+1 oy
827 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,131 puan) tarafından

Eşim 4ay önce tutturdu araba alalım poğaça açma simit yapar satarım dükkanlar çok pahalı fabrikada 30bin alıyordu daha fazla kazanırım dedi 200bin kredi çekti bende ona inandım 70binde ben çektim arabayı aldıktan sonra çalışmaya devam etti fabrikada aylık 30binin 24bini kredi borcuna gidiyor 6binle ay sonunu getirmeye çalışıyoruz 3aydir dedim madem araba aldın işini yap çık bu işten işten çıktı bı haftadır yapıyor götürüyor satılmıyor şimdi diyo başka ilçede iş var gidip calisicam üç dört günde bir gelirim dedim ben senin annenle geçim edemiyorum kadınin her dakkasi sorunlu madem iş yapamicaktin niye aldın arabayı borca soktun bizi madem gidiceksin bizide götür ev tutalım yada bu evi satalım oraya gocelim yok illa anamla burda oturucaksin oturmuyorum dedim kredi borcumu kapat evimi memlekete götürüp ailemle yaşarım beş çocukla anana bakamam tek başıma anneside diyo al çocukları hepsini git oğluma burda karımı yok oğlunu evine soktu geç sen yat nereye ****** olursa gitsin diyo şeytan diyo in evini ateşe ver kurtul her akşam oğlunu alıp yanında yatırıyor her lafa ilk o atlıyor tabiki karisicam herşeye diyo öyle bir çıkmaza girdimki göndersem bu kadınla bir gün idare edemem gondermesem bu borçlar evin geçimi neyle saglanicak önümüz kış ev sobalı 

14 Cevaplar

+17 oy
(1,600 puan) tarafından

Yani ne desek boş sen çocuk yapmaya devam et kız böyle bir adama 😒

(15,136 puan) tarafından

Bunu deme hülyam kötü oluyoruz sonra. Ya seri şekilde sezaryen oldu bu hanım kaç kez. Bir yerde dur ya bu benim can sağlığı höst demedi. Adam da şimdi beş çocukla nereye gidecek ki kafasında. 

(1,600 puan) tarafından

Vallahi canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ama yapacak bir şey yok kendi düşen ağlamaz yazık günah yani canına yazık adam ve anasindaki rahatlık zaten hiç kimse de yok yıllardır bu arkadaşı biliyoruz hepimiz entrikalari bitmiyor 

(1,131 puan) tarafından

Yok cnm evin bir kısmını sattirdim 5milyona şimdi güzel bir eve gecicez borçları kapatıp iş yeri acicak kendine anası ölene kdr mecbur benimle yasicak aynı evde ilk iki çocuğum ilk eşimden 3yildir öz evladından ayırmadan bakıyor en iyi şekilde ona üç çocuk verdim pişman değilim tek sıkıntımız kaynanam oğlunu kocası yerine koymuş paylasamiyor 

(15,136 puan) tarafından

E sattıysa evi amenna biliyorum seni ben valla kaynanan teneşirlik ama eli ayağı düz durmuyor 

(1,131 puan) tarafından

Kaynanam onunla beraber yaşamadığım için geldiğinden beri benden nefret ediyor İlk başlarda onunla beraber yaşıyordum övüyordu her yerde yanından ayrıldıktan sonra sövmeye başladı hizmetini yapmayi bıraktıktan sonra kötü oldum eşim evi sattı diye canı gidiyor şimdi beni dinledi diye

-Reklam-
+9 oy
(6,016 puan) tarafından

Kocan prenses olmuş geçmiş olsun  kestirsin anası ona koca da bulur 

Canım anasının dizinin dibinden ayrılmayan adam başta da aynıdır sonda da keşke 5 çocuk yapmadan önce görmüş olsaydın 

(478 puan) tarafından

Allah seni ne yapmasin emi 🤣🤣

(1,131 puan) tarafından

Bugüne kadar bana çocuklarıma karşı çok iyiydi halende öyle ama bu borca girdikten sonra anası ona naptiysa gece gündüz onun evini bekliyor onunla yatıyor 

(6,016 puan) tarafından
+1

Ay sinirleniyorum ama gerçekten bak benim eşim 3 milyon borcun altına girdi iş kuruyor afersin akşama kadar eşşşek gibi çalışıyor ona rağmen ben kahveye gidiyor diye dünya laf ediyorum 200 bin borç için anasının eteğinin altına kaçan da yani o kadar erkeksen eşine çocuklarına neden sırt çeviriyorsun Allah aşkına gerçekten deli oluyorum ya yazık günah değil mi bu kadına yıllarca gıkı bile çıkmadı belki ilk laf etmede bu kaçış anası olacak soytarı yüzünden oluyor 

(1,612 puan) tarafından
+1

Aradığım yorum bu gerçekten çok doğru söylemişsin 

(1,131 puan) tarafından

Kadının tek istediği sabah 7de iniyim akşama kadar temizliğini yemeğini yapıp akşam televizyonunu açıp yukarı çıkmam kendine hizmetçi istiyo bende eşime annene bakmam geçim edemem diyince kadın kuduruyo yukarda eşim çıkana kdr yere vurdum oturdukları odaya eşim geldi balkona çıktık konuşalım dedik çıkmış bahçeye bağırıyor ***** dayanamadin dimj yatirmadjn oğlumu yanımda dedim çok meraklıysan alalım sana bi koca düş yakamizdan artk ya ağzından küfürden bel altından başka laf çıkmadı bugüne kadar resmen eşimi kocası yerine koymus

(1,612 puan) tarafından

Yuh oha daha neler böyle insanlar varmı gerçekten gerçekten oğlunu kocası sanıyor kadına bak ruh hastası 

(3,405 puan) tarafından
+1

Kocasından yeteri ilgi alakayı göremeyen anneler maalesef ki oğluna aşırı düşkün oluyor.ve gerçekten büyük sorun evliliklerde.bi videoda görmüştüm suçu durek kayınpederde buluyordu.kocasi gezdirmemis kocası sevmemis vs... Anladığım kadarıylada yok eşi 

(6,016 puan) tarafından

Aslında eşine de yazık biliyormusun annesi manipüle ediyor ama farkında değil çünkü buna alıştırılmış böyle erkekler de gözleri sonradan bi açılıyor neler olduğunu anlayınca eşlerine sıkı sıkıya bağlanıyorlar ama önemli olan bu adama annesinin ona ne yaptığını göstermenin bi yolunu bulmak 

(3,347 puan) tarafından

Eşi öz annesi bile değil,evlatlık almışlar. Tmm minnet duyarsın ama kendi aileninde önüne koymazsın. Yırtıyordu kendini bana çocuk et diye. Duvarlaramı ettirdi çocukları. O çocuklarında babayla geçirecek vakte ihtiyaçları var. Şu tarz adamlar varyaa Allah ıslah etsin

+4 oy
(5,923 puan) tarafından

Parmakla gösterilecek kocası olanlar bile en fazla 2 çocuk yaparken siz neye güvenip 5 çocuk yaptınız acaba. Hiç ne yaşadığımı bilmiyorsun yok bebek rızkıyla gelir draması yapmayın, 5 çocuğa üzülürüm sadece ben. 

(1,131 puan) tarafından

Ben malina güvendim 15milyonluk arazisi var evin olduğu kısmı sattirdim 5milyona şimdi yeni bi eve geçip mecbur kaynanam ölene kdr yasiyicam onunla eşimle bugüne kadar bir sıkıntım alıp veremedigim olmadı aramızı bozan her daim kaynanam anası diye saygıdan sesini cikaramiyor bakacak kimse olsa gönderirdim ama mecburum bakmaya diyor 

(5,923 puan) tarafından

Allah akıl versin ne diyim 15 milyon için çocuk mu yapılır. 

(1,131 puan) tarafından

Saçmalama lütfen 15milyon için yapmadım tabiki ilk iki çocuğum ilk eşimdendi kendi çocuğu yoktu 3yildir kızlarıma Gül gibi bakıyor yine olsa yine veririm üç çocuk millet bu devirde kendi çocuğuna bakamıyor eşim hepsine bakmak için elinden geleni yapıyor tek hatası annesinin numaralarına yenik düşüyor kaynanam onu alıp büyüttüğü için ona minnet duyuyor

(5,923 puan) tarafından

Tek hata dediğin şey ciddi bir psikolojik sorun farkında değil misin. Yetişkin olamamış anne bağımlısı biri. Annesi de psikolojik olarak sorunlu maalesef. Tek kusur dediğin şey tedavi gerektiriyor ve boşanma sebebi. Üç kişilik evlilik bu maalesef. 

(1,131 puan) tarafından

Ölmesini beklemekten başka çare yok tedavi olmayı kabullenmesi mümkün değil eşim onu büyüttüğü için minnet duyuyo öz annesi değil evlatlık almış onu ne dese dinliyo

+3 oy
(537 puan) tarafından

kocaninda kusurabakma akli kit galiba bi devirde pogaca satarak nasi araba almaya niyetlenir. onu gec 6 binle ev gecimi olurmu bunu hesap etmeden boyle ise girisilirmi. herseyi gectim anasi ile yasamaya niye mecbur kalasiniz gerekirse gidecegin yere gece uyanip yola cikarsin yurumekten ayak tabanlarin patlasin yinede arabaya binmisin binmemin cokmu onemli. kendi evin kendi mahremin olsunda araban olmasin ayaklarin patlayana kadar yuru gidecegin yere geceden yola cik yuruyerek git yani araba sart degilki

(1,131 puan) tarafından

Yok cnm evin bir kısmını sattirdim 5milyona şimdi güzel bir eve gecicez borçları kapatıp iş yeri acicak kendine anası ölene kdr mecbur benimle yasicak aynı evde 90 yaşında bu yaştan sonra değişmez bakacak başka birisi olsa çoktan göndermiştim mecbur sabredicem

+1 oy
(2,975 puan) tarafından

Alsın oğlunu başına çalsın.borçları kitle git kız.

(1,131 puan) tarafından

Onün tepesinde odunla yumrukluyorum tavanı oda gavur nerden çıktın karşıma diyip bağırıyor aşağıda oğluyla yatsınlar bakalm nasıl yatıyorlar 

+1 oy
(23,106 puan) tarafından

Ay o ne biçim kaynana Allah'ın cezası diycem olmiycak kocan da ama kuzusu bunlardan bir b.k olmaz bacı 

+1 oy
(597 puan) tarafından

Böyleleri oğullarını evlendirmesin milletin günahına da girmesin. Böyle kayınvalideleri görünce cinnet geçiriyorum çok kolaysa al torunlarını da büyüt ben babamın evinde rahat olurum de böylelerine böyle eziyet vereceksin gerçekten. Kendi oğluna hayır senin burda kalman doğru değil eşinin gönlünü al yavrum 5 çocuğunuz var size de onlara da yazık olmasın dlyeceğine oğlunu evine sokup seni darda bırakmaya çalışıyor aileni ara söyle bana bunları yapıyorlar diye valla bak ciddiyim. Geçimsiz bencil insanları oldum olası sevmem

+1 oy
(441 puan) tarafından

Her zaman bir laf vardır anacı olan adamla evlenilmez ne yapsan değişmez evlenmeden önce de bellidir onun anneci olduğu bacım da demek ki sen anlayamamışsıniz zaten ağzını açıp sana o lafı diyen anasını susturamoyorsa 4-5 yaşındaki çocuk gibi annesinin yamacında yatıyorsa ne diyelim hakkında hayırlısı olsun 

+1 oy
(15,136 puan) tarafından

Adamın gamsızlık yalnız. Beş çocuk var işten çıkıp macera arıyor. Senin kaynanan ilelebet sorunluydu zaten siz iyiyken de diyordum Kadın tuhaf diye. Beş çocuk ile nasıl geçim olacak baba evinde yavrum ya çalışıcam desen ufak senin çocuklar. Satsın arabayı üzerine olan krediyi ödesin kendi de ne halt yerse yesin 

(1,131 puan) tarafından

Yok cnm evin bir kısmını sattirdim 5milyona şimdi güzel bir eve gecicez borçları kapatıp iş yeri acicak kendine anası ölene kdr mecbur benimle yasicak aynı evde

(15,136 puan) tarafından

Allah iyi etsin inşallah. Annesine de akıl versin. 

(1,131 puan) tarafından

90 yaşından sonra zor akıl vermesi de mecbur idare edeceğim işte

+1 oy
tarafından

Senin postlar efsane ama ya kız her günün bir aksinlik 

0 oy
(4,781 puan) tarafından

Birak anasinin evinde kalsin kuzucuk. Yemek ne yapma, anasi baksin. 2 gunnsonra usanir annesi gonderir merak etme.

0 oy
(54,111 puan) tarafından

isten cik.diyecegine arabayi sattirip borcu kapattiraydin ya bes cocuk ta Allah saglik versin de 30 bin tek cocuga bile yetmez 

(1,131 puan) tarafından

Yok cnm evin bir kısmını sattirdim 5milyona şimdi güzel bir eve gecicez borçları kapatıp iş yeri acicak kendine anası ölene kdr mecbur benimle yasicak aynı evde

0 oy
(556 puan) tarafından

Sadece üzüldüm size böyle bi adama 5 çocuk verdiğiniz için boşanma imkanınız yok anladıgım kadarıyla sizin için üzgünüm ama bu adamı çekmeye devam edeceksiniz şikayet etmek yerine olduğu gibi kabullenip yok sayacaksınız

tarafından

Ay yanlış mı okudum beş cocuk mu 

(556 puan) tarafından

İkimizde yanlış okumuş olamayız 5 çocuk

tarafından

Ay insanlar şu devirde şaka gibi ne cesaret hayret ya ve. İkinciyi zor yaptım Onuda oğlumun tedavisi için öğretmen dediği için kardeş iyi olur dedi 

(1,131 puan) tarafından

Yok cnm evin bir kısmını sattirdim 5milyona şimdi güzel bir eve gecicez borçları kapatıp iş yeri acicak kendine anası ölene kdr mecbur benimle yasicak aynı evde ilk iki çocuğum ilk eşimden 

0 oy
(978 puan) tarafından

Anasının eteğinin altına giren erkekten 

Daha ne beklenir ki 

Böyle erkekten ne koca olur 

Ne de baba olur kanısındayım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 418 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 158 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,006 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Aysegul25 (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 286 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde 2 boys mommy (3,343 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,123 soru

24,134,765 cevap