Kızlar kiralık ev arıyprdum her yerde 25 30 bin bir tane bukdum 25 yıllık bina ama içi dışı sıfır yapılı 7 katlı binanın 6.katı 18 bin dedi bütçeme tek bu uygun kocaelide yaşıyorum ama deprem korkusundan teredütte kaldm siz olsaydnz tutarmydnz
Sağlam binaysa oturtulur. Benim oturduğum bina 2005 yılında yapılmış, belediye yaptırmış ama yapımı aynı TOKİ gibi perde beton
Maraş depreminde nice sıfır evler depremde ağır hasar alıp yıkıldı, bizde doğru düzgün çatlak bile olmadı.
Sağlammı kolon kesilmişmi perde beton mu bunlara dikkat edin ama ben oturmazdım
Ay çok acımasız askeri ücret belli ne bu kiralar şaka gibi ya 18 bin 25 bin ne demek ya Allah yardımcınız olsun kuzum bilgim yok
Ben oturuyorum 25 yıllık bina ve eski püskü dökülüyor kirası uygun diye 3 buçuk yıldır oturyorum benimde bazen deprem aklıma geliyor
Kocaeli'nin neresindesin canım bende kocaelideyim benim oturduğum bina 30 yas üstü ve sağlam 17 agustos depremini görmüş ve hiç hasar almamış evi alırken Exper yanlıslıkla baska binanın raporlarını okumus ve onay vermemişti emlakcı bizzat experle görüşüp belediyeye gidip raporları tekrar okudu sonrasında onay verdi özür diledi bizden yanlıs raporu okudugu için o yuzden içim rahat bi yandan ama karsımızdaki bina hasarlı Balıkesir'de ki depremi ben hissetmedim ama karşı binamızdakiler hissetmiş onlar seslenince dışarı çıktım komsulara vs sor yinede için rahat etsin
Kocaeli izmit
Bende derincedeyim
1,472,853 soru
24,117,201 cevap
333,294 kullanıcı