+1 oy
117 göst.
önce Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından

Kızlar uyguna fasulye ve patlıcan alan var mı ya 80 TL'den aşağı fasulye yok patlıcan da 35 falan arabalardan sokak satıcısından alan oldu mu Gaziosmanpaşa tarafında domates migrosta 14.95 20 kilo 300 TL'ye geliyo alcam zaten 2 3 kavanoz az az alıp yapmıştım biberli olarak domates bulamadım yapamadım daha patlıcan ve fasulye ya bide kışlık başka napabilirim patlıcanı hem dolmalık hem konserve yapcam pazarlarda fiyat ne aynı mı ya nasıl alcaz çok pahalı bana fasulye 15 kilo falan lazım önceki kış 5 aldım 2 kişiyiz diye yetmedi bile yendi 4 poşet çıktı bir pişirmelik ayırmıştım ondan  kışlık yapan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
önce (163,443 puan) tarafından

O neyaa eskisehirdeyim patlıcan 10 TL domates 7bucukdan basliyo 10 15 20 kadar gidiyo fasulye 20 25 arası bin hızlı trene gel Eskişehir'e al don

önce (290 puan) tarafından

Ay keşke olsa fırsatım da alsam sizin orda uygunmuş çok pahalı burda İstanbul da ya :(

önce (2,385 puan) tarafından

Şaka mı fiyatlar 

önce (163,443 puan) tarafından

Yoo gayet gerçek hatta yarın pazara gidicem isteyene foto bile atarım kız bin hızlı trene gel al don nolcak

önce (4,827 puan) tarafından

diğerleri aynı da fasulye ucuzmuş burda 50

hızlı treni daha bitirmediler yoksa ben gelirdim 😂

Valla öyle şansım olsa alırım yaa çok pahalı burda maalesef ki

-Reklam-
0 oy
önce (1,509 puan) tarafından

Patlıcan nasıl buzluğa koyuyorsun konudan bağımsız merak ettim de 

İçini oyup dolmalık olarak poşetliyorum

önce (3,276 puan) tarafından

Post sahibi degilim ama ben kizartarak ya da közleyerek koyuyorum. Kizarttiklarimi da iki turlu bir karniyarik seklinde, bir de iri küpler halinde musakka,karisik kizartma yaparken kullanmak icin koyuyorum.

Önce tabi tuzlu suya koyup bekletiyorum sonra tek pişirilmelik ayırıp koyuyorum poşete sonra buzluğa bu şekilde 

Evet öyle koyduğum da oluyo benim kızartma olarak 

0 oy

hale git o zaman daha iyi

Halde uygun müdür bilmiyorum ki çoğu zaman kafa kafaya geliyo fiyatlar 

çok alırsan uyguna geliyor genelde

Valla bilmiyorum ki sormak lazım şansa halde uzak bana ya ben GOP dayım Esenler'de hal maalesef ki

0 oy
önce (18,518 puan) tarafından

Fasulye için geç kaldın sanki biraz. Bizim buralarda artık fasulye bulunmuyor bile. Patlıcan da pazarda bugün 20 ₺ idi. Satıcı 2 haftaya o da düşer dedi. Gidebilirsen hale git orda bir nebze ucuza bulursun 

Ben önceki yaz da bu zamanlarda aldım aslında ya uygundu bu sene çok pahalı cidden fasulye ya

0 oy
önce (5,166 puan) tarafından

Ankara'da ki GOP tamı oturuyorsun 

Tarladan geldi direk fasulye 35 den aldık 

Patlıcanı bilmiyorum sormadım bu sene

Sera var burda komşu domatesi 5liradan almış 

İstanbul pahalı ya burda 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy