Hanımlar 39 yaşında Annem Meme kanseriydi 6 ay önce öğrendik Ramazan'da öğrendik yani tedavisini gördü 8 tane Kemoterapi aldı 31 Temmuz Perşembe günü Işık tedavisine girdi Işık tedavisine girdikten sonra fenalaşmaya başladı günde 3-4 defa acile gidip serum alıyorduk artık yürümemeye başlamıştı yatalak olmuştur resmen gözleri Tamamen kapandı artık görmüyordu Doktor başından şüpheleniyorum Çünkü annem sürekli başım ağrıyor diyordu başından şüpheleniyorum getirin dediler Ben MR'ı çekeceğiz babam hastaneye götürdü yatış verdiler yatışta işte ebeyle marı çek de başına attığını öğrendiler çarşamba günü hastaneye götürdük tekrar yatış verdiler Bu sefer gece saat 1'de kalp krizi geçirmiş yoğun bakıma aldılar öldü dediler aslında bizi ilk başta her hazırlığınızı başlattım falan dediler sonra içeriden Doktor çıktı Bir Umut dedi Şah Damar örtüyor makineye bağlayıp yoğun bakıma aldılar 8 tane çocuğu var En küçüğümüz 2 yaşında hepimizin arasında böyle 2-3 yaş ilerliyor farklar var Lütfen onun için dua eder misiniz inşallah yoğun bakımdan sağlam çıkar inşallah bir an önce aramıza döner Doktor hastalığı sonuncu evre de demiş