kaynanamgil yapıyor burda. Okuyarak onu yakıp dumanını tüttürüyorlar. Sanki iyi geliyor gibi
Biliyorum uzerlik otunu evde yok şuan ondan
Hurafe ve harammış böyle şeyler, nas Felak Ayetel Kürsi böyle şeyler okuyun okutun
Kurşun döktürmek günah ama biliyorsun demi canım
Ayrıca hoca bize demisti ki, kızgın kurşunu suyun içine atarsan tabiki patlar tabiki sıçrar demisti
Niye gunah ki bilmiyorum valla
Dua okuyarak dökülüyo sonucta
Valla içeriğini anlattı tam hatirlamiyorum ama gunahmis canım
Onun yerine nazar duaları okuyun dedi
Nas Felak okuyun demisti
1,471,112 soru
24,094,244 cevap
331,966 kullanıcı