+1 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar kızıma 1 bucuk sene babaannesi baktı çalsyordum brn hemşireyim işten ayrldm artk ben bakıyorum ama arada bana git istemiyorum diyor bu duruma cok üzülüyorum

21 Cevaplar

+2 oy
(1,618 puan) tarafından

Bu yaş sendromu ile alakali bence bebim.kizimda 2.5 yasinda bu yasa kadar cok iyiydi 2 yastan itibaren git demeler vurmalar bagirmalar.Hep ben baktim kizima hic calialsmadim aramizda cok da guzel bir bağ var ama dedigim gibi 2 yas ataklari bunlar

-Reklam-
+2 oy
(1,993 puan) tarafından

Niye üzülüyorsun ki oğlumda bana diyor git diye özellikle başkalarıyla oynarken bu benim annem okur yaşıt çocukları olur dışarıda bile sen git ben markete kendim gidicem parka gidicem dediği bile oluyor . 

Onlar şu anda gerçek duygularını gerçek isteklerini yansıtamıyorlar ve bizim onları kontrol altında tutmamızı istemedikleri için bu şekilde yaklaşıyorlar yani seni gerçekten istemediği için değil 

+2 oy
(4,756 puan) tarafından

gayet normal değil mi? zamana bırak, yaştan dolayı da yapar

sadece ben baktım doğduğundan beri, halasını görünce bana git diyor 😂

(70 puan) tarafından

Doğru olabilir ben calısıp onu bıraktm diye hep vicdan azabı duyuyorum 

(4,756 puan) tarafından

hep sen baksan da git derdi emin ol 😅 üzülme boşuna.

+2 oy
(1,731 puan) tarafından

Benm oğlum 3,5 yasinda odasindan kovuyo beni 🤣

+1 oy
(3,308 puan) tarafından

Yaşından dolayı çok normal. Ben kızıma kendim bakıyorum ama babası evde olduğu anda karnı acıktığında beni hatırlıyor. Çişini bile tutuyor babası yaptırsın diye. Eşim tuvalete girse delirmiş gibi ağlar

+1 oy
(331 puan) tarafından

Benimki babası eve girdiği an beni direk disliyor.git elleme yemeği babam yedirsin suyu babam versin babam da babam.normal ya bizi kalıcı kendilerinden bir parça olarak görüyorlar yeni kişiyle iletişime geçip enerjilerini yeniliyorlar.aranizdaki bağ ile alakalı sknti yok kendini üzme hiç.annemi görünce de aynı davranıyor.gecicek hepsi 

0 oy
(3,357 puan) tarafından

Çünkü sıkı yönetime girdi kiziniz yani her dediği olmuyor 

0 oy
(361 puan) tarafından

aman sende oyle deyince birakiver babannesine gt gez toz kafani dinle mis gibi. benimkiler bana yapismasa keske gt dese de gtsem ananesinin basina atio kacivweawm uc bes saaatligine kafam rahat sekilde dolansam

0 oy
(2,971 puan) tarafından

Üzülme bacım çocuk yahuu benim kız bana da diyor babasına da diyor geçecek hepsi ☺️

0 oy
(703 puan) tarafından

O yaşlarda benim oğlumda babasına sürekli git diyodu şimdi dibinden ayrılmıyor çocukların dönemsel bence 

0 oy
(7,000 puan) tarafından

40 aylık işine gelmezse anne sen git der babaannesi gölde gözü beni görmez hele halasının peşinden asla ayrılmaz ben hiç alinmadim buna çocuk bu 

0 oy
(520 puan) tarafından

O da bişey mi? 3.5 yaşındaki kızım babasına başka anne gelsin diyor . :)))

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Bunda üzülecek bir şey yok benim kızım bana yapışık kimsede durmuyor babası gelir onunla oyun oynarken ben koltukta oturup onları izlemem gerekiyor yoksa oynamaz bu herkes için geçerli kiminle oynarsa oynasın mutlaka ben onu izleyecem ve biraz bunaltiyor açıkçası bazen başkaları ile durması anneler için de biraz iyi olur iki buçuk yaşında bu arada 

0 oy
(5,028 puan) tarafından

Cocuklar ebeveylenlerine karsi savunmasizdir hangi yasta olursa olsun ne kadar sogukluk girmis olursa olsun ebeveylerine donmeye yaklasmaya meyillidirler basta zorluk cikabilir tabiki de ama cok zorlu bi surec olmaz duzelir merak etme 

Bi de soyle bisey var benim oglum gec konustu 2 yasinda anne dedi 2 bucuk yasina dogru babayi seviyorum dedeyi seviyorum sunu bunu heriesi sayardi anneyi sevmiyorum derdi cunku ben uzulurdum tepki veriridim o da onun hosuna giderdi ki 1 gun birine birakip kafami dinleyim demedim suan 3 bucuk yasinda etegime yapisik geziyo 

0 oy
(473 puan) tarafından

Kızıma doğduğundan beri ben bakıyorum 3 yaşında bazen anne senden çok bıktım diyor düşün 

0 oy
(457 puan) tarafından

Bazen hatırliyorum  o yaşlarda yapıyordular gizli gizli bir işler karıştırınca)) 

0 oy
(23,616 puan) tarafından

Benim oğlum bir şeye kızdığında bana bir daha senin oğlun olmuycam sen kötü annesin diyor :) beş dakika sonra anne özür dilerim iyi ki benim annemsin diyor. Bence babaannesinin bakması ile alakası yok 

0 oy
(11,971 puan) tarafından

Allah'ımm keşke benim oğlum da bana git dese de, akşama kadar babasına anneannesine babannesine yapışsa 😂 

Son zamanlarda çok bağlı oldu bana ben bile şaşırıyorum..kimsenin onunla ilgilenmesine izin vermiyor. Annem de annem meme de meme 😫 20 aylık olacak..

0 oy
(991 puan) tarafından

Ay çocuk bu boşver. Benim kızım 4 yaşında bana seni sevmiyorum dediğinde haftalarca hüngür hüngür ağlamıştım 😀 her seferinde gelir bana sarılır anne çok seviyorum seni şaka yaptım derdi. Çocuk bunlar canım ne diyeceklerine ne yapacaklarina bazen akıl sır ermiyor maalesef 😀

0 oy
(485 puan) tarafından

2 yaş ve sonrası sendromu canım 

Benim ki 6 yaşında anne git diyor 

Kendisi gitmeye kalkıyor 

Kapıyı kitliyorum 

Epilepsi otizimı var 

Allah korusun böyle otizimli ler kaybolunca bulunamıyor 

Korkuyorum çok.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 667 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
14 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,277 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,040 soru

24,093,390 cevap

331,902 kullanıcı

...