İyi geceler arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum 2 gün önce eşimle bir konu üzerinden konuşmuştuk ve eşim hiç hobim yok hiçbir şey yapmıyorum bu hayatta benim arkadaşlarım her türlü her şeyi yapıyor Çok sıkılıyorum Karıya kıza giden bile var evli olduğu halde ama Benim onlarla işim olmaz Ben sadece hobi edinmek istiyorum gibi bir şey söyledi ve az önce işten geldi gecenin bu vakti birden içeriye girdi saçını başını düzeltti parfüm sıktı ve iş yerinden bir arkadaşıyla buluşacağını söyledi Ben de her gün işten geldiğinde yorgun argın olursun eve kendini zor atarsın Nereden çıktı bu buluşma bu saatte dedim bari arkadaşlarımla buluşayım zaten hiçbir şey yapmıyorum dedi ve gitti camdan izlediğimde direkt telefondan birini aradı ve hızlı hızlı gitti Daha önce hiç böyle huyları yoktu ona Güveniyorum yanlış yapmayacağını biliyorum fakat son zamanlarda bazı arkadaşlarının eşlerini aldattığını ve Sadece eğlenmek için kadınlarla birlikte olduğunu falan bana anlatıyordu sohbet amaçlı konuşuyorduk birden nedense işkinlenmeye başladım Yoksa kendim mi çok abartıyorum şüphe duymalı mıyım?