0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (539 puan) tarafından

Kızlar lütfen bana yardımcı olun Ben Trendyoldan. Blazer ceket almıştim  ben sandım Kumaş pantolonla beraber takım sanıp sipariş vermiştim o kadar boşa para gitti hem daha kargom gelmedi nasıl iade edebilirim Kargocu kapıya gelip ben almadan geri iade edebilir miyim yoksa Şubeye gidip mi edicem hem para geri yatırılıyor mu cidden bugün farkettim ya Ne yapacam düğün için almıştım Eylül 4 üne kadar hal olurmu ? nasıl olacak nasıl yapacam kızlar?? 

4 Cevaplar

0 oy
(5,134 puan) tarafından

Trendyol da aldığın için kargo gelince iade süreci başlıyor, eğer Trendyol express getirecekse kargoyu aldıktan sonra iade süreci başlat evden teslim alırlar ama başka kargoya şubeye gitmen gerekiyor. 1 hafta içinde iade süreci oluyor. Paran ise banka hemen yatirabilir veya bir kaç gün içinde yatırır. 

-Reklam-
0 oy
(1,200 puan) tarafından

Geri iadeye gönder paranız da geri yatar hesabınıza 

0 oy
(2,611 puan) tarafından

Kargo geldiği gibi kuryeye 2dk bekliyebilir misiniz de adam beklesin sen o ara iade işlemini yap şube bırakacam veya kurye alma seçeneği çıkıyor expresse seç kuryeye kodu şöyle geri götür alır yani 

(539 puan) tarafından

Kargom geldi şubeye gelip iade edin dedi ama Kod alicam fotoğraf istiyor Ürünü fotoğraf çekip öyle mi kod alacam?? Yanlış sipariş verdim tıkladım fotoğraf istiyor 

0 oy
(1,903 puan) tarafından

Kargon daha gelmediyse kargoda iade et seçeneği var. Siparişlerine gir orda var. Sana gelmeden iade işlemi başlar. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 52 göst.
+2 oy
4 cevap 204 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,511 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 157 göst.

Kategoriler