0 oy
228 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (89 puan) tarafından

Çayla kahveyle zayıflayanlar ne gibi zararlarıni gördünüz buradan paylaşır mısınız belki görüp almaktan vazgeçerler 

7 Cevaplar

+2 oy
(5,821 puan) tarafından

En yakinim annem cayla 20 kilo verdi caya devam ederse erimeye basladi birakinca da verdigini fazlasini geri aldi keske sadece bu kadarla kalsaydi troidleri bozuldu kansizlik basladi kalp krizi gecirdi ritim bozuklugu olustu ameliyat oldu daha da bitmedi kadin hastaliklarindan da rahatsiz ne hicketse bunlarin hepsi o cayi kullandiktan sonra bas gosterdi seker hastaligi da varda o genetik onun ailesinde ondan katmiyorum 

(89 puan) tarafından

Böbrek rahatsızlığı yaşayanda duydum 

(5,821 puan) tarafından

Kuzenim detoks galiba biseye basladi yemek 0 sadece o verdiklerini kullanarak cok guzel kilo verdi sonra istedigi kiloya gelince birakti hop geri aldi baska bi saglik sorunu olmadigi icin sukrediyoruz tabiki  annemde kuzenimde cok bilindik markalardan kullandilar hemde isim verip kotulemek istemiyorum ama yapmayin bunu kendinize hanimlar 

(5,821 puan) tarafından

Yok elhamdülillah bobreklerinde bisey yok ikisinin de 

-Reklam-
0 oy
(1,963 puan) tarafından

İçmeyin şöyle şeyler bagisikliginizi mahfeder icinde ne oldugu belli degil

(89 puan) tarafından

Bende katılıyorum bu aralar çok görmeye başladım belki biri birinin mesajini okurda vazgeçer diye sordum 

0 oy
(6,156 puan) tarafından

geçen 1-2 kahvenin analizi yapılmış. içeriğinde ilaçlarda olan etken maddeler var. 

hala kullanmak isterseniz buyrun. 

0 oy
(3,608 puan) tarafından

Başta yan etki görmüyorsunuz ama sonra organlara zarar veriyor hem cebinize hem kendinize yazık 

0 oy
(605 puan) tarafından

Acaba detoks sularida zararlimi

(89 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama kahve ve çay tüketip sorun yasayan çok insan gördüm 

0 oy
(416 puan) tarafından

Çalıştığım hastaneden iki sağlıkçı arkadaşımız kullandı.ikisi de normalde çok sağlıklı güçlü kuvvetli kadinlardi.bu zayıflama ile ilgili şeyleri kullandıktan sonra ikisinde de bayılmalar epilepsi nöbetleri bilinç kaybı gibi şeyler başladı yoğun bakımlik oldular uzun zaman geçti ve hala ilaç kullanıp tedavi oluyorlar ve hala sara nobetleri geçiriyorlar.hayatlari berbat oldu.yer zaman farketmeden bayılıyorlar bilinçleri gidiyor.lutfen kullanmayın.ekmegi şekeri azaltıp azıcık yuruseniz hayatınız çok değişir.

0 oy
(3,448 puan) tarafından

Şu herkesin satışını yaptığı markanın çayını ve kahvesini aldım ilk etapta 5 kilo verdim.ama su dahi içemiyordum sonra mideme  dokundu da bıraktım.ben verdiğim kilonun fazlasını aldım belki uzun süre devam etseydim daha fazla zarar görecektim.her türlü zarar.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 219 göst.
+1 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 390 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,477,918 soru

24,190,083 cevap