1 buçuk yaşında oğlumla bir haftalık bir tatil yapmayı planlıyoruz eşimle ben şehir şehir gezmeyi istemiyorum çünkü oğlum hiç durmuyor Karadeniz'de bir şehire gidip oralarda gezmek istiyorum ama hiç bilmiyorum hangi şehir iyi olur bungalov tarzı biryerde tutmak istiyoruz fikirlere açığım ne yapmalı otel tutup sehirdemi gezmeliyiz yoksa bungalov mu tutmalıyız fikir verecek olan varmı
Hangi şehir mantıklıdır
Rize Trabzon Samsun ordu neresi olabilir
Gezmek için gidiyorsanız otel çok daha mantıklı
karadenizde dag bayir yayla yokus bir yas cckla 2 3 4 yas cckla gezmek cok zornilur diye biz heo erteledik. 6 yas civarinolacak mizmizlanmicaknyoruldum diye. onu bekliyoruz .
Sinop a git kız çok sakin çok güzel bir yer. Otel de yemek yapma derdi yok o yüzden öteki tercih ederdim sanırım. Ama kimsenin gürültüsünü çekemem kafa dinlemek istiyorum yemek yaparım nolcak dersen de bungalov. Biz iki üç yazdır otel tatili yapıyoz bu yıl gittiğimiz Aquaparkli falandi çocuklar aşırı eğlendiler. Geçen yıl Sinop a gitmiştik 10 12 gün kaldık orda kuzenim teyzelerim falan var Denizi güzeldi gezilecek güzel yerleri var. Yarısı yemyeşil yarısı masmavi çok güzel bir şehir Sinop
1 yaşındaki cocukla yanınızda bakıcı yoksa tatil yapılmaz 🤣
Canim biz Rize de çok güzel bi otel tuttuk
Nani butik otel diye bak istersen
Bungalov da var, otelde
Biz Ankaradan gideceğiz 11 12 saat sürüyor
Ordu Giresun trabzon Rize geliyor
Giderken de geçtiğimiz illeri gezecegiz
En son rizede duracağız
Ayrıca geçen sene orduya gitmiştik otel tutup
Ordan Trabzonu da gezdik
Ve kızım 6
Kucuk kızım da 1 yaşındaydı