+1 oy
332 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından

Kızlar eski paylaşımlarımı hatırlarsanız beta yüksek çıkıyor ama gebelik kese yok demiştim ve beta sürekli yavaş artıyordu dış gebelikyen şüphelenmişti. En son beta değerim 1324 olmuştu doktor detaylı ultrason soktu ve kese sezeryan olduğum yere tutunmuş skar gebelik oluyormuş ve çok tehlikeli hayati tehlike arz ediyormuş ölüme kadar gidiyormuş yani 4 haftalıktan küçükmüş ve direk anestezili amelyat oldum kürtaj oldum ilk defa böyle birşey duydum ve yaşadım kimsenin başına gelmesin ama bilginiz olsun diye güncelledim kızlar

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,016 puan) tarafından

Geçmiş olsun. 

önce (20 puan) tarafından

Teşekkür ederim canm 

-Reklam-
+1 oy
önce (290 puan) tarafından

Riskli ama biri daha paylaşmıştı riskli ama sonuna kadar beklicem kendi düşerse düşsün demişti keşke bekleseydin belki bisey olmicaktı

Canım ben temmuz 22'den belli hastanedeyim bir sürü doktora gittim hepsi aynısını dedi ve bizde eşimle kan uyuşmazlığı vardı benm ilk gebeliğim de çok riskliydi.

+1 oy
önce (568 puan) tarafından

Geçmiş olsun canm başka bı doktora daha gorunmedin mi 

Göründüm canm 22 temuzdan belli hastaneye git gel yaptım bu süreç içinde bir sürü doktora göründüm başta zaten kese yoktu ama hepsi sağlıksız gebelik dedi çünkü beta değerim düşüktü 25. 33 193 234 214 233 266 hep bu şekildeydi 

Ay kusura bakma cnm uzun uzunda yazmişsin kirdiysam özür dilerim 

Estağfurullah canm ama sonuçlar öyleydi. Bende bazen ikilemle kalıyorum günahımı işledim die ama doktor hemen alınmalı çok tehlikeli dedi

Hayırlısı buymuş cnm 

önce (1,372 puan) tarafından

Hayır canım kendini öyle kötü hissetme canına zararı olan bişeyi asıl riske atıp devam ettirmek günah olurdu senin canında can rabbim tekrar nasip eder evladı ama sana bişey olsaydı kendi canına kasdetmiş gibi olacaktın geçmiş olsun Rabbim tekrar yerini sağlıkla doldursun inşaallah 

+1 oy
önce (1,613 puan) tarafından

Canm yaa cok gecmis olsun 😭

Çok teşekkür ederim canm 

+1 oy
önce (1,807 puan) tarafından

Geçmiş olsun doğumdan ne kadar sonra gebe kaldın ki

Teşekkür ederim canm. 4 yıl sonra o da isteyerek olmadı kazayla çünkü dikkat ediyorduk

önce (1,807 puan) tarafından

4 yıl sonra olmasına rağmen bu kadar risk mi barındıyormuş 😧 dikiş atılan bölgenin diğer doku kısmından bir farkı kalıyor mu ya hücreler birleşiyor kaynaşıyor eskisinden farkı iz kalması değil mi ya çok şaşırdım 

Canm rahim dışında tutuntuğu için ve özellikle de o kısım olunca tehlikeli oluyormuş yani gebelik devam eder ama ileride sen ve çocuk ölüme kadar gider dedi hatta amelyat etmeden öncede bana tahmini bile kaybedebilirsin dedi 

+1 oy
önce (6,162 puan) tarafından

Nasıl geçti kürtaj zor muydu

0 oy
önce (183 puan) tarafından

Geçmiş olsun ben yakın zamanda dış gebelik geçirdim hala hatırladıkça çok üzülğyorum çok zor günlerdi umarım hemen sağlığına kavuşursun

0 oy
önce (4,753 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

0 oy
önce (451 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım en doğrusunu yapmışsın hatta bu kadar zaman bekleyerek kendine de eziyet etmişsin hayırlısı buymuş demek ki. Dış gebelik gibi durumlar çok ciddi tehlike arz eder bunu bilmeyen kitlede hemen yargı modunu açar neden beklemedin vs der bu yüzden böyle diyecek olanlara karşı şimdiden hazırlıklı ol hatta mumkunse çevrende kimseye söyleme insanlara laf anlatmak çok zor çok :( 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
+1 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
6 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,469,810 soru

24,077,567 cevap

331,023 kullanıcı

...