0 oy
824 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (959 puan) tarafından

Merhaba kizlar benim biraz param var esimin haberi yok annemde param.Onuda kardesimin duyunu olacak o zama kendime elbise ayakabi kuafor,cocuklara giysi almak icin sakladim.Esim paramin oldugunu bilseydi bos bosuna harcardi yerine koymazdi.Simdi yakinda kardesimin duyunu olacak ben o parayi harcadigim zaman esime nerden aldim diyim bilmiyorum.Varimdi sakladim desem kirilir baska ne diye bilirim bilmiyorum babamdan aldimmi desem acaba

30 Cevaplar

+3 oy
önce (9,547 puan) tarafından

Açıkça söylerdim yalan yalanı doğurur 

önce (959 puan) tarafından

Acikca soylersem benden neden sakladin ben senin paranimo harcayacam der amma bende para oldugunu bildikde ona guvenip gereksiz harcamalar yapar

önce (230 puan) tarafından

uani soyleyemiosan annem aldi dersin. ama sonucta fuzuli bir harcama da degil. sen esinden almaya calis gene sakli paran yokmus gibi elbise kuafor ve cocuklara kiyafet icin para iste esinden. atiyorum esin bin lira veir sende kendi parandan ustune eklersin esin nerden bilecek nekadar tuttu eksikmi geldi fazlami gelio diye. sen esinden bi kismini al en azindan kendi paranida sonuna kadar harcamamis olursun😆

Evet bir kismini esimden alirim uzerinede koyarim kendim

-Reklam-
+2 oy
önce (6,752 puan) tarafından

Önce şunu sorayım kocadan para saklamayı nasıl beceriyorsunuz 

Saklayamayan tek de.li benim sanırım 

Annem aldı de gec

önce (6,752 puan) tarafından

Yorumları okuyunca şeytan dile geldi Allah'ım affet insana uydum diye isyan ediyor 🤣🤣🤣🤣🤣

önce (1,638 puan) tarafından

Bende sakliyamam

önce (353 puan) tarafından

Bende saklayamıyorum kızlar 😁 ağzımda bakla islanmiyor 🤦

önce (1,638 puan) tarafından

Valla herseyim ortada çalışıyorum yine ortada yapana helal olsun valla

önce (4,210 puan) tarafından

Eşim bütün parasını bana veriyor saklamaya gerek yok 😄 ondan daha tutumluyum 

+1 oy
önce (767 puan) tarafından

Annem aldı diyecen param olunca öderim de geri al kocadan koy yerine

+1

Oyle yaparim herhalde tesekur ederim

önce (2,266 puan) tarafından

Adam daha zararlı çıkmış oldu :)))))) 

Bencede fikir guzel

önce (767 puan) tarafından

Uygulanıyor bu fikirler 😂

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Annem yada babam aldı düğün için eksiklerimi dersin bundan doğal ne varki şüphelenmezde hem 

Acaba borc olarakmi aldim diyim

0 oy
önce (8,205 puan) tarafından

Ailem düğün hediyesi aldı dersin 

Acaba borc olarakmi aldim diye dusunuyorum

Borç almana kızmaz mı 

Hayir kizmaz kendim calistigim zaman kendim odiycem derim

Öyle yap o zaman sen daha iyi biliyorsun 

0 oy
önce (1,033 puan) tarafından

Para olarak değil de kıyafetleri fln annem babam aldı diyebilirsin 

Herhalde oyle yaparim canim tesekur ederim

0 oy
önce (23,442 puan) tarafından

Eşinden para iste düğün için bir şeyler alacağım de :) fırsat bu fırsat bazılarını da annemler almış dersin 🙈

Oglumuz 1ci sinifa baslayacagi icin zaten ona para harcayacak bide bebeyimiz var o yuzden sakladim esime cok yuk olmasin diye

0 oy
önce (963 puan) tarafından

Param vardı aldim niye saklayacaksin ki daha önceden verdiklerini bende biriktirdim kendime oldu bitti 

önce (6,153 puan) tarafından

Böyle postlar görünce vallahi üzülüyorum ben ya . Eşi para vermiyor veya eşim parayı harcar diye sakladım diyolar ya içimden bişey kopuyo sanki 

Post sahini sözüm sana değil yalnış anlama hülyaya içimi döktüm

önce (963 puan) tarafından

Vallahi bacım bu kaçıncı para postu oldu az önce birisi kahve almış diye kocası dövmüş aklım almıyor yaa yeminle günden güne artık burası bana fazla geliyor demeye başladım Allah akıl fikir versin inşallah 

Para zaten kendi param calistigim zaman sakladim duyun sirasinda esime cok yuk olmasin diye.Simdi bebeyim oldugu icin izindeyim.Anneme vermeminde nedeni bende para oldugunu bilse ona guvenerek gereksiz harcamalar yapiyor

önce (6,153 puan) tarafından

Canım benim ben anladım seni ben genel olarak söyledim zaten sana söylemediğimi de belirttim birkaç tane post gördüm Hülya da cevap yazınca senin postuna cevap yazdım dertleşmek için

Biliyorum yanlis anlamadim canim aciklama yapmak istedim sadece

0 oy
önce (11,132 puan) tarafından

Eşinden para saklayan kadınları taktir ediyorum 🤣 bir ben sağlayamıyorum sanırsam. O parayı zaten bana eşim veriyo niye ondan sakliyim ki saklayamam 

Biraz eşinden para istedi düğün için biseyler alcam Kendi paranın üstüne kat 😄 kalanına ailem yardım etti dersin 

Para kendi param calistigim zaman sakladim duyun sirasinda esime cok yuk olmasin diye.Simdi bebeyim oldugu icin izndeyim

0 oy
önce (377 puan) tarafından

Ya iyi de biriktirmek ayıp değil ki sonuçta yaşının cebinden gizli gizli almamışsın kendin biriktirmişsin haberi olsun ya da olmasın sana verilmiş bir bütçe ister harcarsın ister biriktirirsin eşinin buna sevinmesi lazım ne güzel tutumlu bir şekilde davranmışsın bazen ben de harcarım kalanını atarım bir köşeye yani bilmiyorum harcadığım paranın tabii ki işine hesabını verirsin ama biriktirip harcadığım şeyin de hesabını vermem yani

Para zaten kendi param calistigim zaman sakladim duyunde esime cok yuk olmasin diye simdi bebeyim var diye izindeyim.Bendende sormaz parani naptin diye amma bende para oldugunu bildiyi zaman ona guvenerek gereksiz harcamalar yapiyor

0 oy
önce (3,277 puan) tarafından

Annem yardımcı oldu desen mi ?

Oyle yaparim galiba ya annemden borc aldim derim 

0 oy
önce (2,587 puan) tarafından

Direk eşinden para işte sana versin üstünü de annenden almış gibi yap

Bir kisim isteye bilirim kendiminkinide ustune koyarim daha iyisini alirim

0 oy
önce (940 puan) tarafından

Ay ben eşime birikmiş param var desem mutluluktan havaya uçar. Senin koca az terelelli galiba bacım 😀

Benden neden sakladin ben senin paranimi harcayacam der.Amma bende para oldugunu bildiyi zamanda ona guvenerek gereksiz harcamalar yapar sen bana ver ben sana veririm diyor sonrada vermez

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Ben de saklayamam

Ikimizinde maaşı ortada durur 

Dün yemek söyledim 200 alcam dedim 

Tamam git al dedi aldım 

Kendimize göre birikim de yapmaya başladık elhamdülillah çok şükür 

Ailem ipleri koparmadan önce 

Nikahta 5 i 1 taktılar 

Oğlumun doğumunda da 5 i 1 taktılar 

Ben direk esime verdim onları 

Çünkü eşim tüm ihtiyaçlarımızı o alıyor 

Annem dedi saklama kızım söyle diye 

Söyledim ve verdim 

Yine verseler aynısını yaparım 

Buda benim param duyun sirasinda esim zora girmesin diye sakladim.Bende para oldugunu bildiyi zaman ona guvenerek gereksiz harcamalaar yapiyor o yuzden sakladim

Hım o zaman doğru ve haklısın.

0 oy
önce (6,634 puan) tarafından

Kardeşinin düğünü için eşin zaten sana az miktarda da olsa para verir aldığun şeyin ücretini söylemezsin param yetti üzerine annem falanda kattı biraz dersin 

Evet oyle yaparim galiba daha guzelini alir fiyatini soylemem yetmeyenide annemden aldim derim

önce (6,634 puan) tarafından

Eşin aldığın şeyin hesabını yapan biri ise bide birikim yaptığı duyup paranı alıp sana  para vermezse en iyisi bu şekilde yapmak 

Parami oyle almazda borc diye alir vermez

0 oy
önce (938 puan) tarafından

Ailemden aldım dersen aileni de tembihlemek lazım. Peki o zaman ailen ne düşünecek eşin hakkında? Kızımıza vermiyo, bakmıyo, almıyo? Tembihlemezsen ya eşin teşekkür etse, size de zahmet oldu dese, en basiti laf arasında size de borçlandık dese? Bi şekilde ortaya çıksa. Eşimden asla saklamam. Dünya hali deyip bir yerde tuttuğum da vardır ama bilir saklamam. Daha geçen eşime bişey söyledim diye kızdılar nerden duyacaktı dediler. Laf döndü dolaştı hiç alakası olmayan kaynanam tarafından öğrenildi. Saklasaydım da sorun olmazdı büyük bişey bile değildi ama ne hacet. Er geç öğrenilir hep bu kafadayım. 

Ailem biliyor zaten para annemde neden sakladigimi biliyor.Esimden istesem verir amma oglumuzda 1ci sinifa gidecek onada alis veris yapacak duyun sirasinda zora sokmak istemedim esimi.

0 oy

Bence saklama 

Yalan da söyleme 

Evliliğin zedelenir 

Senin verdiğin harçlıkları biriktirdim de 

Onlarla bisey alcam de 

Eğer eşin sevinmezse ve üstüne para koymassa 

Ben de insan değilim 

Ben esime karşı öyleyim 

Bir kere biriktirdim öyle 

4'5  kadar 

Sonra ihtiyacı oldu 

Verdim

Nasıl yaptın dedi 

E dedim biriktirdim 

Nasıl gozleri doldu anlatamam 

Tecrübe konuşuyor burda 

O günden sonra daha çok para vermeye başladı

Bende para oldugunu bildiyi zaman gereksiz harcamalar yapiyor bana guvenerek

0 oy
önce (23,526 puan) tarafından

Bence eşten para saklanmaz ya kırıcı bir durum vermiyomu sana para ihtiyaçlarını karşılamıyormu

Bana para veriyor bunun onla alakasi yok.Bebeyimiz var onun ihtiyaclari var,oglumuz birinci sinifa gidecek onun alis verisi var.Bide o konuda sikistirmak istemedim

Hepsini halleder edemiyosa çıkar ver ne diye saklıyosun o zaman

Saklamasam para coktan bitmisti.

Neyse hayırlısı olsun 

Tesekur ederim

0 oy
önce (6,751 puan) tarafından

Ben olsam şöyle derdim haberin olsaydı boşa harcayacaktın o yüzden haber vermedim ve kendime üst başa aldım derdim

O yüzden kırılmaca gücenmece olmasın

Tatlım  seni düşünmemiş kocan normalde bu tarz konuşmam ama bazı konularda kocana sende onun gibi davran onlar o dilden anlıyorlar 

Esim ihtiyaclarimi oder simdi bebeyimiz var oglumuz 1ci siinifa gidecek onun alisverisi bide ben zora sokmak istemedim

Vala cnm eşini en iyi sen bilirsin biraz kendne üst baş almakla eşin zira düşmez aranızda tartışma söz konusu olacaksa babam aldı dersin onzmn

Bu yuzden esim benle tartismaz amma neden benden sakladin ben senin paranimi harciycam der.Amma param oldugunu bildiyindede gereksiz harcalamar yapiyor sonra benden istiyor

Sen kendi bildiğini yp canm babam ödedi dersin 

0 oy
önce (4,236 puan) tarafından

Açık açık söylesen kriz çıkacak anlaşılan. Annem verdi de geç.

Kriz cikmazda neden benden sakladin diye trip atar.Amma saklamsaydimda simdiye yoktu para.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 439 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 489 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
9 cevap 697 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler