+1 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,168 puan) tarafından

Günaydın hanımlar insan bazı şeyleri yaşamadan anlamıyor .benim eşimin bir akrabası ile sürekli sorunun oluyordu anlattığım herkes diyordu ki o eşinden yüz buluyordur eşin sinir koymali diyordu benim eşimde sert biri aslında bende diyordum ki eşim zaten sinir koyuyor meğer öğle değilmis şimdi eşimle o akraba küstü benim sorunlar bir anda yok oldu .kendimi saf gibi hissediyorum şuan sizde var mı böyle aydinlanmalar oysa ki her tartışma esnasında eşim yanımda dururdu diyorum ki benle farklı demek ki ben yokken farklı idi

3 Cevaplar

+1 oy
(2,777 puan) tarafından

Günaydın  canım öncelikle.buna benzer başka sorunlarım vardı benimde.bazı konularda eşim bana hep idare et derdi.birgün ailesiyle bi sorunu oldu oturdu annesiyle konuştu rest çekti bildiğin konuda kendiyle alakalıydı.

(3,168 puan) tarafından

Benimki de o bunun huyu diyordu ama iş ona dokununca selam bile vermiyor 

-Reklam-
+1 oy
(79 puan) tarafından

Evet birisi vardi iyi saniyordum tum zayif noktalarimi icimi disimi butun bilgileri tooladi agzimdan cok guzel laf alirdi ta ki o zayif noktalarimdan birisini espri malzemesi yaparak dalga gectigini hissettigim ana kadar o an bi aydinlanma yasadim ve hicbir sey eskisi gibi olmadi. Bazen insan herkesi kendisi gibi zannedebiliyor.

+1 oy
(25,567 puan) tarafından

Evet doğru herşey eşte bitiyor gerçekten eşim mesela benim yanımda olmasaydı o kardeşi bana neler ederdi daha hoop kendine gel dedi durdu pislik

(3,168 puan) tarafından

Bu aslimda yanımda duruyordu ama demek ki ona tam tavır koymuyor idi

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 617 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 735 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 366 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Huthut (894 puan) tarafından soruldu