+1 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

ölmek istiyorum hiç mutlu olmadım 25 senelik ömrümde hep dert keder sıkıntılar maddi imkansızlık sevmediğim insanlara mecbur olup katlanmam neden bu dünyada kimse mutlu huzurlu değil ki herkesin derdi sıkıntısı var artık çok yoruldum 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,650 puan) tarafından

Dertsiz kul var mi bu dünyada herkesin kendi zorlu bir imtihanı var bol bol dua et içinde olduğun dertten uzaklaş düşünme sağlıklı düşünürsün Rabbım yardımcın olsun

(31 puan) tarafından

Sağlıklı düşünemiyorum ne çocukluğumda mutlu oldum ne evliligimde bilmiyorum geleceğe hiç olumlu bakmıyorum başıma çok şey geldi çok şeye katlandim yoruldum artık hemde çok içimden yaşamak nefes almak bile gelmiyor Dünya çok boş geliyor artık 

(3,650 puan) tarafından
+1

Dünya evt boş bi yer elbet bi yerde imtihanın karşılığı var onun için sabır et ve daha fazla dayan söylesene bu zamana kadar kim tırnağı kırılmadan geldi evt bazilari geldi onlarda arkalarindaki aile sayesinde ama bazilari doğduğu günden beri gün yüzü göremedi ona rağmen çaba sarf etti o yüzden hayat yonunu değiştire bilirsin seni daha mutlu edecek şeyler ile meşgul olmaya çalış seni mutsuz edenleri direk sil olumlu dünya bir gün varız yarın yokuz 

-Reklam-
+1 oy
(1,799 puan) tarafından

Savaşın ortasında olanları düşün mesela 🤐🤐

+1 oy
(617 puan) tarafından

Şöyle düşün canım bu dünya imtihan dünyası kimi açlıkla, kimi malla, kimi canla, kimi ürünlerle, kimi hastalıkla mücadele veriyor. Hastanın imtihanı ile sağlıklının imtihanı bir değildir. Aynı şekilde fakirle zenginin imtihanı da bir değildir. Mal ve evlatta birer imtihan vasıtasıdır. İnsanın taşıdığı can bile imtihandır elbette biz bilemeyiz ama Allahın vermiş olduğu can'a zarar vermek yada kendini öldürüp öldürmemekte imtihan. Hangimizin imtihanı yok ki bu dünyada bir imtihan olan sen değilsin herkes imtihanda çok düşünüp kendini sıkıntıya sokma her defasında şükür et inanki bazen dertlerime bakıyorum sonra birşey görünce benimkide dert mi diyorum. Bu dünyada Peygamberler bile imtihandan geçtiler sabret ve şükret canım

(31 puan) tarafından

haklısın burası imtihan dünyası ölene kadar gün yüzü goremiyecemiyom yüzüm hiç mi gulmeyecek bilmiyorum çok bunalıyorum içim daralıyor 

(617 puan) tarafından

Şuan yaşadığın sıkıntılardan ötürü böyle görüyorsundur emin ol yüzünün güleceği mutlu olacağın anıların çokça olacak güzel şeyler düşün kötü şeyler düşündükçe kötü anılar olur

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Hic kimse dört dörtlük değil canım herkesin kendine göre derdi kederi sıkıntısı vardır elbet Rabbım beterinden korusun her zaman her halimize binlerce kez şükürler olsun Rabbım gönlüne ferahlık versin inşallah 

(31 puan) tarafından

Sağol Allah razı olsun amin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 402 göst.
0 oy
9 cevap 407 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
+1 oy
27 cevap 708 göst.

Kategoriler

1,477,889 soru

24,189,770 cevap

336,841 kullanıcı

...