Kızlar 2 gebeliğimde şeker yüklemesi yapılmıştı şekerim çıkmıştı gebelik şekeri fakat bu şeker yüklemesinden sonra ellerimi ayaklarımı yanmaya başladı hani bazıları diyecek onunla alakası falan ama yani şöyle belki genetik yatkınlığım vardı yüklemeden sonra ortaya çıktı diye biliriz yani ve şu an üçüncü gebeligim daha 8 haftalık gebeyim perinatolojiye gittim çünkü şikayetlerim vardı yemekten sonra aşırı uyku ve aşırı susuzluk hissi var sabaha kadar idrara çıkıyorum Bir de ayrıca yani ikinci doğumdan sonra da susuzluk hissi vardı ama uyku yoktu öyle söyleyeyim ama bunda aşırı derece yani özellikle yemek yeyince uykum geliyor zaten sınırda çıkmış normal şeker testlerim yani hani bende de buna diyabet diyemem dedi doktor hani belki gizli şekerin yine olabilir dedi yani kesin tanı için şeker yüklemesi yapalım dedi ama çıkmazsa dedi 2 test yapman lazım Bir daha dedi ilerleyen zamanlarda ben de açık konuşmak gerekirse haftası küçük olduğu için yapmak istemiyorum şu anda bile dikkat ediyorum hani hamile olduğumu öğrendiğim yandan itibaren çayı da bile şeker kullanmıyorum tatlı falan yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum acaba sizden de fikir almak istedim ve şeker aleti ile her gün düzenli olarak şekerimi ölçüp yapsam ama yükleme yaptırmazsam gerçekten bana iyi gelmiyor çünkü aşırı derece ellerde ayaklarda yanma olmuştu yani bir iki hafta kadar geçmedi ikinci gebeliğimde yüklemeden sonra herkesinki farklı olabilir ona bir şey diyemem ama benim bu şekilde oldu