+2 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından

Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Yaptırdıktan bir saat sonra felaket bir baş dönmesi bayılma hissi yaşadım nefes alamadım karnıma hep ağrı girdi tansiyonuma baktılar hastanede tansiyon ile alakalı değil dedi ama ayağa kalktığım an dengem bozuluyordu dizlerimin üzerine çöküp bekledim resmen dengesiz düşmemek için Allah'tan eşim yanımdaydı ama bayağı bir uzun sürdü yarım saatten fazla. Şimdi de dudaklarımda hep uçuk çıktı ani şeker yükselmesinden olur mu böyle bir şey. Ağzım hep kuru su içiyorum sürekli dudaklarım çatladı uçuk çıktı başına böyle bir şey gelen var mı şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra

1 cevap

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım. Benim doktorum şeker yüklemesi istemedi açlık glikoz değerine baktı sadece. O şekilde şeker hastalığı olup olmadığını kontrol etti. Ama bence kadın doğum doktoruna tekrar gidip durumu anlat ne olur ne olmaz 

(87 puan) tarafından

Benim açlığa baktı daha önce o da biraz yüksek çıktı diyet başlatabiliriz dedi yoksa çocuk çok kilolu doğabilir dedi. Ama bu şeker yüklemesinden sonra perişan oldum resmen hala daha aynıyım neredeyse

tarafından

Sende gebeliğe bağlı şeker hastalığı var ise şeker yüklemesi sana ağır gelmiş olabilir şekerin daha da yükselmiş olabilir yani aklıma o geldi

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
11 cevap 372 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2516 (2,257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,505 soru

24,155,876 cevap