34 yaşındayım. Doğduğun ev kaderindir derler ya ha işte tam olarak öyle.. Önce aileden bir hayır göremedim kavga kaos geçimsizlik içinde büyüdük akrabadan haladan en çok halalardan ama hayatın sillesini yemiş bir aile ortamında büyüdüm/büyüdük.. Annem babam onu bırakacak diye korka korka sine sine yasadı (resmi nikahları hiç olmadı) halamlar babamın neyi varsa yoksa yedi hep bir şeyler çektiler sonra gidip evlendim iki çocuğum oldu eşim onu bosanmam için herşeyi yaptı eşimi de kaynım ve ailesi yiyor cezaevine girdi bütün evi arabayı tarlayı abisi çekip çeviriyo..
İşe girdim bi kurumda asgari nin yarısını alıyorum ama konya'dan tasınmak istiyorum gitmek istiyorum uzaklaşmak kaybolmak istiyorum ama ne param var ne eşyam sıfırdan başlayacak cesaretim yok ama burdan gitmek istiyorum İzmir'e gitmek istiyorum niye izmir onu da bilmiyorum belkide uzak diye.... Nasıl nerden başlayacağım şimdi eşimin evinde geçici oturuyom ama boşanınca çıkacağım yeniden başlayan anneler kadınlar nerden başladınız? Ben bu aile ortamından çocuklarımı çıkarmak istiyorum kendimi de kurtarmak istiyorum artık