Kızlar biz akşam bir yere oturmaya gidecektik gezmek için. Kaynımın arabası bozuldu. Onu köye bırakalım dönüş yolunda güzel bir mekan var oturalım dedik eşim kaynımda bile durmadı gecıkmelım dıye köye geldık annesınde oturdu kalkmadı. Mekanın kapanmasına 20 dakıka kala dıyor gıdelım otıralım sımdı bende surat yapıyor m
Daha erken kapansın öyle gideriz deseydin 😏
Annesine gidince hemen kalkmak istememiş demekki, plani bir gün ertelemis olursunuz bişey olmaz bana göre.
Hayat çok kısa ve giden geri gelmiyor, Küsmek, trip atmak, kavga etmek bana göre değil.
Bız annesı sebebıyle boşanma davasından donduk
Sanki seni biraz oyuna getirmiş gibi olmuş. Anneme gidelim dese kabul etmeyecektin büyük ihtimalle.
Bende bunu düşündüm hadi anneme gidelim dese sen çıkamam kendin git diyeceksin o yüzden oda sana oyun yapmış
Çok ciddi ve abartılacak bişey yok ortada bence sonra gidersiniz
Bız ortak bır karar aldık aılelerı kenara koyup kendi mutluluğumuz a bakacz
İyi yapıyosun boşver
Eeeeee gideceksiniz de neden annesinde oturuyor sen demedinmi kalkalım diye3e
Kaç kere
Galiba bende trip atardım. Siz verdimi yapılmalı çok önemli bir şey olmadığı müddetçe
Şimdi olay sadece buysa çocukluk yapma derim.
Ama kaynana problemi falan varmış yazmışsın yorumlara.
Ha böyle bir kaynana için yine kötü olma kocanla, başka bir gün için sözleşin. Onu da yapmazsa eğer tepkini göster
Ne diye oturdun ki, bizim gidecek yerimiz var gec olmasin kalkalim diyip kaldirsaydin esini. Annesine gittiniz diye oturmak zorunda misiniz? Ben soylerdim sonucta plani yapmisiz gidecegimiz belli. Annesine gitmek istiyodu o zaman anneme gidicez diye plan yapmaliydi. Bu hos olmamis bende olsam tepki verirdim.
1,471,676 soru
24,101,979 cevap
332,462 kullanıcı