+1 oy
112 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar yumurtlama günümden sonra beta verdim 11 çıktı 1 gün sonra 0.1 çıktı ne demek oluyor bana yardımcı olur musunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından

Aynı yerde mi verdin? Farklı yerde verdiysen böyle değişimler olabilir. Sonuçlar aynı yerde çıktıysa kimyasal gebelik filan diyolar ya ben de tam bilmiyorum ondan olabilir. 

(3 puan) tarafından

Aynı yerden verdim peki yükselme ihtimali olabilir mi acaba tekrardan

(4,659 puan) tarafından

Seni ne umutlandirmak ne de üzmek isterim canim. Doktora görünsün iyi olur o anlatır. Ben de tam hakim degilim konuya neden düşer bilmiyorum. 

(3 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏

-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından

Çatlatma iğnesi vs kullanmadiysan sanırım kimyasal bir gebelik gecirmissin. Tekrar yükselmez. Yakinda da adet olursun. Geçmiş olsun.

(3 puan) tarafından

Yok iğne kullanmadım bugün adet günüm erken gebelik testinde silik çizgi gördüm beliyorum bakalım

0 oy
(922 puan) tarafından

Yumurtlama gününden kaç gün sonra HCG baktırdın canım normalde sağlıksız gebelikte beta düşer seninki hemen düşmüş 

(3 puan) tarafından

3 gin sonra baktırmıştım tesadüfen

(922 puan) tarafından

3 güne pozitif çıkması mümkün değil zaten canım en 13 14 gün geçmesi lazım döllenmenin üstünden hatalı ölçüm mü oldu acaba yada yumurtlama dönemlerimizde HCG hormonu biraz yükseliyor olabilir vücutta LH hormonuyle beraber 

(3 puan) tarafından

Belki ondan kaynaklıda olabilir bilmiyorum erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün regli olmam gerek gününde olurum hep olmazsam yarın gideceğim tekrardan

0 oy
(610 puan) tarafından

Büyük ihtimalle ya kist ya da başka bir şey ama gebelik yok gebelik durumunda düşüş olduğu gibi şiddetli sancılar ve kanama gerçekleşir 

(3 puan) tarafından

Belim ve sağ kasığımda uyuşma var reglim geçikirse bir daha beta vereceğim

İlgili sorular

Kategoriler

1,457,276 soru

23,906,677 cevap

322,770 kullanıcı

...