Bugün son kez eşimle konuştuk çağatay ismine karar verdik ,bu isimde tanidigi olanlar nasilkar? Magnet isimli yastik vs de yapmistim ama hepsi boşa gidecek ,çağrı ismini kime desek begenmeyip alaya aldilar bizimde gozumuzde sogudu acikcasi
Biri bana kalkıpta çocuğuna seçtiğin ismi beğenmedim o ne biçim isim dese. Cevaben neyseki senin fikrinin benim için bir önemi yok çocuğumun da ilerde falanca hala falanca dayı teyze kimse ismimi beğenmemişti diye üzüleceğini hiç sanmıyorum derdim
Aslinda bende oyle diyordum ,ama kim duysa anlami ne falan flan soguttular ,yasadigimiz yerden dolayi insanlara garip geldi
Çağrı Çağatay'dan daha hoc geliuor kulağa. Ayrica siz begendikten sonra kimene... sonucta kotu bir anlami yok
Çagri merkezi mi fln diyenler oldu
Ne alaka ya... ne alaka, toksik insanlar
İste malesef insanimiz cahil
Bence degistirmeyin millet icin. Ustelik hazirlikta yapmissiniz o kadar yazik gunah, rlalem icin yasasaydik oooo, son dkka golu atin Cagri koyun twkrar :))))
Valla Çağatay daha güzel çağrı ne ya
Tesekkur ederim🪻
Dayımın oğlu var Çağatay. İyi biri, kendi halinde (37 yaşinda). Bence çağrı daha güzel. Kimseyi takmayın ya. Herkes bir kulp bulur. Kendi beğendiğiniz ismi koyun.
Ne bilim canim son karari verdik inslalah
Çagri Çağatay dan daha güzel
Vala cok zorbalandik:(
Çocuğunuza koyacağınız isim için niye başkasından fikir alıyorsunuz ki yada görüş belirtmesini bekliyorsunuz. Canın hangisini istiyorsa onu koy. Herkes her isme bir kulp bulur. Kendi isimleri çok mu güzel sanki.
Bana ayri esime ayri zorbalik yaptilar bizimde gozumuzde sogudu:(
Onlar dalga geçtiğinde keşke sustursaydiniz direk Çağatay ismini de hiç sevmedim çağrı daha iyi bence
Olabikir,tercih meselesi tabi
Çağrı daha güzel geldi bana
Kimseye bakmayin ya illa her şeye söyleyecek bişeyler buluyorlar
Vala buluyorlar ya ozellikle bizim insanimiz degisikler
Çağrı daha güzel bence. Birde neden insanları bu kadar umursuyorsunuz ki. O sizin oğlunuz ve ismine siz karar vermelisiniz. Daha isim konusunda saygı göstermiyorlar ve siz ağızlarının payını vermek yerine ismi değiştiriyorsunuz. O çocuğu bence direkt onlara verin onlar büyütsün. Nasılsa her şeye onların fikrine göre karar vereceksiniz bir ömür
Ay ne alaka? Baslarda herkese cevabini veriyordum ama esime de biseyler diyen olmuş bizde degistirmeye karar verdik
İyi de neden. Siz o ismi beğenmişsiniz, başkasinin fikrinden sizi ne.
Çağatay güzel bence
Tesekkurler canim
İlle ç harfiyle mi başlayacak? Çınar olsun o zaman 😀
Ahahhaba çınarda istedim esim istemedi
Bizim 4 haftadan az kaldı ama hala çocuğun ismi yok ben göktuğ olsun diyorum eşim karar veremedi
Göktuğ bende istedim ama esim heryerde var dedi 😂
Göktuğ çok ben beş yıl.once koydum şuan olsa koymam asiiri çok alparsan ve goktug ikinci Aytuğ koydum üçüncüye fikrimiz yok 😂😁
Benim kızımın adı da Zehra begenmediler bir iki kişi kime ne benle eşim beğendik insanların söylediklerini çok fazla önemsemeyin bence ben bunu geç öğrendim isim ugruna söylenenleri umursarsaniz yarın bugün hayatınızı onlar yönettiğini görürsünüz çağrı isminde bir sürü insan var onların kulağına hos gelmemiş diye neden vazgeciyorsunuz ki herkes çocuğunun ismini kendi koyuyor öyle büyüyor
İlerde cocugum da zorbalanmasin istedim
Evet cagriyi begenmemistik
Yalnız neden hep çağ ile başlıyor bacim
Başka isim mi kalmadi
Bilmem oyle denk geliyor sanirim
Çağatay Ulusoy var bildiğim adam başarılı oldu 🤣🤣🤣
Ahahaa saglikli olsunda
Bizim bi akraba var Çağatay 20 li yaşlarda yanında bir gördüğüm kızı bir daha görmüyorum tam bir fırlama ama bütün herkes de aynı etkiyi yaratacak diye bir şey yok birazcık da karakter meselesi
Ahahha o onemli degol ya😂😂😂
Çağrı ismini bende pek beğenmiyorum çağatay daha güzel
Tesekkurler 🪻
Çağrı çok güzel bir isim. Ben çok severim. Ama cagatay da güzel.
Tesekkur ederim canim
Ark oğlu çağrıydı ilk onda duydum başta garip geldi sonra alıştık bir kaç kişide de duydum ☺️
Bizim yasadigimiz yerde hic yok ,belkide bu yuzden tuaf geldi insanlara
Amaannn ne koysaniz bir.kulp bulan olacaktir cahil cahil yorumlar.Çağri filmini acip izlesinler o zaman.Çağri ismi cagatay dan cok daha guzel bana kalirsa
İste yasadgmz yerde yok sanirim o yuzden degisik geldi
1,493,308 soru
24,399,421 cevap
349,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın