Hayırlı sabahlar hanımlar bilenleriniz vardı 1 ay önce eşimin abisi 36 yaşında aniden kalp krizi geçirdi vefat etti şok olmuştuk zorla 1 ayı devirdik kayınvalidem hastanedeydi bu son 10 15 gündür belinde kırıklar vardı büyük bir ameliyat oldu yoğun bakımda yatıyordu aslında iyiydi doktorlarda öyle diyordu gece aniden vefat etti sizden ricam dua edebilir misiniz kayınvalidem iyi bir kadındı kendisinin olan hariç hiçbir şeyde gözü yoktu kendisinin bişiyi de varsa herkesle paylaşmak isterdi, 4 yıldır evliyim beni bir kere kırmamış kendi halinde yaşayıp giden bir kadındı rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yer incitmesin 10 yıldır diyaliz hastasıydı onun haricinde de hastalıkları vardı hep acıyla sızıyla yaşadı en son ambulansla hastaneye gitti giderken hepimizle vedalaştı helallik aldı bu son 1 ayını acı içinde kıvranarak geçirdi rabbimden duam çektiği acıların karşılığı mekanı cennet olur inşallah🤲😟
Post kaybolmasın yorum yazıyorum okunmuş hatim vs toplayıp hediye edeceğim nasibse.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Allah razı olsun kardeşim rabbim kabul eder inşallah 🤲
Amin 7 Kuranı Kerim hatmi 100 Yasin Sûresi 200 Bakara Sûresi 🤲🏻🌹
100 Fetih Sûresi 🌷 100 Mülk Sûresi🌷
Okuyanlar çoğunluk hafız ve hafızlık yapan talebeler rabbim kabul etsin siz 3 ihlas 1 Fatiha okuyup ruhlarına hediye edersiniz.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hocam inşallah rabbim kabul eder🤲🤲🤲
Allah rahmet eylesin inşAllah. N kısmetiymiş
Allah razı olsun sizden
Başınız sağolsun Rabb'im mekanını cennet eylesin.
Allah razı olsun canım 🤲🤲
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun cnm . Ne güzel işte, arkasından dua eden gelin bırakmış.
Allah razı olsun canım şükür o beni severdi bende onu severdim son 1 aydır birlikte oturuyorduk zaten tabi 1 ay sayılmaz bile 15 gündür zaten evde değil artık birlite olacaktık ne planlamaya çalışırken ne oldu
Ah bacim basin sagolsun Allah rahmet eylesin hayizim yksa okurdum evladina dayanamadi uzuntuden gitti kadincagiz ona da zordu bacim duzeni belli degildi ortada kalmis gibiydi Allah senden bin kez razi olsun sahip ciktin yalniz birakmadin Rabbim taksiratını affetsin mekanin i cennet etsin insaAllah kendine dikkat et cocuklara esine dikkat et olacakla olecegin onune gecilmez
kalbi güzel kadın ya❤️Burda kurulu düzenini bırakıp kayınvalisinin yanına gitmişti ayy çok üzüldüm inanki 🥺Eşini çocukları nasıl topluycak kuzum ya🥺
Allah razı olsun canım 🤲🤲evet hem ona dayanamadı hem ameliyatı kaldıramadı zaten artık yaşamakta istemiyordu psikolojik olarak kötüydü hepten kafası ölüme gitmişti kaç defa konuştuk olmadı Allaha acılardan canını alsın diye dua ediyordu😔
Rabbim merhametiyle muamele etsin insaAllah ♥️
Aminn çok teşekkür ediyorum güzel dualarınız için Allah sizden de razı olsun inşallah 🤲🤲
Mekani cennet olsun basiniz sag olsun
Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kuzum
Dua ederim
El fatiha hep birlikte
Ben okudum
Allah razı olsun inşallah 🤲🤲🤲
Allah rahmet eylesin ne güzel anıyorsun maşallah. nekanı cennet olsun o cömertmiş mevlamda onu cömert karşılasın
Allah razı olsun canım inşallah benim kayınvalidem bilerek isteyerek kimseyi İncitecek bir kadın değildi rabbimden görüyordur illaki umarım merhametiyle muamele eder🤲🤲
Allah rahmet eylesin gelini olarak sən bunları yazıyosan hakkında demekki gerçekden iyi bir kadınmış..ne mutlu ona.. mekanı cennet olsun
Allah razı olsun canım inşallah. Evet iyi bir kadındı kötü diyecek bir Allahın kulu çıkacağını sanmıyorum temiz kalbiyle gitti şükür inşallah mekanı cennet olur
Benim kayınvalidem gibi.. her ikisinin kabri nurla dolsun❤️
Aminn inşallah inşallah 🤲🤲
Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲🤲
Amin, Allah kabul etsin. Mekanı cennet olsun canım
Ayyy incimm yeni gördüm 🥺 Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin inşallah mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻 Kavuştu oglunaaa🥺
Allah razı olsun canım 😔 kavuştu zaten kadın hissetti hastaneye yatarken helallik istedi oğlum geliyorum dedi benim eşime nasihatten bulundu ben ölürsem ağlama güzel uğurla ben çok mutlu olacam dedi
🥹🥹 Ayy canım ya..
Allah rahmet eylesin inşallah
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 😢
Allah razı olsun ablacığım teşekkür ederim, 🤲🤲
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah çok zor
Allah razı olsun canım maalesef çok zor rabbim dayanma gücü versin inşallah 🤲
Allah rahmet eylesin aslında ölüm onun için bir kurtuluş olmuş inşallah Allahım sizlere metanet versin
Amin Allah razı olsun canım evet insanın dili varmıyor ama çok acı içindeydi bana bile dua et öleyim kızım diyordu son günlerde
Allah mekanlarını cennet etsin sizlere allah sabır versin
Allah razı olsun inşallah aminn🤲🤲
Allah çektiği acıları günahlarına kefaret etsin inşallah. Mekanı cennet olsun sizlere sabırlar diliyorum canım . Ölmeden önce oğlunun öldüğünü bilmiyordu değil mi
Allah razı olsun canım amin inşallah 🤲biliyordu canım ama kendi acısından oğluna ağlayamadı bile
Yaa 🥺 çok üzüldüm canım ismi nedir yasini Şerif hediye edeyim ruhuna
Asiye perçin
Allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallah 🤲
Başınız sağ olsun :(( boşuna demiyorlar şin şini getirir diye yazınız çok içime oturdu 🥺
Allah razı olsun canım zararsız kendi halinde biriydi Allahım incitmesin 😔
Amin inşallah inana diyecek kelimem yok 🥺 bende dedemi kaybettim kızardı küfür ederdi beni çok kirmişligi var ama ben onu çok özledim senin cümlelerini okudukça ben dedemi daha çok özledim allahim dayanma gücü versin hem değişik hem çok zor
😔😔Sizinde başınız sağolsun Allah razı olsun inşallah
Ölüm yanı başımıza Allah erkenden farkedip kendine gelenlerden eylesin bizi 🤲
Allahumme amin
İyi birisi olmak güzel bişey .Rabbim mekanı cennet eylesin bol bol dua et arkasından ..Allah sabırlar versin ailenenizede
Allah razı olsun canım duamız eksik olmaz inşallah artık rabbim incitmesin
Amin cümlemizden ..
Ben öyle kolay kolay ağlayan biri değilim lakin postunuz gözlerimi yaşarttı.
Rabbim size sabır versin, başınız sağolsun. Kayınvalidenizin de mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun 😔maalesef çok kötü bir durum giden gidiyor geride kalan nasıl yaşıyor 1 aydır görüyordum şimdi dahada kötü oldu herşey 2 kardeş kaldılar sadece 😔amin inşallah
1,469,418 soru
24,072,148 cevap
330,719 kullanıcı