+1 oy
303 göst.
önce Diğer kategorisinde (372 puan) tarafından

34 yaşındayım. Doğduğun ev kaderindir derler ya ha işte tam olarak öyle.. Önce aileden bir hayır göremedim kavga kaos geçimsizlik içinde büyüdük akrabadan haladan en çok halalardan ama hayatın sillesini yemiş bir aile ortamında büyüdüm/büyüdük.. Annem babam onu bırakacak diye korka korka sine sine yasadı (resmi nikahları hiç olmadı) halamlar babamın neyi varsa yoksa yedi hep bir şeyler çektiler sonra gidip evlendim iki çocuğum oldu eşim onu bosanmam için herşeyi yaptı eşimi de kaynım ve ailesi yiyor cezaevine girdi bütün evi arabayı tarlayı abisi çekip çeviriyo.. 

İşe girdim bi kurumda asgari nin yarısını alıyorum ama konya'dan tasınmak istiyorum gitmek istiyorum uzaklaşmak kaybolmak istiyorum ama ne param var ne eşyam sıfırdan başlayacak cesaretim yok ama burdan gitmek istiyorum İzmir'e gitmek istiyorum niye izmir onu da bilmiyorum belkide uzak diye.... Nasıl nerden başlayacağım şimdi eşimin evinde geçici oturuyom ama boşanınca çıkacağım yeniden başlayan anneler kadınlar nerden başladınız? Ben bu aile ortamından çocuklarımı çıkarmak istiyorum kendimi de kurtarmak istiyorum artık 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (5,763 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun, içim sızlayarak okudum. 

İzmir de kolay ve ucuz bir şehir değil ki kuzum :( Antalya, Manavgat oralar nasıl olur? Önce iş bulmalısın ama :/

önce (487 puan) tarafından

Antalya'da ucuz değil ki canım ya Muğla daha uygun 

önce (6,330 puan) tarafından

Antalya pahalı şehir derler

-Reklam-
+1 oy
önce (338 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

+1 oy
önce (4,804 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. inşallah gönlüne göre hem iş hem yer bulursun.

otellere bakabilirsin tatil bölgelerinde çoğunun lojmanı oluyor. 

önce (372 puan) tarafından

Lojman dediğin ev mı canım ne oluyor o

önce (4,804 puan) tarafından

yani sana oda verirler orda kalırsın tabi çocuk da önemli kaç çocuk var, idare edebilir mş sen çalışırken 

bir araştır sor. gerçi yaz dönemi bitiyor en çok taz başında iş bulunur ama dene şansını yine 

+1 oy
önce (372 puan) tarafından

Akıl verin anneler neler yapabilirim

+1 oy
önce (371 puan) tarafından

allah yardimcin olsun ozellikle annene cok uzuldum

nikah kiymayan bir adama omrunu vermis . yetmemes baban kndini kullandirtmis ailen arkanda ilaydi baban normal olaydi blki sende iyi bir evlilik yapardin yada evliligin yururdu  . nasip. baban ve ailesi yuzunden perisan olmussunuz annende sende kardesin varda oda.  suan eainin evinde gecici kaliyorsan olabildigince birikim yap . esinde destek olsa dicem ama adam evliyken evine bakmamiski. birikim yaotigin oarayla bi goz pansiyon yada o tarz bisey bir sure. tutabilirsin. yada mesela  bir sure tatil bolgesi oldugu icin tatile gelen gdenlerin temizligini giris cikislarda evin duzenini iki uc saatde halloluo oyle birsey yapabilirsin yazlik yerlerde bu is cok gelnelde zaten cumartesi gelen cumartesi cikar pazar gelen pazar cikar haftasonuluk ek gelir olur. kalacak yer bulduktan sonra gecimini saglarsinbence. ama kac kurtul yani nekadar uzak okadar iyi

0 oy
önce (6,344 puan) tarafından

Kaş Kalkan tarafı daha uygun olur orada serada çalışacak, villa temizliklerinde insan arıyorlar. Hem uyguna ev de bulursun oralarda. İzmir yaşaması zor bir şehir maalesef. Konya’da neredesin? Ne iş yapıyorsun?

0 oy
önce (53,964 puan) tarafından

daha uygun olan bir ile yerles esya da bu oturdugun evdekileri alamaz misin calisman lazim cocuklara kim.bakacak

0 oy
önce (4,946 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. Zor bir imtihan dan geçiyor Sun sonu güzel olsun senin için

Ama İzmir yanlış bir tercih yeniden başlamak adına . Suyu bile parayla olan derler ya öyle bir yer 

0 oy
önce (25,319 puan) tarafından

Doğduğun ev kaderindir resmen seninde kaderin olmuş ama gitme izmire daha sakin bi yere git mesela bodrum kuşadası gbi yada ne biliyim korkulacak bi şehir olmasın yavaştan başlayacaksın hayata ayakların üzerinde durmak zorundasın devrilen atı vururlar Allah her daim yardımcın olsun

0 oy
önce (2,002 puan) tarafından

Sıfırdan başlamak istiyorsan küçük şehir tercih etmelisin hem kiralar uygun hem geçimi kolay ama iş bulma imkanı da kısıtlı tabi . Bilemedim İzmir zor şehir büyük bence şehirleri araştır iş imkanı sağlayan şehir olarak uygun çok üzüldüm inan ki ben de konyadayım şu anlık için keşke elimden birmşey gelse 

0 oy
önce (8,749 puan) tarafından

Canım evlendikten sonra hiç mi bir mal mülk alınmadı? 

0 oy
önce tarafından

Küçük şehire gelmelisin mesela iç Anadolu 

Nevşehir olur Yozgat olur Sivas olur Yerköy olur 

Bu gibi yerler hesaplı kiraları da hesaplı diğer yerlere göre 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 524 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
3 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Aytasi__ (198 puan) tarafından soruldu
0 oy