Kizlar neresinden baslasam elimde kalir bir konuyla geldim size
3 cocugum var 15 gun once hafyalik bebeğimi düşük yaptım lohusa konumundayım şuan esim 40li yaslarda ben 29 cinsel hayatımıza düşkündür ama ben rwgl de olsam bos bırakmam biraz özel olacak ama birşekilde isini görürüm helal yoldan diyeyim
keendi ailesi tarafa cok bağlı saygi duyarim elbet babanneye gittiler dün gelirken ufaklık gelmemiş kalmis orda hala amcada var kalmak istemis
Daha yeni konuştuk gecende halada kaldi ama ilk kalmasiydi derdimden uyuyamadım sabaha kadar
Neyse eve gelince kızdım her istedigi yerde kalacak mi sen babasin sende dinletemezsen naasil olacak böyle diye aynen bu son falan deedi benim annemgille soguguz bende ciddiyeti anlasn diye yarin annannesigilde de kalmak ister ozaman görürüm dedim demeye kalmadi tersledi yenegi yedi cıktı aksam 7 gibiydi esnaf esim 12lere kadar sürüyor bazen işi
Velhasıl ben hic aramadim 10 gibi gelir diye düşündüm 10 buuck da kaynanam aradı çocuk agliyor gelin alin dedi aradm bakmadı söyledim halbuki dedi evde degl dedim bende en az 30 defa aradm bakmadı normalde kusde olsa bakardi pespesee arayinca bakmadı endiselendm bende basina bir is mi geldi diye gidp is yerine bakip yoksa arabayi alip gidecektim en son msj atinca acti telfnu gideceğim 10 dkya ordayim ddi eve ugrada poset hazirladim götür dedim tamam dedi geldi ama is yerin tersi bir yerden geldi verdim poseti gitti ama icime kurt düştü çocuğu getirdi yatırdı hc konuşmadk o uyuyunca baktım dokümandan bir masaj yeriyle konuşmuş epey arastirip anladm bunu ama cagri gecmisinden silinmis
O siteye arayip sordm bozuk bir yer ama tek acimlik foto da yolladim gelmedi böyle biri dedi esime de fazla agir olmayacak sekilde msj attim girmedim aradm sordum ama gitmedm dedi yemin etti normalde dürüsttür iste fıtıkları agriyor faln dedi ben safimdir biraz ben mi kanıyorum yoksa gercek mi konusuyor çözemedim