+1 oy
218 göst.
önce Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından

Hanımlar 39 yaşında Annem Meme kanseriydi 6 ay önce öğrendik Ramazan'da öğrendik yani tedavisini gördü 8 tane Kemoterapi aldı 31 Temmuz Perşembe günü Işık tedavisine girdi Işık tedavisine girdikten sonra fenalaşmaya başladı günde 3-4 defa acile gidip serum alıyorduk artık yürümemeye başlamıştı yatalak olmuştur resmen gözleri Tamamen kapandı artık görmüyordu Doktor başından şüpheleniyorum Çünkü annem sürekli başım ağrıyor diyordu başından şüpheleniyorum getirin dediler Ben MR'ı çekeceğiz babam hastaneye götürdü yatış verdiler yatışta işte ebeyle marı çek de başına attığını öğrendiler çarşamba günü hastaneye götürdük tekrar yatış verdiler Bu sefer gece saat 1'de kalp krizi geçirmiş yoğun bakıma aldılar öldü dediler aslında bizi ilk başta her hazırlığınızı başlattım falan dediler sonra içeriden Doktor çıktı Bir Umut dedi Şah Damar örtüyor makineye bağlayıp yoğun bakıma aldılar 8 tane çocuğu var En küçüğümüz 2 yaşında hepimizin arasında böyle 2-3 yaş ilerliyor farklar var Lütfen onun için dua eder misiniz inşallah yoğun bakımdan sağlam çıkar inşallah bir an önce aramıza döner Doktor hastalığı sonuncu evre de demiş

13 Cevaplar

+2 oy
önce (368 puan) tarafından

39 yaşında 8 çocukla en büyük kötülüğü yapmış annen kendine. Çok yorulmuş kadın. Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah Allah korkuttuğunuza uğratmasın 

önce (205 puan) tarafından

Amin inşallah Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

-Reklam-
+1 oy
önce (200 puan) tarafından

Rabbim şaafi ismiylr şifa versin insallah dualarım annenle 

Teşekkür ederim Allah razı olsun

+1 oy
önce (1,031 puan) tarafından

Allahim size bağışlasın acil şifalar versin bir mucize olsun da hemen aranıza geri dönsün sapa sağlam inşallah 🤲

Amin inşallah Allah razı olsun Çok teşekkür ederim

+1 oy
önce (305 puan) tarafından

Canım dualarım seninle 

Allahtan umut kesilmez kesmeyin 

Öyle Allah razı olsun Biz de Allah'tan ümit kesmiyoruz

+1 oy
önce (1,612 puan) tarafından

Annenin adı ne dua edeceğim onun adına Allah safi ismiyle şifa versin çocuklarınin yüzüne baksın onlara bağışlasın Allah'tan ümit kesilmez önce dua umidiniz Allah'tan olsun hep

Adı Melek Allah razı olsun Teşekkür ederim

+1 oy
önce (562 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah.. acısını göstermesin size .

Amin inşallah Allah razı olsun

+1 oy
önce (295 puan) tarafından

Allah şifa versin sen kaç yaşındasın,yada en büyüğünüz.kac yaşında 

En büyüğümüz abim var 25 yaşında Aramızda 2 yaş var abimle ben de Ağustos'un 25'inde 23 yaşına gireceğim ben de

Annen için herşeyi yapmışsınız.hazirlikli olman gerekiyor çünkü annen burdan ayrılınca sen dik durup çocukların başında olacaksın.omru veren Allah tabikide ama ölüm hayatımızın bir parçası.sulalemdekiler kanserden ölüyor genelde.bnde uzun süre kanser hastalarına hemşirelik yaptım.yasadiklarin hiç kolay değil ama senin dışında çocukların sarilabilecegi kimse yok.bazen sadece dimdik durman gerekiyor.

Aynen öyle ama beni daha ne kokusunu o kadar çok ihtiyacım var ki

Öyle tabi,Allah yardımcın olsun,şifa versin annene ins 

+1 oy
önce (6,994 puan) tarafından

Rabbim sifa versin cnm annenin başında acaba beyin tümörü mu var  cnm annenj en çok hasta eden o olabilir

Tam bilmiyorum ama Kiss demişlerdi öyle diye biliyorum

+1 oy
önce (1,784 puan) tarafından

İnşallah rabbim şifa verirse anneciğinle beraber resim çekip post açarsın 🤲

İnşallah öyle olursa açarım İnşallah sizler de görürsünüz

Rabbim yardımcınız olsun o kapida çok bekledim ben çok zor biliyorum ama umudumuz Allah'tan o ne derse o olur 

Rabbimden ümit kesilmez işte biz de Allah'a sürekli bol bol dua ediyoruz

Dua et sadaka ver Allah büyük 

0 oy
önce (23,453 puan) tarafından

Allah şafi ismiyle şifa versin evlatlarına bağışlasın 

+1

Amin inşallah Allah razı olsun

0 oy
önce (19,862 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah size bağışlasın 

Amin Teşekkür ederim Allah razı olsun

0 oy
önce (15,599 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun 

Rabbim evlatlarına bağışlasın 

Allah razı olsun Çok teşekkür ederim inşallah

0 oy
önce (8,710 puan) tarafından

14 yaşında anne olmak ne demek 8 çocuk ne demek söylenecek çok şey var ama konumuz bu değil. Allah çektirmesin daha fazla iki merhametinden birini versin bir an önce ne diyelim 

Amin inşallah Rabbimden şifa

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 349 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde D. 65 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eviminnesesi (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 402 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde huzun_iyidir (7,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Leylak kokusu (915 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,924 cevap

331,245 kullanıcı

...