Arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum ama lütfen okuyanlar birşey söylesin çok kafaya takmaya başladım . Çocuğu benzer durum da olan var mı Biraz anlamanız için uzun olabilir .
Benim 3.5 yaşında kızım var doğduğundan beri başka insanlarla dedesi nenesi dayısı vs de dahil hiç kimseyle irtibat kurmak istemez . Kendi içimiz de çok iyi öğrenimi gelişimi herşeyi çok çok normal bir çocuk . Alışırsa da arkadaş edinir ama kendi oyun kuramaz. Parkta falan denk geliyor bazen ama bizimki hiç konuşmadan onu takip ediyor arkadaşını adını sorar söylemez bana gelip soruyor çocuklar neden konuşmuyor diye. Hep karşıdaki arkadaşını taklit eder mesela o biyerini kaşısa kızım da kaşır. Öyle birebir taklit yani.
Geçen biraz artık alışsın diye aktivite merkezine götürdük . Kesinlikle öğretmeniyle iletişim kurmadı adını dahi söylemedi. Hiçbir dediğini yapmadı . Öğretmen bu utangaçlıktan öte birşey beni aşar dedi çok üzüldüm ergo terapist ile görüşün dedi . Bir çocuk daha vardı öğretmen biraz yanlız bıraktı kameradan baktık onunla oynuyor peşinde dolanıyor yani . Dedesi falan sevmek istiyor bağırıyor kafasını sevdiyse kafasına vuruyor . Yani anlata bildimmi bilmiyorum ama böyle . Terapist le konuştum seans başı 45 dk 1700 istiyor çok pahalı geldi. Size de danışmak istedim . Biraz dursa açılacak bence ama bilemiyorum . Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim