0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (550 puan) tarafından

Kızlar lütfen bana yardımcı olun Ben Trendyoldan. Blazer ceket almıştim  ben sandım Kumaş pantolonla beraber takım sanıp sipariş vermiştim o kadar boşa para gitti hem daha kargom gelmedi nasıl iade edebilirim Kargocu kapıya gelip ben almadan geri iade edebilir miyim yoksa Şubeye gidip mi edicem hem para geri yatırılıyor mu cidden bugün farkettim ya Ne yapacam düğün için almıştım Eylül 4 üne kadar hal olurmu ? nasıl olacak nasıl yapacam kızlar?? 

4 Cevaplar

0 oy
(5,158 puan) tarafından

Trendyol da aldığın için kargo gelince iade süreci başlıyor, eğer Trendyol express getirecekse kargoyu aldıktan sonra iade süreci başlat evden teslim alırlar ama başka kargoya şubeye gitmen gerekiyor. 1 hafta içinde iade süreci oluyor. Paran ise banka hemen yatirabilir veya bir kaç gün içinde yatırır. 

-Reklam-
0 oy
(1,756 puan) tarafından

Geri iadeye gönder paranız da geri yatar hesabınıza 

0 oy
(2,772 puan) tarafından

Kargo geldiği gibi kuryeye 2dk bekliyebilir misiniz de adam beklesin sen o ara iade işlemini yap şube bırakacam veya kurye alma seçeneği çıkıyor expresse seç kuryeye kodu şöyle geri götür alır yani 

(550 puan) tarafından

Kargom geldi şubeye gelip iade edin dedi ama Kod alicam fotoğraf istiyor Ürünü fotoğraf çekip öyle mi kod alacam?? Yanlış sipariş verdim tıkladım fotoğraf istiyor 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Kargon daha gelmediyse kargoda iade et seçeneği var. Siparişlerine gir orda var. Sana gelmeden iade işlemi başlar. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
+1 oy
1 cevap 58 göst.
+2 oy
4 cevap 224 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,605 soru

24,185,950 cevap

336,622 kullanıcı

...