0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (638 puan) tarafından

Kızlar yeni doğum yaptım sağ göğsüm uç kısmı çok ağrıyor silikon göğüs ucu kullanabilir miyim göğüs ucum  var ama ağrısı  beni öldürüyor yani ağrı için kullanılır mı 

9 Cevaplar

+1 oy
(339 puan) tarafından

Ben aldım ama bebeğim sevmedi, kullanamadım.

(638 puan) tarafından

Canım çok yanıyor ya ben deniycem bakalım.nasil olacak

-Reklam-
+1 oy
(312 puan) tarafından

Hindistan cevizi yağı kullan emzir yıla sabunlu yıka durula kurula Hindistan cevizi yağı sür biraz hava alsın çok hızlı iyileşir bebeğe zararı yok ben kullndm çok faydalı ilaç kullanıp üç muc takip kendini yipratma 

(638 puan) tarafından

Göğüs ucuna yakın bir yerde kitle de var oda zorluyor hastaneye gittim ameliyatla alınsın dedim ama zararı yok dediler bna süt doldukça kitle de zorluyor 

0 oy
(9,918 puan) tarafından

Denedim de olmadı çevremde oneymiş öyle alıs bebek seni hisetsin dedi bıraktım Krem almiştim  sonra alışinca gerek kalmadı

(638 puan) tarafından

Ucunda  kitle olunca iki kati rahatsız ediyor beni bı sure kullanayım geçer de bırakırım artık 

(9,918 puan) tarafından

Zor canim işallah geçer sağlık denemek lazım 

0 oy
(4,672 puan) tarafından

Çok ağrıyorsa kullan iyileşince hemen bırakırsın. Geçmiş olsun. 

(638 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım öyle yapacam başka çarem yok❤️

0 oy
(4,732 puan) tarafından

ben onunla emzirirken daha çok zorlandım 

(638 puan) tarafından

Bnim gogsumun ucunda kitle var öyle olunca ikimkati ağrıyor onunla deniycem iyi gelirse devam bebek tutmazsa zaten mecbur acıya dayanacam

(4,732 puan) tarafından

bulunduğun yerde şehir hastanesi varsa oralarda emzirme klinikleri var. bir danış istersen 

(638 puan) tarafından

Öyle yapayım olmadı teşekkür ederim ❤️ 

0 oy
(1,805 puan) tarafından

Cocuk ona alıştı ve artık onsuz emmiyor diyen arkadaşım vardı canım, bence memeyi güzelce kremlemek yavaş yavaş alışmasını saglamak daha güzel olabilir, kaç gün oldu dogum yapalı 

(638 puan) tarafından

1 hafta oldu canim

(1,805 puan) tarafından

O kitleyi araştırdın mı canım niye Ağrı yapıyormuş o da sıkıntı yani şimdi bir sana akıl veriyoruz ama belki başka bir çözümü vardır ya da doktorun uygun gördü mü emzirmeyi

(638 puan) tarafından

Evet canım kötü huylu değil şükür takip ediliyorum 

0 oy
(2,131 puan) tarafından

Benimde öyleydi canm Bebek daha emmeyi bilmediği için emme refleksi gelişmediği için yanlış emiyordu oda yara yapıyordu tabiki benim üst katta ebe hemşire komşum var ilk kızımda da öyle olmuştu kremleri falan boşver dedi ayva çekirdeğini al küçücük bir kaba koy içine birazzcik da şu ekle bir iki gece beklet homojen kremsi bir kıvama geliyor okadar güzel ki kremden farkı yok yaramı iyileştirdi her emmeden sonra sür kapat bı dene inşallah sanada faydası olur kızım emerken emme bırak diye bebeğe bagirmisligim var düşün elimij ısırıyordum çok zor bir ağrısı var çeken bilir Rabbim yardimccin olsun inşallah 

(638 puan) tarafından

Of bnde kızıyorum ya sonra pişman oluyorum onun suçu değil ki

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Benim göğüs ucu yoktu diye kullandım. Ağrı için de kullanabilirsiniz. Sadece dikkatli olun, eğer bebiş alışırsa bırakması zor olabilir. 

(638 puan) tarafından

Bnde kullanicam o zaman 

0 oy
(1,519 puan) tarafından

Lansinoh kullanmama rağmen iki göğsümde maf oldu, sağ göğsüm daha kötüydü üstten uzadı ve şişti halan daha belli.

20 gün oldu doğum yapalı halan daha acıyor bazen, ne iyi gelir hiç bi fikrim yok

(638 puan) tarafından

Of ya çok canım acıyor benimde ne zaman bitecek 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 467 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 240 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,168 cevap

331,823 kullanıcı

...