0 oy
362 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından

Kizlar neresinden baslasam elimde kalir bir konuyla geldim size

3 cocugum var 15 gun once  hafyalik bebeğimi düşük yaptım lohusa konumundayım şuan esim 40li yaslarda ben 29 cinsel hayatımıza düşkündür ama ben rwgl de olsam bos bırakmam biraz özel olacak ama birşekilde isini görürüm helal yoldan diyeyim

keendi ailesi tarafa cok bağlı saygi duyarim  elbet  babanneye gittiler dün gelirken ufaklık gelmemiş kalmis orda hala amcada var kalmak istemis

Daha yeni konuştuk gecende halada kaldi ama ilk kalmasiydi derdimden uyuyamadım sabaha kadar 

Neyse eve gelince kızdım  her istedigi yerde kalacak mi sen babasin sende dinletemezsen naasil olacak böyle diye  aynen bu son falan deedi benim annemgille soguguz bende ciddiyeti anlasn diye yarin annannesigilde de kalmak ister ozaman görürüm dedim demeye kalmadi tersledi yenegi yedi cıktı aksam 7 gibiydi esnaf esim 12lere kadar sürüyor bazen işi 

Velhasıl ben hic aramadim 10 gibi gelir diye düşündüm 10 buuck da kaynanam aradı çocuk agliyor gelin alin dedi aradm bakmadı söyledim halbuki dedi evde degl dedim bende en az 30 defa aradm bakmadı normalde kusde olsa bakardi pespesee arayinca bakmadı endiselendm bende basina bir   is mi geldi diye gidp is yerine bakip yoksa arabayi alip gidecektim en son  msj atinca acti telfnu gideceğim 10 dkya ordayim ddi eve ugrada poset hazirladim götür dedim tamam dedi geldi ama is yerin tersi bir yerden geldi verdim poseti gitti ama icime kurt düştü çocuğu getirdi yatırdı hc konuşmadk o uyuyunca baktım dokümandan bir masaj yeriyle konuşmuş epey arastirip anladm bunu ama cagri gecmisinden silinmis

O siteye arayip sordm bozuk bir yer ama tek acimlik foto da yolladim gelmedi böyle biri dedi esime de fazla agir olmayacak sekilde msj attim girmedim aradm sordum ama gitmedm dedi yemin etti normalde dürüsttür iste fıtıkları agriyor faln dedi ben safimdir biraz ben mi kanıyorum yoksa gercek mi konusuyor çözemedim

5 Cevaplar

0 oy
önce (349 puan) tarafından

Böyle konularda ben hep fazla abartiyla kıskanıyorum kendime boslukktn dert arıyorum mesaj8 verir bana brrn dürüstüm namusluyum haram olana yan gözle bile bakmam falan der oyledirde aslında ama hrrm lohusalik hem tartışma hem tek aramada bozukk bir yerle 90 sn konuşma ne demek oluyor ve gecenin yarısı masaj arayisi nedir bu zamana kadar benim bildiğim en fazla 3 masaja gitti oda belediyenin yerleri bilindik yakin yerler

önce (314 puan) tarafından

bide gece gece ne masaji. bozuksa kafasi gtsin otursun bi yerde icsin madem .  hadi masaja gdip rahatllicak gunduzler cuvalami girdi yani. aldatmamistir ama gereksiz akrivitelere gtmis. gecenin onunda nobetci masajci mi olacak. sanki masaj yaptirmasa ôlecekmis gibi yana yakila. sacma konu benimde sinirimi bozar . oyle biyeri gece gece aramasi. ama is yeri taraftan degil baska taraftan gelmis olmasina takilmam belki biyere ugradi yada trafik vardi ara sokaklardan yilunu degserek geldi benim esim sagdan soldan aralardan cik kacar mesela arabayla istanbul trafiginde. hep ayni yoldan gelmez

Bütün gün çok yoğundu beraberdik önceki belediyenin yerine gitmeleri de zaten randevulu ve geceydi yine ortağıyla gitmişti ama hepsini bende düşünüyorum cikamadim icinden

-Reklam-
0 oy
önce (70 puan) tarafından

Oraya gitse ve esini orada gorseler evet bu adam geldi demezler canim zaten anlamislardir senin esin olarak pesine dustugunu. Yani daha fazla da bi sey demek dogru olmaz.

Görüşmeleri ses kaydi alir esim is bilgileri icjn geelince ses kayıtlarını dinletecek bakalim herm gittigi yerin hem o masaj yerinin 

önce (70 puan) tarafından

Nereye gitmis ki kendisi nereye gittigini soyluyor o aralikta nerdeymis

Is varmis servis işi gittigi yerinde cagri kaydi silinmis ama ses kaydi vr diyor dinletecek ama delirecegim ben artik

0 oy
önce (24,148 puan) tarafından

Çocuğunun bi yerde kalmasına izin verme 

Vermiyoruz normalde  

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Bir kadın boşu boşuna bir şeyler hissetmez. Ayrıca bir işletme zaten demez geldi diye neden desin. Anlamıştır senin eşi olduğunu aranızı bozup niye müşteri kaybetsinler 

Bende böyle düşünüyorum tabiki ama yakıştıramıyorum da zaten her halti yemis de olsa düzeni bozulacak olan o olur

Yemin etti ses kaydi dinletecek güya ama tüm duygularim kırılmış durumda sabaha kadar ağladım bu saatten sonra sonuc bir sey değiştirmez zaten...

Öyle yalniz öyle umutsuzum ki gelecekten..

Imanen cok zayif durumdayım maneviyatim zarar görmese herşey daha kolay olacak yemek yiyemez durumdayım cok yorgunum ama uyuyamiyorum uykuyu da severim oysaa

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Gitse de gittiği yer bu bilgiyi seninle paylaşmaz

Evet ama baska yolu yokki öğrenmenin ama pislik bi yer oldugu net

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 779 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 542 göst.
0 oy
9 cevap 408 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 1,224 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,809 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,534 soru

24,087,045 cevap

331,561 kullanıcı