Çayla kahveyle zayıflayanlar ne gibi zararlarıni gördünüz buradan paylaşır mısınız belki görüp almaktan vazgeçerler
En yakinim annem cayla 20 kilo verdi caya devam ederse erimeye basladi birakinca da verdigini fazlasini geri aldi keske sadece bu kadarla kalsaydi troidleri bozuldu kansizlik basladi kalp krizi gecirdi ritim bozuklugu olustu ameliyat oldu daha da bitmedi kadin hastaliklarindan da rahatsiz ne hicketse bunlarin hepsi o cayi kullandiktan sonra bas gosterdi seker hastaligi da varda o genetik onun ailesinde ondan katmiyorum
Böbrek rahatsızlığı yaşayanda duydum
Kuzenim detoks galiba biseye basladi yemek 0 sadece o verdiklerini kullanarak cok guzel kilo verdi sonra istedigi kiloya gelince birakti hop geri aldi baska bi saglik sorunu olmadigi icin sukrediyoruz tabiki annemde kuzenimde cok bilindik markalardan kullandilar hemde isim verip kotulemek istemiyorum ama yapmayin bunu kendinize hanimlar
Yok elhamdülillah bobreklerinde bisey yok ikisinin de
İçmeyin şöyle şeyler bagisikliginizi mahfeder icinde ne oldugu belli degil
Bende katılıyorum bu aralar çok görmeye başladım belki biri birinin mesajini okurda vazgeçer diye sordum
geçen 1-2 kahvenin analizi yapılmış. içeriğinde ilaçlarda olan etken maddeler var.
hala kullanmak isterseniz buyrun.
Başta yan etki görmüyorsunuz ama sonra organlara zarar veriyor hem cebinize hem kendinize yazık
Acaba detoks sularida zararlimi
Onu bilmiyorum ama kahve ve çay tüketip sorun yasayan çok insan gördüm
Çalıştığım hastaneden iki sağlıkçı arkadaşımız kullandı.ikisi de normalde çok sağlıklı güçlü kuvvetli kadinlardi.bu zayıflama ile ilgili şeyleri kullandıktan sonra ikisinde de bayılmalar epilepsi nöbetleri bilinç kaybı gibi şeyler başladı yoğun bakımlik oldular uzun zaman geçti ve hala ilaç kullanıp tedavi oluyorlar ve hala sara nobetleri geçiriyorlar.hayatlari berbat oldu.yer zaman farketmeden bayılıyorlar bilinçleri gidiyor.lutfen kullanmayın.ekmegi şekeri azaltıp azıcık yuruseniz hayatınız çok değişir.
Şu herkesin satışını yaptığı markanın çayını ve kahvesini aldım ilk etapta 5 kilo verdim.ama su dahi içemiyordum sonra mideme dokundu da bıraktım.ben verdiğim kilonun fazlasını aldım belki uzun süre devam etseydim daha fazla zarar görecektim.her türlü zarar.
1,477,918 soru
24,190,083 cevap
336,858 kullanıcı