+1 oy
647 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından

İyi geceler arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum 2 gün önce eşimle bir konu üzerinden konuşmuştuk ve eşim hiç hobim yok hiçbir şey yapmıyorum bu hayatta benim arkadaşlarım her türlü her şeyi yapıyor Çok sıkılıyorum Karıya kıza giden bile var evli olduğu halde ama Benim onlarla işim olmaz Ben sadece hobi edinmek istiyorum gibi bir şey söyledi ve az önce işten geldi gecenin bu vakti birden içeriye girdi saçını başını düzeltti parfüm sıktı ve iş yerinden bir arkadaşıyla buluşacağını söyledi Ben de her gün işten geldiğinde yorgun argın olursun eve kendini zor atarsın Nereden çıktı bu buluşma bu saatte dedim bari arkadaşlarımla buluşayım zaten hiçbir şey yapmıyorum dedi ve gitti camdan izlediğimde direkt telefondan birini aradı ve hızlı hızlı gitti Daha önce hiç böyle huyları yoktu ona Güveniyorum yanlış yapmayacağını biliyorum fakat son zamanlarda bazı arkadaşlarının eşlerini aldattığını ve Sadece eğlenmek için kadınlarla birlikte olduğunu falan bana anlatıyordu sohbet amaçlı konuşuyorduk birden nedense işkinlenmeye başladım Yoksa kendim mi çok abartıyorum şüphe  duymalı mıyım?

22 Cevaplar

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Adam fokur fokur fokurdamis resmen eger simdi yapmadiysa bile bu adama gozunu dort ac canim bir seyleri kurcalayarak olmaz yalniz eger hala aldatmadiysa macera yasat korkut ne bileyim iliskiyi o rutinlesmeden cikar 

-Reklam-
0 oy
önce (1,819 puan) tarafından

Kadınlar hisseder... Bilmiyorum direkt bir kadınla buluşmada bile kadın olan bir ortama gireceği kesin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
+1 oy
34 cevap 2,247 göst.
0 oy
15 cevap 386 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,407 göst.

Kategoriler

1,469,974 soru