0 oy
810 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (958 puan) tarafından

Merhaba kizlar benim biraz param var esimin haberi yok annemde param.Onuda kardesimin duyunu olacak o zama kendime elbise ayakabi kuafor,cocuklara giysi almak icin sakladim.Esim paramin oldugunu bilseydi bos bosuna harcardi yerine koymazdi.Simdi yakinda kardesimin duyunu olacak ben o parayi harcadigim zaman esime nerden aldim diyim bilmiyorum.Varimdi sakladim desem kirilir baska ne diye bilirim bilmiyorum babamdan aldimmi desem acaba

30 Cevaplar

0 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Odemek zorunda kalacagi birinden borc aldigini soylerdim ben olsam. Annen baban olursa odemeyebilir mesela kuzen olur komsu olur. 

önce (958 puan) tarafından

Annem babamdanda alsam odetirim mutlaka.Kuzenlerimden almayacagimi iyi bilir.Kuzenlerimle yakin deyiliz

-Reklam-
0 oy
önce (118 puan) tarafından

Saklamayi  geçtim de para nasıl biriktiriyorsunuz ya😀 bence yalan konuşmaya gerek yok bence kırılmaz gurur duyar :)

Calistigim zaman biriktirdim simdi bebeyim oldugu icin calismiyorum izindeyim.

0 oy
önce (53,896 puan) tarafından

elbiseyi annem aldi de

Oyle yaparim herhalde.tesekur ederim

0 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Biraz al ondan gerisini sen ekle 

Evet oylede mantikli biraz alayim gerisinide ben ekleyeyim 

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Ben olsam annem den para aldım. Sonra veririz dedim seni bu konuda sıkmak istemedim. Beğendim yanımda para yoktu bende annemden aldım derim

Oyle yapcam galiba birazda esimden alirim gerisinide annem duzeltdi derim

0 oy
önce (14,823 puan) tarafından

Ben sakladım demek yerine biriktirdim derdim. Keza öyle yapıyorum biraz biriktirip evime keyfi şeyler alıyorum 

0 oy
önce (3,282 puan) tarafından

Annem aldı de, bence söylemeye gerek yok. Hem ailen aldığını düşüneceği için masraf oldu falan da diyemez

0 oy
önce (999 puan) tarafından

Gerçeği söyle güvenini kırma.  Yalancı çoban hikayesine dönmesin 😇 ben senin yerinde olsam o parayla altin alırım. Kıyafet almak içinde kocamdan para isterim. 

0 oy
önce (52 puan) tarafından

De kardeşim evleniyor babam ve annem bana yaptı bu elbiseleri bizde kardeşlere yapılır Elbise 

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Annem verdi de 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 439 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 489 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy