Oğlum 25 aylık tan konuşamıyo ama kakasını yapımca kaka kaka diyo başlasam mı yaşı daha küçğk mü
Ben de aynı ikilemdeyim.
Kaka diyor ama tuvalete gitmiyor.
Gece bezi kuru olmuyor
2 saat kadar gün içinde kuru kalmıyor bezi ve en sıkıntılısı bezindeki kakadan rahatsız olmuyor. Belki bir ay sonra falan denerim 25 aylık benim kızım
Bence erken herkes alışır falan diyordu cocuk zorlanıyor ama kendi fikrim 2.5 yasi beklemekte
Benim kizimda tam 2 yaşında ben 2.5 yaşında başlamayı düşünüyorum çocukların yapı itibariyle tuvaletini tutabilmeleri için beden gelişimi tamamlanmali bence .birde konuşma becerisini derdini anlatacak kadar geliştirmiş olması lazım her şey sirayla kendi fikrim
Benim kızım da 25 aylık. Zorla tuvalete götürdü beni. Anna çiş anne çiş. İki kere de hakikaten yaptı. Ama biz çok evde duramadik. Dışarı çıkarken bez bağlamam gerekti. Çocuğun da kafası karıştı. Geriledi. Zaten kakasını hiç soylemiyordu. Hep üstüne yapıyordu. Son gün 4 kez kakasini kaçırınca artık pes ettim. Bağladım bezini. Ben hiç hazır degildim. Öncesinde annenin hazır olması çok önemli. Ve ona göre işlerini prigramini hazırlaması gerekli. Evden uzun süre çıkmayacak şekilde program yapmak önemli
1,474,118 soru
24,134,682 cevap
334,232 kullanıcı