Kızlar kimler benim gibi fazla yalnız çok merak ediyorum. Biz 4 kardeşiz, 2 kız kardeşim var ama ikiside çalışıyor, birisi evli. Erkek kardeşim de bu sene üniversitesini bitirip geldi, hep şehir dışındaydı, buraya gelincede hep çalışan biridir. Benim annem babam ayrı, o yüzden annemde çalışıyor ve neredeyse 4 ayda bir anca görüşürüm. Babamda bulunduğumus şehrin bir ilçesinde çalışıyor, hafta sonları merkeze geliyor babanemin yanına. Ama asla hadi Nur'a bir gidelim demezler. En son bayramda geldiler benim evime. Önceden babama kızıyordum ama dedim belki yorgun olduğu için gelmek istemiyordur. O kadar yalnızım ki artık anlatmaya yoruluyorum. Apartmanda asla komşuluk ilişkisi yok. Karşı komşum taşındıktan 6 ay sonra gördüm, bazı komşularıma selam versen almıyorlar. 2 tane komşum var bahçede görsem konuşuyoruz ama onlarla da ev oturmasına eşim izin vermiyor. Eşleri çok fazla evdeler ve değişik tipler. Günde sadece 1 kere babannemle konuşurum ve başka konuştuğum kimse yok. Çevremde görüyorum kardeşleriyle falan devamlı konuşanları ama biz öyle değiliz. Bir tek eşimle konuşuyorum ki onuda darlıyorum bence çoğu zaman. Telefonumu 1 hafta kapatsam ararsa bir tek babannem farkeder. Onun dışında annem dahil asla kimse anlamaz. Şimdi eşim vardiyalı çalışıyor hastanede, o nöbete gidince resmen evin içinde aklımı yiyecek gibi oluyorum. Ona da bir şey demek istemiyorum, sabit çalışmak istemiyor, nöbet parası olduğu için. Ben istiyorum diye 1 sene çalıştı sabit olarak ama babasının işi değil hep sabitte tutmuyorlar. Sadece içimi dökmek istedim kızlar, uzun oldu kusura bakmayın