Çok sık hastalanıyorum bünyem bu aralar sanki daha zayıf oldu hastaneye gittim kan aldılar yarın da sonuç için gidicem aranızda benim gibi zayıf bünyeli olup kullandığı doğal bişey veya takviye olarak kullandığınız bişey var mı tavsiyenize ihtiyacım var
Benimde bağışıklığım düşük sanırsam Konya ya geldim geleli hastayım ya bıktım yemin ediyorum
2 3 haftadır tekrarlıyo benimde hastalığım her seferinde de boğazım felaket şişiyo soğuk yiyip içen biri asla değilim yani
Evet benim de aynı
Kanlarına baktırdınmı peki hiç
Bol ilikli kemik suyu öneririm
Birde hakiki köy tavuğu suyu yemeklerine kat bol bol Tüket
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yemeklere falan katmaya çalışıyorum aslında ama neden böyle oldu bilmiyorum yazın ortasında 3 kere tekrarladı aynı şey
kemik suyu önerim
Çok teşekkür ederim yemeklere katıyorum ondan ama direkt mi içmek gerekiyor nasıl yapmak lazım
Gulum pekmez ic icin isinsin bagisikligin guclensin ilikli kemik suyu kullan sogan sarimsak sirke ve C vitamini tuketcen bildigin seyler yani baska dogal bisey yok ilac takviyesi kullancan olmadi
Evet cano inşallah atlatırım bu durumu bilemiyorum belkide kendime dikkat edemedim vakit ayıramadım düştüm iyice 🥲
Bedenini asiri yormadiysan sicaga soguga azcik yorgunluga falan alissin guzelim
Canım kelle paça çorbası ic bol sarımsaklı biraz acılı eksili
Kemik sulu yemekler yemeye çalış
İlik de güzel olur
Eczanelerde vardı gıda takviyesi ama adı aklıma gelmedi
Evet onuda sorucam sanırım eczanelere elimden geldiğince kullanmaya çalışıyorum yemeklerde kemik suyu
Ben her yemege koyuyorum
Pet bardaklara koyup buzlukta donduruyorum
Yemek yapacağım zaman çıkarıyorum 1 tane 2 tane.
Evet bende o şekilde koydum buzluğa çorbalara katıyorum genelde
Ben Biotin, Ginseng, Kediotu Kökü, **** Palmiye kullanıyorum.
Teşekkür ediyorum işe yaradı mı peki
Ginseng aşırı kuvvetlendiriyor. Öneririm. Bitkisel kullanırım ben hep. Rica ederim.
1,469,593 soru
24,074,376 cevap
330,838 kullanıcı