+3 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (3,246 puan) tarafından

Benim bir görümcem var. Yaşı benden çok büyük, kimseyi umursamayan kendi işinde gücünde bir kadın. Depremden dakikalar sonra beni aramıştı. O an kimseye ulaşamamıştım ve onun araması bana ilaç gibi gelmişti. Kaç sene oldu unutmam. Çünkü asla arayıp soran biri değildi. Sizinde beklenmedik kişilerden destek gördünüz anılarınız var mı?

15 Cevaplar

+1 oy
(506 puan) tarafından

Eşimin ailesi hamile olduğum ve yanımda bebeğim olduğu için bide çevrede tek olduğum için ilk beni ararlar böyle şeylerde korktunmu sakin ol bir şey yok falan demeleri bile yetiyor.kendi aileme diyecek yok zaten,sürekli iletişimdeyiz ilk akıllarına gelen yine ben oluyorum:)Hepsinden önce ilk eşim arar ama,eşimle konuşurken dün üst üste kayınvalidem görümcem annem kardeşlerim,bi telefon trafiği oluştu😅İnsan sevildiğini önemsendiğini destek aldığını görünce çook mutlu oluyor Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

(3,246 puan) tarafından

Amin canım, eksik olmasınlar.🌸

-Reklam-
+1 oy
(3,385 puan) tarafından

İkizlerim doğduğunda yardıma gelen annem kaza geçirip kolu kırılmıştı. 4 buçuk yaş toz alerjili bebe,bir adet ikiz bebek,annem ben koskocaman ev.. Eşim yemek yolluyor inan onu büle yiyemiyordum. Bebekler reflü biri kolik. O sırada beni hiç çekemeyen bir kuzenim var kii halâ öyledir sağ olsun. Ben toparlanıp yatak odasından bile çıkamıyorum . Bakıcı bulamıyoruz,bir o bebeği bir diğer bebeği emziriyorum ağlıyorum sürekli falan. Çıktı geldi teyzemle. Değişik insan görmek bile moral oldu. Bebeklere annemle teyzem baktı. Onun çocuklarla benim ilk göz agrım oynayarak çok mutlu oldu. Biz khvaltı hazırladık,yedik içtik. Kalktı evimi döktü aşağı. Sil süpür çillop etti Allah razı olsun. Bi kere daha geldi yine aynısını yaptı. Daha sonrada zaten birini tuttuk. Ama gerçekten Hızır gibi yetişmişti. Şimdi o kadar sataşır bana hatta bazen hakaret eder, ablanım ağzını topla derim en fazla. Unutamıyorum o zamanları. 

0 oy
(5,660 puan) tarafından

Düşünüyorum 🤔

(3,246 puan) tarafından

Elbet çokca destek görebiliyoruz ama bazı anları insanlar unutmuyor. Hep desteksizliği konuşuyoruz birazda tersini düşünelim dedim🤭

(5,660 puan) tarafından

Beni en cok düşünen anneannem halam görümcem (not geçim bari en sevdiğim görümcem) diyebilirim ama halam hepsinden ilk 

(3,246 puan) tarafından

Zaman zaman hiç ummadıklarında kendini hatırlatıyor ,bende burdayım diye

0 oy
(30,802 puan) tarafından

Ablamla neredeyse 1 yıla yakın konuşmadığım bi dönem olmuştu bulunduğum şehirde hafif sarsıntılı deprem oldu beni aramıştı tekrar konuşmaya başlamıştık o şekilde farklı bi his oluyo gerçekten benim aklıma gelmemişti arayacağı

(3,246 puan) tarafından
+1

Demekki aramaya cesareti yokmuş, bu durum bahane olmuş. Çok sevindim tekrar konuşmanıza

0 oy
(3,548 puan) tarafından

Allah razı olsunlar öyle düşünen kimse yok hiçte olmasınlar ben olduğum durumdan memnunum

(3,246 puan) tarafından

Kendi kendine yetebilmek çok güzel ,insanın kafası rahat oluyor fakat aynı zamanda birbirimize muhtacız. Bazen bir ses, bir bakış yetiyor. Allah iyilerle karşılaştırsın bizi🌸

(3,548 puan) tarafından

Allahumme amin 

0 oy
(7,052 puan) tarafından

Bnm eski iş yerinde iki yıl önceki depremde sabahın 5i Samsun'dan bir arkadaş arası . Aynı şube farklı memleketlerdi arkadaşlgmiz çok sevinmiştim demekki unutulmadık diye 

(3,246 puan) tarafından

Allah razı olsun ondan, ne güzel vefalı arkadaşmış

0 oy
(28,336 puan) tarafından

Oğlum anjiyo olduğunda kuzenim aramıştı hiç görüşmüyorduk aramız kırgındı arayjnca çok mutlu olmuştum 

(3,246 puan) tarafından

Kalbinde merhamet varmış demekki, bazı insanlar duygusız oluyor 

0 oy
(3,958 puan) tarafından

Kaç yıldır evliyim, bazen hastalıktan, bazen zamansızlıktan, bazen üşenmekten yemek ya da tatlı yapmadım. Ve o zamanlarda hep kaynanam bana bir şeyler hazırlamış oluyor. Hızır misali 😌 o yüzden bu iyiliklerini unutamam. 

(3,246 puan) tarafından

Maşallah burada böyle kaynana pek yok 🤭

0 oy
(1,859 puan) tarafından

Beklediğim kişilerden görmedm kaldı ki Beklemediğm kişiler den göreceğim 😂

(3,246 puan) tarafından

İnşallah görürsün canım, hayat bu süprizlerle dolu😄

0 oy
(1,147 puan) tarafından

Ne güzel işte kötü günde desteğini esirgememiş. Bazı insanlar duygularını göstermekte güçlük çekebilir. 

(3,246 puan) tarafından

Aynen, sağolsun

0 oy
(5,632 puan) tarafından

Ben zaten insanlardan biseyler beklemeyi birakali cok oldu bekarlik hayatimda ailemden bi cop beklemedim azicik bi dusunce beklemedim akrabalardan hic hayir beklemem zaten evlendim esimden de bisey beklemedim esim issiz kaldi ne bulursam yedim sustum oturdum annem aradi biseye ihtiyacin var mi yok dedim esimin ailesi desen yine oyle dugun zamani ne esimin tarafindan ne kendi ailemden hic bisey beklemedim boyle olunca insan biri bisey yapinca gercekten mutlu oluyo ben herkese karsi dusunceli davranmaya calisirim ne yaparsam Allah icindir en yakinlarim dahil beklentim olmaz ha arkadas ortamina gelince bak o konuda hassasim biriyle tanisinca once ona elimden geleni yaparim sonra bi geri cekilirim verdigim degeri goruyo nuyum bu maddi bisey degil manevi destek daha onemli benim icin goruyosam tamamdir gormuyosam koyarkm mesafeyi bak bi komsum var ilk etapta ben ona kostum resmen sonra baktim o da bana oyle Allah razı olsun birbirimize kardes gibi olduk 

(3,246 puan) tarafından

En güzeli beklememek. Ne güzel sen yolunu bulmuşsun. Allah ben dahil isteyen herkese hakiki dost nasip etsin 

(5,632 puan) tarafından

Gülüm kafami duvarlara vura vura bu yolu gosterdiler bana kendim mi buldum saniyosun 

(3,548 puan) tarafından

Kafan kanayana kadar ogrenilmiyor hiç birsey 

(5,632 puan) tarafından

Konus cicegim konus 

(3,548 puan) tarafından

Şu yani güzel kimseye birsey borçlu değiliz 🤌

0 oy
(1,606 puan) tarafından

Kac sene önce izmir depreminde hiç samimiyetimin olmadığı halamın kızı beni aramıştı çok mutlu olmuştum sonra iletişim yine olmadı maraş depremindede ben onu aradım günlerce hatta açmadı hiç kırıldım ama sonra telaşına verdim suan bi yardım kuruluşunda görev yapıyor arada durumlarına yorum yapıyorum öyle yazışıyoruz

(3,246 puan) tarafından

Benim görümcemdede aynen böyle oldu. Canları sağolsun

0 oy
(747 puan) tarafından

Evliliğimin ilk yılı covid dönemi bende yakalanmıştım boğazlarım şiş hic halim yok. Eşim eften püften yine köpürüyordu. Kayinvabam nane limon kaynatıp gelmiş bana okdr mutlu olmuştum ki. Hala aklımda

(3,246 puan) tarafından
+1

Ayy valla kral hareket👏

0 oy
(4,061 puan) tarafından

Girumcen degilmi kiz normal.degilmi araması bende gorumceyim birsey olsa gelin hemen arar 

(3,246 puan) tarafından

Hiç bişeye aramaz , kimseyide başka aramamış, annem yaşında pek konuşmayız. O yüzden şaşırdım :)

0 oy
(54,185 puan) tarafından

kaç aydir sallaniyoruz ara ara halam arar hep bide bu balikesir depremini bizde hissettik burdan nihanim var hilalim o yazdı instagramdan insan mutlu oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ryaaygt (425 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 501 göst.
+4 oy
19 cevap 526 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esvet (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,394 soru

24,168,517 cevap