0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (3,356 puan) tarafından

Kızlar kimler benim gibi fazla yalnız çok merak ediyorum. Biz 4 kardeşiz, 2 kız kardeşim var ama ikiside çalışıyor, birisi evli. Erkek kardeşim de bu sene üniversitesini bitirip geldi, hep şehir dışındaydı, buraya gelincede hep çalışan biridir. Benim annem babam ayrı, o yüzden annemde çalışıyor ve neredeyse 4 ayda bir anca görüşürüm. Babamda bulunduğumus şehrin bir ilçesinde çalışıyor, hafta sonları merkeze geliyor babanemin yanına. Ama asla hadi Nur'a bir gidelim demezler. En son bayramda geldiler benim evime. Önceden babama kızıyordum ama dedim belki yorgun olduğu için gelmek istemiyordur. O kadar yalnızım ki artık anlatmaya yoruluyorum. Apartmanda asla komşuluk ilişkisi yok. Karşı komşum taşındıktan 6 ay sonra gördüm, bazı komşularıma selam versen almıyorlar. 2 tane komşum var bahçede görsem konuşuyoruz ama onlarla da ev oturmasına eşim izin vermiyor. Eşleri çok fazla evdeler ve değişik tipler. Günde sadece 1 kere babannemle konuşurum ve başka konuştuğum kimse yok. Çevremde görüyorum kardeşleriyle falan devamlı konuşanları ama biz öyle değiliz. Bir tek eşimle konuşuyorum ki onuda darlıyorum bence çoğu zaman. Telefonumu 1 hafta kapatsam ararsa bir tek babannem farkeder. Onun dışında annem dahil asla kimse anlamaz. Şimdi eşim vardiyalı çalışıyor hastanede, o nöbete gidince resmen evin içinde aklımı yiyecek gibi oluyorum. Ona da bir şey demek istemiyorum, sabit çalışmak istemiyor, nöbet parası olduğu için. Ben istiyorum diye 1 sene çalıştı sabit olarak ama babasının işi değil hep sabitte tutmuyorlar. Sadece içimi dökmek istedim kızlar, uzun oldu kusura bakmayın

8 Cevaplar

0 oy
(367 puan) tarafından

Aahh ah bir ben söyleyim de sende oku canım..

Öncelikle çocuk var mi vars ufak anladığım kadariyla olul zamani gelince o yalnizlik hafifliyor biraz olsun sosyallesiyor insan..

6 kardeşiz ben 2 nunarayim 5 kiz 1 oglan olan kardeşlerimin sadece biri frkli ilde hepsi ayni mahallemde gerek annemlerle benim darginligim gerek esimin geçimsizliği hicbbiri ile görüşmüyorum ilk baslarda cok üzüldüm en cok annem babamdan hakettigim degeri görmedim  bir oglan ugruna benim gibi bir evladi es gecer durumdalar ama alıştım esimde alıştı takıldıgım cevre belli çocuklu düzeni kurulu insanlar ama ona bile mırin kirin ediyor diyeceğim o ki ilgini sitemini baske seylere yogunlastir kafana takma yipranan sadece ve sadece sen olursun...

-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından

Herhangi bir hobi edin sen ;

Kurslar var 

Dikiş, ahşap boyama v.b 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

Yalnızlığınla mutlu olmayı dene. Benim de hiç arkadaşım yok. Biri vardı onla da arama mesafe koydum. Ben de isterim sık sık görüştüğüm çay kapı kapısına dayanabildiğim komşularımın olmasını arkadaşlarımın olmasını ama yok. Ben hep o adımı karşıdan beklıyorum sanırım ondan olmuyor. İnsanlarla samimiyet ilerletemiyirm bi adım gördüysem bir adım giderim. Ikı üç adım atamıyorum. Iyı ki de atamıyorum çünkü kimseden de ıkı üç adım görmedim. Benle arkadaşlık kurma çabasında olmadı kimse.  Alıştım böyle de mutluyum

(3,356 puan) tarafından

Çoğunlukla mutluyum ama işte arada bir geliyorlar insana. 

0 oy
(366 puan) tarafından

Çalışma hayatı gerçekten zor bende sağlıkçı ve nobetlerde yıllarca çalıştım uyku dışında hiçbir şeye enerjisi kalmıyor insanın.10 kişinin işini yapıyorsun diye.gorusememeniz çok normal insan çalışınca hiçbir şeye zamanı kalmıyor ev temizliği alışveriş bile yük oluyor.sen çalışıyor musun orayı kaçırdım bebeğin varmı çünkü bebek olunca yalnız yada kendine ayirdigin çok zamanın bile olmuyor.tanimadigin insanları evine alma bence de.bende kimse ile görüşmüyorum.bir anneme gidip geliyorum.annem hiç kimsenin evine gitmez asla.nerdeyse her gün oradayım.bebegim evde çok sıkılıyor,sosyallessin diye gidiyoruz orda daha çok çocuk var ve ailelerini tanıyorum.bulundugun şehir neresi kurslar iş imkanları nasıl bir de onları değerlendirsn 

(3,356 puan) tarafından

1 kızım var arada babanneme gidiyorum onun dişinda kimseye gitmiyorum. Küçük kız kardeşim işe girmeden önce arada o geliyordu. Ama sımavlardan vakit zor buluyordu, şimdide işe girdi artık daha zor gelir büyük ihtimalle

0 oy
(3 puan) tarafından

Bence sebebi tamamen siz kendinizsiniz. Bu çağda yalnız olmak mümkün değil elinizin boslugundandir gidin bakalım halk eğitime sanat okuluna cuma sohbetlerine kurslara etkinliklere nasil cevre ediniyorsunuz. 👌🏻🎀🌸

(3,356 puan) tarafından

3 yaşındaki kızımı evde yalnız bırakıp mı gidiyim kursa. Ben sadece içimi döktüm, yargıya gerek yok

0 oy
(2,668 puan) tarafından

Anacıgım 2 sene önce vefat etti. 2 erkek kardeşim var abimin eşi yüzünden kardeşlerimi sildim gorusmuyorum. Benim de yaşlı bir babaannem var her gün arar beni bir de babam. Çocuklar büyüyüp kreşe başladığında ve ben de işe dondugumde düzelir inşallah her şey diye umut ediyorum...

(3,356 puan) tarafından

Ben alıştım sanırım bu duruma. Zaten eşim durumu gördüğü için devamlı dışarı çıkarız. Evlenmeden önce eşimin ailesi en azından olur diyordum ama kaynanam çok problemli biri, zaten psikolojik sorunları var. Beni sevmez, her fırsatta eltimi över, diğer akrabalarda köyde. Kızım büyüyünce en iyi arkadaşım olacaktır diye düşünüyorum

0 oy
(575 puan) tarafından

Bende öyleyim senin eşin seni dinliyormuş gene benimki asla beni dinlemiyo bende çocukları alıp gezmeye çıkıyorum parkta mahallede dolaşıyorum yapcak bişey yok 

(3,356 puan) tarafından

Bizde kızımla çıkıyoruz falan ama pek ev oturması yapamıyorum kimseyle. Ama eşim her zaman hadi şuraya buraya gidelim der. Zaten ehliyet almaya karar verdim, inşallah alırsam daha çok gezerim

(575 puan) tarafından

Benimki asla demez şuraya gidelim buraya gidelim hiç gezmedik onunla ben hep çocuklarla takılıyorum 

(3,356 puan) tarafından

Bu konuda çok şanslıyım. Her fırsatta çıkarız, hatta ben bazen gitmesek falan diyip plan bozan oluyorum

(575 puan) tarafından

Ne mutlu sana canm 

0 oy
(25,953 puan) tarafından

Bebeğim çocuğun varsa parka çıkar orda belki arkadaş bulabilirsin üzüldüm ya 🥲

(3,356 puan) tarafından

Kızımla apartman bahçesine iniyorum, iki komşumla konuşuruz onlarda çıkarsa ama evlerine gitmiyorum. Kocaları hep evde, birazda tuhaflar

(25,953 puan) tarafından

Yakın olsayddık arkadaş olurduk kız 🥲

(3,356 puan) tarafından

Ne güzel olurdu. İnsanın çay içip dedikodu yapacak birilerinin olması bence çok güzel. O yüzden kızıma bir kardeş istiyorum, ileride birbirlerine sahip çıksınlar diye. Biz anne baba ayrı olduğumuz için hep yarım kaldık

(25,953 puan) tarafından

Kıyamam ya inşallah çıkar güzel bi dost karşına

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 472 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,472,291 soru