Kızlar uyguna fasulye ve patlıcan alan var mı ya 80 TL'den aşağı fasulye yok patlıcan da 35 falan arabalardan sokak satıcısından alan oldu mu Gaziosmanpaşa tarafında domates migrosta 14.95 20 kilo 300 TL'ye geliyo alcam zaten 2 3 kavanoz az az alıp yapmıştım biberli olarak domates bulamadım yapamadım daha patlıcan ve fasulye ya bide kışlık başka napabilirim patlıcanı hem dolmalık hem konserve yapcam pazarlarda fiyat ne aynı mı ya nasıl alcaz çok pahalı bana fasulye 15 kilo falan lazım önceki kış 5 aldım 2 kişiyiz diye yetmedi bile yendi 4 poşet çıktı bir pişirmelik ayırmıştım ondan kışlık yapan var mı
O neyaa eskisehirdeyim patlıcan 10 TL domates 7bucukdan basliyo 10 15 20 kadar gidiyo fasulye 20 25 arası bin hızlı trene gel Eskişehir'e al don
Ay keşke olsa fırsatım da alsam sizin orda uygunmuş çok pahalı burda İstanbul da ya :(
Şaka mı fiyatlar
Yoo gayet gerçek hatta yarın pazara gidicem isteyene foto bile atarım kız bin hızlı trene gel al don nolcak
diğerleri aynı da fasulye ucuzmuş burda 50
hızlı treni daha bitirmediler yoksa ben gelirdim 😂
Valla öyle şansım olsa alırım yaa çok pahalı burda maalesef ki
Patlıcan nasıl buzluğa koyuyorsun konudan bağımsız merak ettim de
İçini oyup dolmalık olarak poşetliyorum
Post sahibi degilim ama ben kizartarak ya da közleyerek koyuyorum. Kizarttiklarimi da iki turlu bir karniyarik seklinde, bir de iri küpler halinde musakka,karisik kizartma yaparken kullanmak icin koyuyorum.
Önce tabi tuzlu suya koyup bekletiyorum sonra tek pişirilmelik ayırıp koyuyorum poşete sonra buzluğa bu şekilde
Evet öyle koyduğum da oluyo benim kızartma olarak
hale git o zaman daha iyi
Halde uygun müdür bilmiyorum ki çoğu zaman kafa kafaya geliyo fiyatlar
çok alırsan uyguna geliyor genelde
Valla bilmiyorum ki sormak lazım şansa halde uzak bana ya ben GOP dayım Esenler'de hal maalesef ki
Fasulye için geç kaldın sanki biraz. Bizim buralarda artık fasulye bulunmuyor bile. Patlıcan da pazarda bugün 20 ₺ idi. Satıcı 2 haftaya o da düşer dedi. Gidebilirsen hale git orda bir nebze ucuza bulursun
Ben önceki yaz da bu zamanlarda aldım aslında ya uygundu bu sene çok pahalı cidden fasulye ya
Ankara'da ki GOP tamı oturuyorsun
Tarladan geldi direk fasulye 35 den aldık
Patlıcanı bilmiyorum sormadım bu sene
Sera var burda komşu domatesi 5liradan almış
İstanbul pahalı ya burda
1,471,525 soru
24,099,964 cevap
332,363 kullanıcı