+1 oy
132 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (23 puan) tarafından

1 buçuk yaşında oğlumla bir haftalık bir tatil yapmayı planlıyoruz eşimle ben şehir şehir gezmeyi istemiyorum çünkü oğlum hiç durmuyor Karadeniz'de bir şehire gidip oralarda gezmek istiyorum ama hiç bilmiyorum hangi şehir iyi olur bungalov tarzı biryerde tutmak istiyoruz fikirlere açığım ne yapmalı otel tutup sehirdemi gezmeliyiz yoksa bungalov mu tutmalıyız fikir verecek olan varmı 

Hangi şehir mantıklıdır 

Rize Trabzon Samsun ordu neresi olabilir

6 Cevaplar

+1 oy
(450 puan) tarafından

Gezmek için gidiyorsanız otel çok daha mantıklı 

-Reklam-
+1 oy
(396 puan) tarafından

karadenizde dag bayir yayla yokus bir yas cckla 2 3 4 yas cckla gezmek cok zornilur diye biz heo erteledik. 6 yas civarinolacak mizmizlanmicaknyoruldum diye. onu bekliyoruz . 

0 oy
(11,225 puan) tarafından

Sinop a git kız çok sakin çok güzel bir yer. Otel de yemek yapma derdi yok o yüzden öteki tercih ederdim sanırım. Ama kimsenin gürültüsünü çekemem kafa dinlemek istiyorum yemek yaparım nolcak dersen de bungalov. Biz iki üç yazdır otel tatili yapıyoz bu yıl gittiğimiz Aquaparkli falandi çocuklar aşırı eğlendiler. Geçen yıl Sinop a gitmiştik 10 12 gün kaldık orda kuzenim teyzelerim falan var Denizi güzeldi gezilecek güzel yerleri var. Yarısı yemyeşil yarısı masmavi çok güzel bir şehir Sinop 

0 oy
(618 puan) tarafından

1 yaşındaki cocukla yanınızda bakıcı yoksa tatil yapılmaz 🤣

0 oy
(5,400 puan) tarafından

Canim biz Rize de çok güzel bi otel tuttuk 

Nani butik otel diye bak istersen 

Bungalov da var, otelde 

Biz Ankaradan gideceğiz 11 12 saat sürüyor 

Ordu Giresun trabzon Rize geliyor 

Giderken de geçtiğimiz illeri gezecegiz 

En son rizede duracağız 

0 oy
(5,400 puan) tarafından

Ayrıca geçen sene orduya gitmiştik otel tutup 

Ordan Trabzonu da gezdik 

Ve kızım 6 

Kucuk kızım da 1 yaşındaydı 

Sadece yanınıza surup 

Diş jeli filan alın 

Kesinlikle lazım oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
15 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Bilmek lazim (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
26 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
8 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde tubas (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
12 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Lolicim (4,725 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,292 soru

24,109,428 cevap

332,882 kullanıcı

...