0 oy
219 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (194 puan) tarafından

Kızım bu ayın 26' sında bir yaş 4 aylını bitiriyor ama ne yürüme ne ayakta durma var emekliyor elinden tutup yürütüyorum da kendisi bir yere tutunup kalkıyor biryelerle tutunup yürüyor ama tek başına desteksiz kalamiyor normal mj bu

6 Cevaplar

0 oy
(29,459 puan) tarafından

Oğlum 13 buçuk aylıkken yürüdü her bebeğin gelişimi farklıdır elbet yürür merak etme zamanı var demekki daha 

(194 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum normalde bebekler 16 aylık olana kadar yürümeleri gerekiyor diyorlar ama bilmiyorum endişeleniyorum biraz açıkçası 

(29,459 puan) tarafından

Endişe etme ya genel durumu iyiyse sıkıntı yoktur Allahın izniyle 

(5,256 puan) tarafından
+1

16 aya kadar değil 18.aya kadar normal. o zaman yürümezse doktora götürürsün

-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Fazla kilolu ise normal

(194 puan) tarafından

Hayır emeklemeden önce 11 kiloya yakındı ama sonrada hızlıca kilosunu indirdi şimdi 9 kilo

(209 puan) tarafından

Her çocuğun gelişimi farklı bir bakmışsın ayaklamış hiç korkma için rahat değilse bi çocuk doktoruna götür ama bence ona bile gerek yok 

0 oy
(369 puan) tarafından

Benim 2. Kizim 18 aylıkken yürüdü :)

Oturarak emekliyordu acayip hizli gidiyordu yürümeye gerek görmedi sanırm bende iyi rahatmışım evham yapmadim sanırım sıralıyordu 18 ayinda yürüdü nihayet ve hic denge düşme derdi olmadan yürüdü saglam kalkti ayağa 

Sağlıklı olsun kkaslari hazır oluunca yürür Allah in izniyle

(194 puan) tarafından

Evet emeklemesi hızlıca ayağa kaldirim yürüttüğümde oturur kalkmaz yürümek. İstemez bazen diyorum acaba rahatına düşkün yürümek istemiyor mu diye 

(369 puan) tarafından

Bna annem 3  persembe gecesi  ust üste ellerinden tut yürüt demisti bol bol yürüme yapması lazimki kendini alıştırsin

0 oy
(3,242 puan) tarafından

Beline pamuklu yazma ile kuşak yap yani dar en azından uyurken  bu şekilde etkili olur 

(194 puan) tarafından

Faydası varsa yaparım 

(3,242 puan) tarafından

Eskiler belli ısınsın derdi ben denedim faydası oldu dört çocuk annesiyim sabah güneşin dik olmadigi zamanlarda dirsekleri dizleri Güneş alsin  yürür inşallah her çocuğun gelişimi farklı bakarsın bir anda yürümüş çok takiyorsan yinede çocuk doktoruna götur

0 oy
(2,726 puan) tarafından

Korkma kalkıyor bir yere tutunarak yürüyor sonuçta 18 aya kadar korkma iki ayı daha var kızının. 16 aylık sanırım şuan. 18 aylıkken de yürümezse çocuk doktoruna götür seni yönlendirir. 

0 oy
(7,004 puan) tarafından

Doktora göstermelisin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 197 göst.
0 oy
3 cevap 266 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylan3804 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu