0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (5,312 puan) tarafından
icin koruyucu aile olarak mi basvuru yapılıyor yapilsa hemen eve gelebiliyorlar hic çevresinde bu sekilde çocuklara sahip çıkan oldumu uzun suredir dusundum ve karar da verdim esim zaten gorevdeyim sen bilirsin ama suan vermezler dedi aile ve sosyal bakima mi gitmemiz lazim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
O cocuklar ıcın o kadar cok basvuru var ki, arkadasım sosyal hızmetlerde memur, bende dusundum bunu ona sordum ‘gözde basvuranları görsen sana sıra gelmez demıstı, maddıyat yonunden aıle bırlıgı yonunden bakıp ınce elıyorlarmış, bır de hemen degıl cok cok uzun bır surec 
tarafından
Saglıktan olmaz ama eşin uzaktaysa baba faktoru evde yok dıye vermeyebılırler
(5,312 puan) tarafından
hadi yaaa o kotu oldu haftaya gidecek tekrar kiz bir yildir masala tek bakiyorum nerdeyse ona da bakarm yaa verseler keske
tarafından
Ya arkadasım dedı kı benım esım polıs sureklı evde ama tayın oluyoruz dıye bıle elerlermış bızı, cunku cok ınsan basvurmus ve cogunlugu gelırı cok cok yuksek vıllarda yasayan ınsanlarmış :)
(5,312 puan) tarafından
yaaa kotu oldu bu bi villam yokki tokiden kucuk ev bulduk diye havalara ucan insanlariz biz.d
tarafından
Kiradayız bacım bız :D yanı kiraya verdıgımız 2 ofısımız var ama ıcınde oturalım desen munmun degıl :D
-Reklam-
0 oy
(1,046 puan) tarafından
e devletten başvuru yapılıyor diye biliyorum 
(5,312 puan) tarafından
hemen bakiyorum saol
0 oy
(54,216 puan) tarafından
arkadasimin babasi bir kiz bir erkeğe koruyucu aile mi olmuş evlat mi edinmis ne araştırmiyorlar sanirim oyle cok
(5,312 puan) tarafından
ayyyy ne guzel Rabbim ona uzun omur versin basinda dursun
(54,216 puan) tarafından
aman birak adam bes para etmez
(5,312 puan) tarafından
bana versinler o zmn.s
(54,216 puan) tarafından
buyukmus onunkiler kendi kiziini evden kuvan.kufur eden adama veriyorlar arastirmiyo.devlet sorup sorusturmuyo

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 465 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 337 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Susus (71 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 214 göst.