Kızlar 1. Sınıf bu güne kadar anaokulu görünüyordu bugün 1. Sınıf olmuş şubesini görebilir miyim öğlenci mi sabahcı mı öğretmenini felan
E devletten MEB öğrencilik belgesi sorgulama yaz çıkıyor
Teşekkür ederim
Ben baktım ama görünmüyor neden acaba
Okula gitmen lazım
Teşekkür ederim sistemde numarada görünmüyor okula vermiştim müdür öğretmen wp Grubu kuracak demişti bende onu bekliyordum
nakil olma sekmesine tikla:)) orda atiyirum 1- a sinifi ogrencisinin su okula nakili icin basvuru ….. seklinde gizukuo sinifi.:)
e okulun acigi :)
Daha kurralar çekilmemiş zaten Canan kesin kayıt için okulla görüşmek lazım ilk etapta bana söylenen ve çevremde yapanlar böyle yaptı
Daha sınıf ve öğretmen belli olmadı diye biliyorum. 15 ağustosta belli olacaktı diye hatırlıyorum.
Evet burda da 20 ağustosta belli oluyormuş
Anaokul peki kızlar bilginiz varmı nezman belki oluyor ya
Anaokulu geçen sene uyum haftası başlamadan bir gün önce öğretmen gruba eklemişti. Sınıf ve öğretmen bilgisini önceden vermediler ama anaokulunda sınıf değiştirmekte sorun olmuyor zaten.
Şuan sadece okul no belli
Baktım bizimkinin sadece okul no su görünüyor, kura çekilmemiş henüz
Bizim okulda ayın sonunda açıklanacak dendi. İster gelin bakın isterseniz öğretmenin wp grubu kurduğunda öğrenirsiniz dediler. Birde ders programları bölümüne bakın. Orada eger belliyse ders saatleri yadıyor
Sordum canım kapıya liste açacağız dediler teşekkür ederim
Henuz aciklanmamis olabilir. Normalde sinif ve ogrretmen cikiyor aciklaninca ama sabahci oglenci durumunu okul belirliyo.
Tamamdır teşekkür ederim
Agustos sonu görünecek e devlette hepsi
1,473,689 soru
24,128,457 cevap
333,905 kullanıcı