Kızlar yeni doğum yaptım sağ göğsüm uç kısmı çok ağrıyor silikon göğüs ucu kullanabilir miyim göğüs ucum var ama ağrısı beni öldürüyor yani ağrı için kullanılır mı
Ben aldım ama bebeğim sevmedi, kullanamadım.
Canım çok yanıyor ya ben deniycem bakalım.nasil olacak
Hindistan cevizi yağı kullan emzir yıla sabunlu yıka durula kurula Hindistan cevizi yağı sür biraz hava alsın çok hızlı iyileşir bebeğe zararı yok ben kullndm çok faydalı ilaç kullanıp üç muc takip kendini yipratma
Göğüs ucuna yakın bir yerde kitle de var oda zorluyor hastaneye gittim ameliyatla alınsın dedim ama zararı yok dediler bna süt doldukça kitle de zorluyor
Denedim de olmadı çevremde oneymiş öyle alıs bebek seni hisetsin dedi bıraktım Krem almiştim sonra alışinca gerek kalmadı
Ucunda kitle olunca iki kati rahatsız ediyor beni bı sure kullanayım geçer de bırakırım artık
Zor canim işallah geçer sağlık denemek lazım
Çok ağrıyorsa kullan iyileşince hemen bırakırsın. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım öyle yapacam başka çarem yok❤️
ben onunla emzirirken daha çok zorlandım
Bnim gogsumun ucunda kitle var öyle olunca ikimkati ağrıyor onunla deniycem iyi gelirse devam bebek tutmazsa zaten mecbur acıya dayanacam
bulunduğun yerde şehir hastanesi varsa oralarda emzirme klinikleri var. bir danış istersen
Öyle yapayım olmadı teşekkür ederim ❤️
Cocuk ona alıştı ve artık onsuz emmiyor diyen arkadaşım vardı canım, bence memeyi güzelce kremlemek yavaş yavaş alışmasını saglamak daha güzel olabilir, kaç gün oldu dogum yapalı
1 hafta oldu canim
O kitleyi araştırdın mı canım niye Ağrı yapıyormuş o da sıkıntı yani şimdi bir sana akıl veriyoruz ama belki başka bir çözümü vardır ya da doktorun uygun gördü mü emzirmeyi
Evet canım kötü huylu değil şükür takip ediliyorum
Benimde öyleydi canm Bebek daha emmeyi bilmediği için emme refleksi gelişmediği için yanlış emiyordu oda yara yapıyordu tabiki benim üst katta ebe hemşire komşum var ilk kızımda da öyle olmuştu kremleri falan boşver dedi ayva çekirdeğini al küçücük bir kaba koy içine birazzcik da şu ekle bir iki gece beklet homojen kremsi bir kıvama geliyor okadar güzel ki kremden farkı yok yaramı iyileştirdi her emmeden sonra sür kapat bı dene inşallah sanada faydası olur kızım emerken emme bırak diye bebeğe bagirmisligim var düşün elimij ısırıyordum çok zor bir ağrısı var çeken bilir Rabbim yardimccin olsun inşallah
Of bnde kızıyorum ya sonra pişman oluyorum onun suçu değil ki
Benim göğüs ucu yoktu diye kullandım. Ağrı için de kullanabilirsiniz. Sadece dikkatli olun, eğer bebiş alışırsa bırakması zor olabilir.
Bnde kullanicam o zaman
Lansinoh kullanmama rağmen iki göğsümde maf oldu, sağ göğsüm daha kötüydü üstten uzadı ve şişti halan daha belli.
20 gün oldu doğum yapalı halan daha acıyor bazen, ne iyi gelir hiç bi fikrim yok
Of ya çok canım acıyor benimde ne zaman bitecek
1,470,927 soru
24,092,158 cevap
331,823 kullanıcı