Merhaba arkadaşlar yumurtlama günümden sonra beta verdim 11 çıktı 1 gün sonra 0.1 çıktı ne demek oluyor bana yardımcı olur musunuz?
Aynı yerde mi verdin? Farklı yerde verdiysen böyle değişimler olabilir. Sonuçlar aynı yerde çıktıysa kimyasal gebelik filan diyolar ya ben de tam bilmiyorum ondan olabilir.
Aynı yerden verdim peki yükselme ihtimali olabilir mi acaba tekrardan
Seni ne umutlandirmak ne de üzmek isterim canim. Doktora görünsün iyi olur o anlatır. Ben de tam hakim degilim konuya neden düşer bilmiyorum.
Teşekkür ederim 🙏
Çatlatma iğnesi vs kullanmadiysan sanırım kimyasal bir gebelik gecirmissin. Tekrar yükselmez. Yakinda da adet olursun. Geçmiş olsun.
Yok iğne kullanmadım bugün adet günüm erken gebelik testinde silik çizgi gördüm beliyorum bakalım
Yumurtlama gününden kaç gün sonra HCG baktırdın canım normalde sağlıksız gebelikte beta düşer seninki hemen düşmüş
3 gin sonra baktırmıştım tesadüfen
3 güne pozitif çıkması mümkün değil zaten canım en 13 14 gün geçmesi lazım döllenmenin üstünden hatalı ölçüm mü oldu acaba yada yumurtlama dönemlerimizde HCG hormonu biraz yükseliyor olabilir vücutta LH hormonuyle beraber
Belki ondan kaynaklıda olabilir bilmiyorum erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün regli olmam gerek gününde olurum hep olmazsam yarın gideceğim tekrardan
Büyük ihtimalle ya kist ya da başka bir şey ama gebelik yok gebelik durumunda düşüş olduğu gibi şiddetli sancılar ve kanama gerçekleşir
Belim ve sağ kasığımda uyuşma var reglim geçikirse bir daha beta vereceğim
1,457,276 soru
23,906,677 cevap
322,770 kullanıcı