+1 oy
403 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (697 puan) tarafından

Kızlar Allah'ın izniyle 5 yıldır kaynata kaynana kaynatanın annesi elti kayın ile birlikte yaşamaktan kurtulacağım o gün yaklaşıyor :)) Şakası bir yana ev aldık ve yakında taşınacağım içi yatak odam hariç her şey sıfırdan olacak kızlar koltuk halı işte diğer alınacaklar nasıl olmalı televizyon ünitede mi yoksa duvarda mi montalı olmalı evin boyası hangi renk olmalı mutfak dolabı nasıl olmalı bana fikir verir misiniz modern sade ve şık olsun istiyorum çok fazla eşya olsun istemiyorum iki çocuğum var 1 buçuk ve 4 yaşında bunu göz önünde bulundurarak fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler fıstıklarm

13 Cevaplar

0 oy
önce (1,075 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla oturun.

Eviniz yeni yapı mi 

önce (697 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu arada isteyen herkese nasip etsin Rabbim 

içine masraf yapmanjz gerekiyor mutfak dolapları vestiyer banyo dolabı . Tam tamir edin öyle girin içine.

Boya benim evim beyaza yakın mutfak dolaplarım parlak hiç güzel değil müteahhit ucuza kaçmış hep leke tutuyor.

önce (350 puan) tarafından

hayirli olsaun valla kaynana bide onun da kaynanasi ekstradan .

. elti kayin falan . oyle bir ortamdan 60 yillik. kumes gibi bir eve gecmek bile bence cok luks:) zamanla tarilatlar ilur olsun sen ozgurce kendi basiniza aile olarak yasamain keyfine bak

Tşk ederim canım. Haklısın olur inşallah.

Sende haklısın neden ev üstüne geldin ki

Ev ev üstüne Çok zor çünkü 

+1

Valla çok doğru söylediniz. Eve bakmaya gitmeden önce kaynatan bi bakın bunu da begenmezseniz bilmiyorm artk deyince baktm ev meselesi kalacak daha gitmeden beğenmesem de beğenirim dedim ben kendi kendime :)))

-Reklam-
0 oy
önce (236 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle dekorasyon için şöyle tavsiyeler verebilirim kesinlikle tv ünitesine gerek yok boşa yer israfı boşa alan işgali demek duvara monte tv ve duvara monte mini ünite ile görsellik sağlayabilirsiniz koltuk takımı için ayakları yerden yüksek olan modeller seçebilirsiniz kumaşı ise leke tutmayan kumaş tercih edebilirsiniz çocuklu evde büyük kolaylık mutfak dolapları için beyaz ve kulplu modeller hem görsel bakımdan hem temizlik bakımından kolaylıktır dolap modeliniz lake mdf olursa hem kaliteli olur hem yağ lekesi tutmaz çok doldurmayın evi az öz eşyalarla hem sade hemde şık görüntüler elde edersiniz

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,727 puan) tarafından

Pinterest uygulamasından ev dekorasyonu diye aratıp size uyacak pek çok görsele erişim sağlayabilirsiniz. Estetik resimler var hep, zevkinize göre uygun dizaynları kendi evinize uyarlayabilirsiniz.

Ben japon ve iskandinav minimalist bir dizayn tercih etmiştim evimde, çok ferah duruyor. 

İskandinavı bende çok beğeniyorum son zamanlarda çok karşıma çıkıyor 

0 oy
önce (4,712 puan) tarafından

Bence takımlardan ziyadae maragozla anlaş, istediğin gibi yaptır. 

Benim şimdiki aklım olsa yatak odası takımı almazdım. Güzel bir gömme dolap yaptırırdım. Gönlüme göre boydan boya. 

Aynı şekilde çocuk odasına da 

Gardrobum güzel ama sağında solundan 20 cm boşluk var, amaçsız. Sadece toz oluyor. Aynı şekilde üstü açık 

Ben tvyi duvarda seviyorum ama ünite varı bir şey de iş görüyor yine,, kablo falan gizliyor. 

0 oy
önce (835 puan) tarafından

Ünite olsun ama sık sade bişey olsun 

TV Büyük olsun ama marka işinizi görecek olsun 

Koltuklar tay tüyü olsun leke tutmayan kumaş krem gri modası geçmez sade olsun bakın tek renk yada içinde farklı renkler olan

Mutfak dolapları lake olsun kulpsuz yaptır sık geç en güzeli 

Beyaz olsun pişman olmazsın tezgâh ya granit olsun 

Çok teşekkür ederim 

Rica ederim hayırlı olsun 

0 oy
önce (4,946 puan) tarafından

Kız eşya alınır dur bi sevin hopla zıpla bişey yap ben bile sevindim burda gözün aydın 

Valla uzun zamandır bekliyorum bu anı inşallah içine geçtiğimiz günü de görür gözlerim:))

0 oy
önce (15,644 puan) tarafından

Hayırlı olsun 

Öyle kaba saba kocaman ünitelerden alma bence kim aldıysa sonra pişman oluyor 

0 oy
önce (4,914 puan) tarafından

Eşyayı geçtim sabrına hayran kaldım nasıl bir evmiş ki o kadar kişi sığdınız . Aklıma töre dizilerindeki evler geldi . Konakta yaşayan aileler 😅

Aman hiç sorma valla normal köy evi bizim burda kaynana yanına gitmeyen yok denecek kadar az ben kendime şaşırıyorum bu sal.klığı nasl yaptm diye ama neyse. 4 oda bir mutfak bir ev biri benim yatak odam biri kaynımın aynı zamnda kız kardeşimle evli eltim bacım oluyo yani :)) biri kaynana biri de büyük kaynana işte üst üste yaşadık onca zaman 

önce (53,952 puan) tarafından

hatirladim seni hadi Allah kurtarsin ☺️kardesin ne yapacak

0 oy
önce (53,952 puan) tarafından

duvarlari karbeyazi boyattik memnunum tv konsolun üstünde duvara monteli değil. hayirli olsun eviniz onca insanla yasamak cok zor inşallah hayirlisiyla tez zamanda evinde musmutlu oturursun

Çok teşekkür ederim inşallah valla hemen gitmek istiyorum son zamanlarda aramız iyice bozuldu zaten 

0 oy
önce (11,163 puan) tarafından

Güle güle sağlıkla mi mutlulukla oturun.

Paşa gönlün.ne istiyorsa nasıl rahat ve mutlu olacaksan onları tercih et. Herkesin güzel ve konfor anlayışı zevki farklı sen tamamen Kendi zevkine ve konforuna göre döşe evini

Çok teşekkür ederim çok sağolun 

0 oy
önce (1,289 puan) tarafından

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

imagebenimki böyle 

önce (1,289 puan) tarafından

image

Bu da mutfak
0 oy
önce (5,008 puan) tarafından

Canim oncelikle duvar rengin ve parkelerin cok acik renk olmali mobilyalari kahve krem gibi sicak tonlards tercih edeceksen duvar rengi fil disi sampanya falan vardi onceden belki aynisi yoktur ama benzer bisey bulabilirsin parkeleri de en acik kahve tonu olur borek krem agirlikli yok siysh beyaz gri ya da canli renkler kollancam dersen duvar rengi benim cakil rengi diye geciyo beyaza cok yakin gri alttonlu bi renk parkelerde grinin en acigini kullanirsin harika olur mutfak dolaplarini ben beyaz tercih ettim pismanim valla keske altlari antrasit ustleri acik gri ya da beyaz falan secseymisim cok kirleniyo ayda bi kere ic dis siliyorum haftada bi kere kapaklari siliyorum yinede batiyo ya da acik renk olmak sartiyla istedigin renk olsbilir mesela cagla yesili cok kullaniliyo seversen latte renk olabilir kombin yaparsin alt ust farkli renk mobilyalar zevkine kalmis artik o konuda kesinlikle al ya da asla alma diyecegim seyler olabilir sadece mesela tv unitesi bence eve sokma gumusluk ya da bana aldilar hic bi ise yaramıyor tvyi duvara montele kablolari da gizlettir altina konsol koyarsin olmadi ince bi uzun bi unite olur yeterli oda herseyden onemlisi fazla esya alma bana evlenirken bi dunya esta aldi aileler basima bela oldular 

önce tarafından düzenlendi

Bende açık ton laminat rengi istiyorum kahve tonu sevmiyorum mutfak dolabını da antrasit düşünüyorum çok hoşuma gidiyor o renk. Bir de fayansı nasl önerirsiniz 

önce (5,008 puan) tarafından

Kayinvalidem 0 bi daire aldi 4+1 site dairesi lux bi daire yani mutfak dolaplarinin alti kismi antrasit ust kismi kirim beyaz ara fayans koymamislar ayna yapmislar ara fayans degilde antrasitle kirik beyaz asiri uyumlu ve cok guzel duruyo banyo dolsbi ve giyinme odasini da antrasit kullanmislar bayilirsin gorsen fayans kesinlikle beyaz ve mermer desenli derim cizgili ya da farkli desen ya da baska renkler demode oldu artik en farkli yapacagin siyah gri fayans falan olur onlarda hem temizligi zor olur en ufak su damlasi leke yapar hem de karanlik olur bogulursun 

0 oy
önce (22,989 puan) tarafından

Koltuklarını sırt yastıklı alma da nasıl alırsan al. Atamadım su koltuklari gitti. Sırt yastıkları en ufak bir oturmada yılış yılış oluyor. Yam.uk yumuk. Kesinlikle tavsiye etmem oturup kalkınca bozulmayacak nitelikte Güzel bişey olsun. Yoksa odayı hep çok dağınık gösteriyor. Mutfak dolaplarını ben beyaz tercih ettim. Ferah bir görüntü veriyor. Boyasını kırık beyaz tercih ettim. Düz beyazın sadece 1 ton kapalısi . 

Parkeler yapılmadoysa gri renk evi çok ferah gösteriyor. Açık griydi önceki evimin parkeleri. Ferahtı. 

Çok teşekkür ederim bende açık renk istiyorum kahve tonu sevmiyorum temiz ferah görüntü vermiyor bana göre 

Benim koltuklarimda yastık li yastıklarıni aldım simdi hem daha kullanışlı hem daha güzel 

Biz o şekilde kullanamsyiz. Sırt yaslama mesafesi çok olur 

Küçük yastık  koyun bir koltuğa dört adet yada o büyük yastıkları kırlent yaptırabilirsin terzide ben öyle yapacağım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,884 soru

24,091,595 cevap

331,774 kullanıcı